Şimdi Ara

Google Chrome Bu web sayfası kullanılamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Google Chrome Bu web sayfası kullanılamıyor
     Google Chrome Bu web sayfası kullanılamıyor

Fotolarda görüldüğü gibi :/ Bu sorun sadece chromede yaşanıyor. Google-Facebook-Hotmail.com vs bazı sitelerde bu yazıyor ama başka sitelerede giriyor yani her sitede bu yaşanmıyor.İnt explorer 8 den google-faceye fln giriyor nedense chromede bu hata yaşanıyor dns fln değiştir diyeceksiniz 4221 4222 gibi şeyleri denedim olmadı chromeyi kaldırıp yükledim yeniden olmadı.Bir arkadaş sistem geri yükleme yap dedi fakat bu çok uzun sürüyor uğraşmak istemedim yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliom :D

Teamviewer ile sizde deneyin isterseniz.

• dangerxme D kullanıcısına yanıt
    Chrome'u yeniden yüklemeyi yeniden denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BruceWayne_

Chrome'u yeniden yüklemeyi yeniden denediniz mi?

Evet sistem geri yüklemeyide denedim olmadı
  • Kimse sorunun kaynağını bilmiyormu :S
  • proxy ayarlarıyla oynamışsan ondan girmiyor olabilir. ip adresini yenilemen gerekiyor olabilir. veya dns ayarlarını değiştir (tavsiyem otomatik alsın).bunları bi dene olmadı chrome ayarlarıyla uğraşıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxfurkan00

proxy ayarlarıyla oynamışsan ondan girmiyor olabilir. ip adresini yenilemen gerekiyor olabilir. veya dns ayarlarını değiştir (tavsiyem otomatik alsın).bunları bi dene olmadı chrome ayarlarıyla uğraşıcaz.

Yok proxy felan oynamadım pcyi dün kapatmadan önce herzamanki gibi facede arklarla konusuodum ertesi gün açınca böyle bir sorun çıktı zaten dns ayarlarınıda denedim ama olmadı ama yinede bir tavsiyen varsa çok iyi olur.Çerezleri sil dersen onlarıda sildim
  • proxy ayarlarını kontrol etmeni öneriyorum . eğer proxy de bi hata yoksa tarayıcı ayarlarını sıfırlamanı tavsiye ediyorum.ayarlar kısmının en altında. aklıma başka birşey gelmedi. CCleaner kullanmıyorsan indir kur ve temizle sonra tekrar dene eğer daha profesyonel bir program istiyorsan Bu Program sorunu çözebilir tarama sırasında internet problemlerini de tarıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxfurkan00

proxy ayarlarını kontrol etmeni öneriyorum . eğer proxy de bi hata yoksa tarayıcı ayarlarını sıfırlamanı tavsiye ediyorum.ayarlar kısmının en altında. aklıma başka birşey gelmedi. CCleaner kullanmıyorsan indir kur ve temizle sonra tekrar dene eğer daha profesyonel bir program istiyorsan Bu Program sorunu çözebilir tarama sırasında internet problemlerini de tarıyor.

Sağol Furkan o senin dediğin programıda indirdim ayrıyeten sıfırladımda yine olmadı internette çok araştırdım bu hatayı kime çözemedi hepsi formatla çözmüş :((

Durduk yere neden böyle bir şey oldu anlamadım gitti :S

• peki kardeşim en önemli hangi sitelere girmiyor ? eğer önemsiz sitelere girmiyorsa başka tarayıcıyı (önerim opera yı) kullanırsın. Formata gerek yok ama sen bilirsin. dosyalarını D de depola bi format at hem kendine gelir.
  • Ahanda yaptım :DD böyle bir sorunu olan varsa buyrun bi baksın

Eğer sizde chromede Google face Hotmail fln girmiyor fakat int explorerden giriyorsa.Büyük ihtimal virüs programınızdan kaynaklanıyor.

Ben demin kurcaladım Eset Smart Security 7 kullanıodum ordan Ayarlar-Gelişmiş Ayarlara Gir-Web ve E-posta-Web Erişimi Koruması-Orda HTTPS Tarayıcı ayarları yazıyor orda 2 kutucuk olması lazım ve en baştakini işaretleyin yani HTTPS Protokolü denetimini kullanma yazısını işaretleyin.

Sabah 10dan beri uğraşıyordum kendim çözdüm sorunu umarım yardımcı olur İyi Forumlar

Not=Çok mutluyum

Edit:HTTPs Protokolü tarafından kullanılan bağlantı nokları yerinde 1 kaç haneli sayı varsa örn:413 gibi onu silin illa HTTPS Protokolü denetimini kullanma özelliğini işaretlemeniz gerekmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerxme -- 23 Şubat 2014; 22:50:49 >

• Sorunu çözdüğüne sevindim. Ayrıca burda paylaşman da başka bir asillik :) kutlarım. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.