Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
125.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Social Engineering

quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

quote:

quote:

quote:

Geçmişi silmeye kalktığımızda yeni sekmede açıyor bunu nasıl engelleyebiliriz?
    Mozilladaki gibi aynı sayfada çıkmasını istiyorum geçmişi silme seçeneğinin.

o da yok
    illa ki ya geçmişe gideeksin oradan sileceksin ya da araçlar->tarama verilerini temizle diyeceksin.

Tüh, peki persona var mı chrome için en azından adres çubuğu, yer imi çubuğunun olduğu yerlerin rengini değiştirelim.
    Gri ile çakışıyor da.

o dediğiniz eklentinin tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum pek firefox kullanmadımdı da
    ne işe yarıyor tam olarak belki işe yarar bir şey bulabiliriz.

Adres çubuğu ve çevresine resim ekleyebiliyoruz.

görmedim hiç :( yalnız tema düzenleme falan yapabilirsin. çok zor değildi.

• 16. beta sürüm 16.0.891.0 kullanıma sunulmuştur. Görünüm olarak bir değişiklik yok. Sanırım her zamanki gibi güvenlik güncellemeleri
  • getta ya ne oldu bileniniz varmı?
  • kendini banlamış.
  • güncellemeyi yaptım Shockwave Flash eklentisi çöküyor sürekli
  • quote:

kendini banlamış.

• Taaaaakip
  • Deli oldum ya , biraz önce Chrome'u açtığımda bir hata verdi, önemli değildir diye tamam dedim geçtim ama yer imlerim dışında herşey ilk kurduğum gibi olmuş, ne temalarım ne eklentilerim ne ayarlarım hepsi silinmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

güncellemeyi yaptım Shockwave Flash eklentisi çöküyor sürekli

bu hatayı benden baska alan yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Deli oldum ya , biraz önce Chrome'u açtığımda bir hata verdi, önemli değildir diye tamam dedim geçtim ama yer imlerim dışında herşey ilk kurduğum gibi olmuş, ne temalarım ne eklentilerim ne ayarlarım hepsi silinmiş.

Gene oldu aynısı. Sanırım Chrome'u bırakmanın vakti geldi.
  • Chromedaki bir sorun beni deli etti en sonunda firefox'a döndürecekler. Divxplanet forumuna takılan var mı bilmiyorum ama dp'de [imgs].....[/imgs] şeklinde paylaşılan resimleri chrome ile açamıyorum normalde resime tıkladığımda resim büyümesi gerekirken resim kayboluyor.

@smd hocam dediğiniz 1 kere benimde başıma gelmişti durduk yerde herşey sıfırlanmıştı bende bi anlam veremiştim ama neyseki birdaha olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Chromedaki bir sorun beni deli etti en sonunda firefox'a döndürecekler. Divxplanet forumuna takılan var mı bilmiyorum ama dp'de [imgs].....[/imgs] şeklinde paylaşılan resimleri chrome ile açamıyorum normalde resime tıkladığımda resim büyümesi gerekirken resim kayboluyor.

@smd hocam dediğiniz 1 kere benimde başıma gelmişti durduk yerde herşey sıfırlanmıştı bende bi anlam veremiştim ama neyseki birdaha olmadı.

Bi kere oldu eyvallah dedim de ikincisi deli etti beni harbiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Chromedaki bir sorun beni deli etti en sonunda firefox'a döndürecekler. Divxplanet forumuna takılan var mı bilmiyorum ama dp'de [imgs].....[/imgs] şeklinde paylaşılan resimleri chrome ile açamıyorum normalde resime tıkladığımda resim büyümesi gerekirken resim kayboluyor.

Bi kere oldu eyvallah dedim de ikincisi deli etti beni harbiden.

aynısı bana 2 kere oldu bi önceki versiyonda ve oldugunda chrome u acınca baslat cubugu otomatikmen arka plana atılıyordu ne ayaksa

• Chromium'a geçiyim dedim indiremedim uzun zamandır chromium kullanmıyorum, chrome 14.xx bazı hatalar deli etti tekrar chromium'u deniyim dedim eskiden şu linktenhttp://build.chromium.org/p/chromium/console build değerlendirmesine bakar ona göre ftp'den çekerdik girdim baktım gözüme bi build kestirdim ama download için ftp adresini bulamadım

• İlk basışta ilk harfin çıkmaması olayı düzelmiş durumda.
  • Mükemmel bir konu teşekkürler
  • Operadaki gibi resme sağ tıklayıp özelliklerden resimlerin özelliklerini vs. görebileceğimiz bi eklenti var mı?

edit: buldumhttp://bit.ly/pAOPhw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 19 Ekim 2011; 2:35:51 >
  • quote:

TiSKE, sertifika bilgilerine baktığınızda ne yazıyor? Eskiden bende de oluyordu öyle ama artık hep yeşil.
    Sizinki de ileride değişir sanırım :) Bir de eklenti falan kullanıyor musunuz Facebook ile alakalı?

Valla aşağıdaki resimdekini yazıyor
    Eklenti kullanıyorum ama face eklentisi yok bende..
    .....

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

quote:

TiSKE, sertifika bilgilerine baktığınızda ne yazıyor? Eskiden bende de oluyordu öyle ama artık hep yeşil.
    Sizinki de ileride değişir sanırım :) Bir de eklenti falan kullanıyor musunuz Facebook ile alakalı?

Valla aşağıdaki resimdekini yazıyor
    Eklenti kullanıyorum ama face eklentisi yok bende..
    .....

benimki de şimdi sizinki gibi gözüküyor
    aşağıda bunlar ne anlama geliyor bağlantısına tıklayıp okuduğumda kişisel bilgilerinbaşkası tarafından görüntülenebileceğini falan anladım

• arkadaşlar siz daha iyisini bilirsiniz darkorbit biobot hilesi bilen varmı varsa lütfen cevaplasın nolur
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.