Şimdi Ara

google chrome gizli sekme hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Bir sorum vardı bilindiği üzere google chrome kullananlar ctrl+shift+n komutunu kullandıklarında gizli pencere adlı bir şey geliyor işte bunun hakkında bir kaç soru sormak istiyordum.

1-'' Web sitelerinin sizinle ilgili bilgi toplayıp paylaşabileceğini '' böyle bir şey yazıyo gizli sekmeyi açtığımızda bunun anlamı nedir ? Yani girdğim site bana zarar verebilirmi veya bunun gibi birşeymi ?

2- '' Arkanızda bulunan kişilerin yaptıklarınızı görebileceğini unutmayın '' bu ne demek hiç anlamadım :D

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertozd2784

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Bir sorum vardı bilindiği üzere google chrome kullananlar ctrl+shift+n komutunu kullandıklarında gizli pencere adlı bir şey geliyor işte bunun hakkında bir kaç soru sormak istiyordum.

1-'' Web sitelerinin sizinle ilgili bilgi toplayıp paylaşabileceğini '' böyle bir şey yazıyo gizli sekmeyi açtığımızda bunun anlamı nedir ? Yani girdğim site bana zarar verebilirmi veya bunun gibi birşeymi ?

2- '' Arkanızda bulunan kişilerin yaptıklarınızı görebileceğini unutmayın '' bu ne demek hiç anlamadım :D

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

internet geçmişiniz kayda işlenmiyor demek istiyor.

İndirilenler çıkışta silinmiyo ama dikkatli olun
  • Hmm anladım teşekkür ederim
  • quote:

Hmm anladım teşekkür ederim

Biraz daha açacak olursak 1. sorunun cevabı ziyaret bilgilerinin bilgisayarında saklanmasa bile girdigin internet sitesi tarafından sağlanabileceği.
    2. soru ise tamamen espri amaçlı.Google sana deuir kötü kolla g**ü diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virinom

quote:

Hmm anladım teşekkür ederim

Biraz daha açacak olursak 1. sorunun cevabı ziyaret bilgilerinin bilgisayarında saklanmasa bile girdigin internet sitesi tarafından sağlanabileceği.
    2. soru ise tamamen espri amaçlı.Google sana deuir kötü kolla g**ü diyor

hahahahaha
    Benimde aklıma gelmedi değil o fikir
    Çok teşekkür ederim yardımlarınız için :D

• tam olarak demek istediği; girdiğiniz siteleri anneniz babanız göremez ama biz(google,ttnet emniyet vs.) görebiliriz. Gizli dediysek te okadar da değil.
    bu gizlilik geçmiş klasöründe bu bilgiler saklanmaz ama suç işlerseniz yakalanırsınız.
  • acem_i A kullanıcısına yanıt
    Bu en açık olanıydı çok teşekkür ederim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.