Şimdi Ara

## Google Chrome™ FAN CLUB ## [by Kaan™] (imzamızda geldi) +150 KİŞİ OLDUKK !! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
619
Cevap
18
Favori
29.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu varken banlıydım yazamadım benide ekle
    Apple MacBook Pro M1 - Gümüş - 8 GB Ram | 256 GB SSD
  • 2 yıllık krom kullanıcısıyım ekleyebilirsin.
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • Ekle hacı beni de
    " Niçin burada olduğunu biliyorum, Ne yaptığını biliyorum... Niye uyuyamadığını biliyorum, niye yalnız yaşadığını ve niye her gece, bilgisayarının başında oturduğunu biliyorum. Onu arıyorsun. Biliyorum, çünkü geçmişte ben de onu aramıştım. Ve o beni bulduğunda, bana aslında onu aramadığımı, bir cevap aradığımı söyledi. Bizi harekete geçiren, bir soruydu. Seni buraya getiren soru. Soruyu biliyorsun, benim gibi..."
  • Hantal firefox'tan sonra ilaç gibi gelen; tanıtım reklamları da pek bir hoş olan bir tarayıcıdır kendileri Beni de ekle dostum...

Burdan da "google chrome speed test" isimli şov amaçlı hazırlanmış tanıtım videosunu izleyebilirsiniz...

• Chrome var dediler geldik

Yaz , eklentileri de süper

Firefox - opera - safari - ie - netscape

hepsini tek tek denedim eklentilerle bile en hızlısı Chrome ^^

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Bu konu varken banlıydım yazamadım benide ekle

Bu arkadaşı eklememişin, banı bitince gelir o ekle sen, nerden bildiğimide sorma , tabi seninde 2 günlük cezan bittikten sonra.

https://chrome.google.com/extensions/?hl=tr

Eğer giremezseniz host dosyasına aşağıdaki ip'yi ekleyin
    209.85.227.106 chrome.google.com

Bendeki eklentiler
     ## Google Chrome™ FAN CLUB ## [by Kaan™] (imzamızda geldi) +150 KİŞİ OLDUKK !!

Ad block kullanmıyorum çünkü kaspersky 2010 sağolsun her türlü zararlı pop-up'u açılmadan engelliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 7 Haziran 2010; 18:52:07 >

• Benide yazarmısın kardeş neredeyse ilk çıktığından itibaren kullanıyorum acayip derecede hızlı temaları da bir o kadar güzel

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..
  • Biraz geç oldu ama benide ekleyebilirmisin. Onursal üye olmak isterim.
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.