Şimdi Ara

## Google Chrome™ FAN CLUB ## [by Kaan™] (imzamızda geldi) +150 KİŞİ OLDUKK !! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
619
Cevap
18
Favori
29.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

|| Asus M5A99X Evo R2.0 || AMD FX X8 8320 @ 4.5GHz || Noctua NH-D14 || 2x4GB Kingston HyperX DDR3-1725MHz || Corsair 128GB Force GS (560MB/535MB) || 6 TB Seagate SV35 / 1TB Samsung M3 || Asus GTX 970 || Corsair Carbide 400R || 600W Corsair CX600 || Lg GH24NS95 24X DVD-RW Sata || Windows 10 Pro x64 || Logitech Gaming Keyboard G510 || Logitech G9x Gaming Laser Mouse 5700dpi || Logitech M305 || AeroCool Strike-X Fury || 23.6" AOC E2461FWH || 6x Akasa Viper 12cm / 4xAkasa Viper 14cm || Creative Inspire 4400 || Creative Fatal1ty Gaming Headset || Logitech C310 HD720p || SpeedLink SL-6538 || Linksys WAP300N AP || 2x Tp-Link 8dBi Anten || Dark High Power 300Mbps USB Adaptör || 2x Akasa 5 Çıkışlı PWM Çoklayıcı Kablo ||
    || Samsung S8 Plus || Playstation 3 Süper Slim 500GB || Novero Brooklyn Earphones || Canon PowerShot SX150 || LG 47LM760S || Casio EF-550D-1A || Samsung Gear S3 || Samsung Level Over || Samsung Gear Circle || Xiaomi 10400mAh pb || XiaoMi Fit ||
  • ekle hocam ekle

Orijinalden alıntı: nobran19

çorum forevır

ekle

2.5 yıl sonra helal diyesim geldi
    Asus Strix Nvidia GTX 1080 Sli, 2x8 GB Corsair DDR4 3000 MHZ, Fsp Platinum 1000W, Amd Ryzen 7 1800X, Asus Prime X370-Pro, Pny 240 GB Sata SSD, Samsung M2 NVMe 970 Evo 240 GB, WD10EZEX, Corsair Void Pro Wireless 7.1 Headset, AOC G2460PF 144 HZ, BenQ GW2270H...
    Xiaomi Mi MIX 3,Opel Grandland X 1.2 130 HP AT6 Excellence 2018, Dacia Sandero Ambiance 1.0 2018, Peugeot 308 1.2 Puretech 130 HP Allure 2014.
  • Neredeyse ilk çıktığından beri Chrome kullanırım fakat; uzun süredir memnun değilim bu gidişatından. Çeşitli çeşitli sorunları var. Gifleri oynatmıyor, donuyor arada. Chrome'u açıyorum, Google kaç saatte zor açılıyor. Alıştığım için bırakamıyorum da.

Siz hala Chrome diyorsunuz güzelim IE dururken...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Chrome ayarlarında belirli bir sayfayı aç işaretli. İlk açılışta en sık kullanılan 8 sitenin önizlemeli resimleri geliyor, istediğimi seçip internet ruruma başlıyorum. Bu 8 sayfaya daha fazla sayfa eklemek istiyorum ancak beceremedim. Ne yaparsam yapayım en çok ziyaret edilen 8 sayfa geliyor sürekli, bazen sayfalar kullanılmasıklığına göre kayboluyor yada geri geliyor. Var mı bilgisi olan.
  • Omnibox saçmalığı ve eklenti yetersizliği sebepleriyle yeni başladığım Chrome maceramı tekrar bırakıyorum.Açıkçası Chrome'u duyurulduğu ilk gün denemiştim hoşuma gitmişti bazı eksiklikler vardı o eksiklikler hâlâ duruyor.WYSIWYG editörlerde hala resimler tutulmuyor. Omnibox desen tamamıyla kullanışsız.Firefox'taki arama çubuğuyla değiştirmek istediğim ancak Fauxbar isimli bir eklenti bulabildim.Firefox'a benzer sayılır ancak o da sekme sayfasında gözüküyor sadece...

"The first lesson of economics is scarcity: There is never enough of anything to satisfy all those who want it."
    "The first lesson of politics is to disregard the first lesson of economics."

"Underlying most arguments against the free market is a lack of belief in freedom itself."
    "What is your 'fair share' of what someone else has worked for?"
  • Beyler benim sorunum şöyle bütün çince japonca dilindeki harfler kare olarak görünüyor bunu nasıl çözerim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fear drives everything, Stephen. Everything. Your life is governed by fear. Every decision you make is a product of that fear. You married your wife because you were scared of dying alone. You have children because you are scared of leaving nothing behind that really matters. You go to the doctors because you're scared of dying. Do I need to go on?
  • ekle benide
  • win8 yüklü yeni laptop aldım hemen chrome yükledim.ancak bazen sayfaları açtığımda sayfa düzeni kayıyor oyunlarda flash player uyarısı veriyor.youtube'da saçmalıyor.yükleyeli daha 1 ay oldu.son sürümü sanırım.sorun ne olabilir. ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.