Şimdi Ara

Google Chrome Hatırlama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
6.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Google Chrome kullanıyorum ve çeşitli sitelerde olan "Oturumumu Sürekli Açık Tut" "Beni Hatırla" gibi komutlar chrome de çalışmıyor.
    Parola hatırlansın mı diye soruyor ve daha sonra ID yi yazdığımda parolayı hatırlıyor ancak oturumu sürekli açık tutmuyor.Chrome yi kapatıp tekrar açtığımda tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum bütün sitelere.
    Bir süre öncesine kadar böyle bir sorun yoktu 1.5 haftadır var bu sorun.Biraz araştırdım sorunun kaynağı nedir, nasıl düzeltebilirim diye ama birşey bulamadım.

• merhaba

google chrome açıkken en sağ üst kçşede bir ingiliz anahtarı resmi varya ona tıkla / seçenekler de

oraları karıştır sorununu anladım ama ona dair bir şey bulamadım sadece en sondaki gelişmiş seçenekleri okumadım çok uzundu onuda sen oku tik falan at
  • Ayarlarına baktım orayla bir ilgisi yok.Muhtemelen programın komut satırlarından birisi veya birkaçı yanlış çalışıyor ama hangisi bilmiyorum.
  • ayarların hepsinde "varsayınlara sıfırla" yapıp denedin mi ?
  • Denemedim çünkü benim için önemli olan ayarlarını bozmadan düzeltmek.Yeniden de yükleyebilirim ayarlar önemli olmasa.
  • peki hatırlatmayı nasıl yok etcez ?
  • Gelişmiş seçeneklerden , içerik ayarlarına gir. Çerezler karşına çıkacak. Senin ilacın orda büyük ihtimal.

"Yerel verilerin ayarlanmasına izin ver" seçeneği işaretli olsun. Oralarda başka birşeyler işaretliyse, işaretini kaldır.

Bide böyle dene bi bakalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Chrome yarım ekran sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Google arama sonuçları sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @MenDakkaDukka

Orası birşey değiştirmediğim halde o şekilde ayarlanmış.Ana ayarı öyle sanırım.

@-quasar

MenDakkaDukka nın dediği yere girip oradaki ayarları kurcalarsan iptal edebilirsin.
  • Up
  • Hocam senin bahsettiğin olay cookie (çerez) anladığım kadarıyla chrome'dan çıkınca cookiler siliniyor bunun ayarı var ingiliz anahtarı > seçenekler > gelişmiş seçenekler > içerik ayarları > çerezler > "tarayıcımı kapattığımda tarayıcı ve diğer site verilerini temizle" seçeneği var eğer o seçili ise kaldır düzelir yok o seçili değil diyorsan ccleaner tarzı internet geçmişi çerezleri sildiren bir program kullanıyorsan buda sebeb olabilir chrome'da böyle bir eklentide mevcut adını tam bilmiyorum ama tarayıcıdan çıktığında tüm geçmişi siliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 23 Ocak 2011; 3:35:10 >
  • O tip ayarlar çerezlerle kontrol edilir ve girdiğin sitenin yazılımına bağlıdır. Sitenin kullanıcı girişi kısmında "beni hatırla" benzeri bir seçenek olur eğer işaretlersen dediğin olur ama sitede bu seçenek yoksa istediğini yapman mümkün değil. Bazı sitelerde ise o seçenek olmasa bile hatırlayacak şekilde kodlanmış da olabiliyor.

Yani durum tarayıcı ile ilgili değil. Sitenin kodlaması ile ilgili bir durum.

Sitenin kodlarında bir değişiklik yapılmış olması kuvvetle muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas70 -- 23 Ocak 2011; 3:39:38 >
  • Ben yeniden yükleyerek sorunu çözdüm ama arkadaş uplamış.Sanırım aynı sorun onda da var.
    Eğer yöntemler işe yaramıyorsa yeniden yükleyerek halledebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Hocam senin bahsettiğin olay cookie (çerez) anladığım kadarıyla chrome'dan çıkınca cookiler siliniyor bunun ayarı var ingiliz anahtarı > seçenekler > gelişmiş seçenekler > içerik ayarları > çerezler > "tarayıcımı kapattığımda tarayıcı ve diğer site verilerini temizle" seçeneği var eğer o seçili ise kaldır düzelir yok o seçili değil diyorsan ccleaner tarzı internet geçmişi çerezleri sildiren bir program kullanıyorsan buda sebeb olabilir chrome'da böyle bir eklentide mevcut adını tam bilmiyorum ama tarayıcıdan çıktığında tüm geçmişi siliyor

Allah razı olsun oldu böyle. Cevap yazan herkese çok teşekkürler.
  • arkadaşlar bendede chome yi vindows hep sonladırıyo vin 7 kulanıyom yeni de format atım yine aynı en son sürüm yüklü
    neden olabilir iyardım edecekler şimdiden teşekürler.
  • Arkadaşlar ben de yıllardır chrome kullanmama rağmen bu sorunla ilk defa karşılaştım ve ne yaptıysam düzeltemedim. Yukarıda bahsedilenleri de denedim. Sonunda chromu kaldırdım ve tekrar yükledim ve düzeldi. Yalnız kaldırırken "tarama verileri de silinsin mi?" sorusuna evet demek gerekiyor, ilk başta bunu işaretlemeden kaldırdım ve tekrar yüklediğim halde düzelmedi, tarama verilerini de silince ve tekrar yükleme yapınca hemen düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Hocam senin bahsettiğin olay cookie (çerez) anladığım kadarıyla chrome'dan çıkınca cookiler siliniyor bunun ayarı var ingiliz anahtarı > seçenekler > gelişmiş seçenekler > içerik ayarları > çerezler > "tarayıcımı kapattığımda tarayıcı ve diğer site verilerini temizle" seçeneği var eğer o seçili ise kaldır düzelir yok o seçili değil diyorsan ccleaner tarzı internet geçmişi çerezleri sildiren bir program kullanıyorsan buda sebeb olabilir chrome'da böyle bir eklentide mevcut adını tam bilmiyorum ama tarayıcıdan çıktığında tüm geçmişi siliyor

İçerik ayarlarında "tarayıcımı kapattığımda tarayıcı ve diğer site verilerini temizle" diye birşey göremedim. Farklı bir yerdemi acaba?
  • Arkadaşlar forumda başka bir yere de yazdım ama bir türlü yardım gelmedi.Buraya da yazayım lütfen yardım.

Sorunum aynı bu sitede anlatıldığı gibi. Bu sitede denilenleri de yaptım. Şimdi o prgramla web data ya girdiğimde bomboş. Ama yine de Google crome da
    istemediğim kullanıcı isimlerinden bazıları çıkıyor. Nasıl silicem??
    http://umut-simsek.blogspot.com.tr/2013/03/chromeda-kaytl-form-verilerini-temizleme.html
  • umut
  • takip, bende aynı dertten muzdaribim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.