Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
126.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarın görev yöneticisi gibi çalışan eklentileri sekmeleri falan gösteriyor durduyorsun.

Ayrıca print screen yap painte yapıştır kes kaydet
  • Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar)

paint terk oldum sonunda
  • eklenti belirsiz
  • birtek bende mi var ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

birtek bende mi var ondan

seçilmiş kişisin

• aslında bende chrome 9 vardı geçen gün bir baktım chrome 10 diyor ben güncellediğimi de hatırlamıyorum doğrusu tırsmıyor değilim.
  • Ya beyler bu google chroem iyi güzel hoşda şu indirme muhabbeti bu chrome de olmuyor herhalde FDM(Free Download Manager) kullanıyorum kendi serverları olan sitelerden indiriyor FDM ile mesala(gezginler.com,inndir.com)
    ama gel gör ki fileserve premium sahibiyim fileserve download linkine tıklayınca kendi indirme yöneticisinden indiriyor.

Bunun caresini bilen veya eklenti ile düzeltebilen var mı?????????????
  • @ElektronicWolf; şöyle bir eklenti var bir dene istersen. ben mesajda izah ettim fakat sen chrome'un eklenti sitesinde de gerekli açıklamayı yapmışlar

quote:

Orijinalden alıntı: fallen_king

quote:

Arkadaslar bende şöyle bir eklenti var ama nasıl kullanıldığını bilemedim. Zamanında indirmişim öyle duruyor
    http://goo.gl/NJqK3

Bu eklentinin ne işe yaradığını buldum. Normalde download yaparken, chorme indirme yöneticilerine izin vermiyor. Yani indirme linkine tıkladığınız diğer web tarayıcıları gibi zaman otomatik olarak flashget vs. çalışmıyor. ama bu eklenti sayesinde bu mümkün. ctrl+alt+ download linkine tıklarsanız kullandığınız herhangi bir indirme yöneticisi aktif oluyor(kullanmıyorsanız bir şey olmuyor)

Bende de var

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyar olm -- 11 Mart 2011; 10:53:29 >

• @fallan king

Yok kardeş buda care olmadı herhalde daha ileride stabil olarak calışacak bir program ekleyecekler herhalde.
  • Yeni güncelleme gelmiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

@fallan king

Yok kardeş buda care olmadı herhalde daha ileride stabil olarak calışacak bir program ekleyecekler herhalde.

Tıklarken ctrl+alt +tık yaptınz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blind42

quote:

@fallan king

Tıklarken ctrl+alt +tık yaptınz mı

Evet kardeş yaptım ama hicbir tepki yok sizde mi bunu kullanıyorsunuz acaba.???
  • @ElektronicWolf valla bende senin için bir indirme yöneticisi indirdim ve denedim. Bende de bir tepki olmadı. Sen hangi indirme yöneticisini kullanıyosun. FDM kullanıyorum. Benim çözümüm şöyle oldu. Ben FDM'yi açtığım zaman, sağ alt tarafta simgesi çıkıyor. Ben indirmem için tıklayacağım linki o simgeye sürüklüyorum ve FDM otomatik olarak algılıyor.

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar)

Yani indirmek için tıklayacağım son linki bu simgeye sürüklüyorum ve program çalışmaya başlıyor ve indiriyor. Ben böyle kullanıyorum şuan. Fakat senin hangi programı kullandığını bilmiyorum.

• quote:

ctrl+alt+click to open link in download manager
    This extension requires external program chromeget.py to work.

Save it somewhere, in your home folder for example and launch it with "python ~/chromeget.py".

You may need to edit this file to set up your favourite download manager command.

Too see if it works, launch it in a terminal first. If it works, you may want add it to your window manager's autostart

eklentinin seçenekler bölümünde şöyle bir yazı var. bir dosya indirmemiz gerektiğinden bahsediyor. ben dosyayı indirdim fakat nereye kopyalayacağıımı bilemedim. birbirimize yardımcı olursak eklentiyi kullanabiliriz. İngilizcesi iyi olan bir arkadasın yardımcı olması lazım

• quote:

quote:

Save it somewhere, in your home folder for example and launch it with "python ~/chromeget.py".

You may need to edit this file to set up your favourite download manager command.

Too see if it works, launch it in a terminal first. If it works, you may want add it to your window manager's autostart

eklentinin seçenekler bölümünde şöyle bir yazı var. bir dosya indirmemiz gerektiğinden bahsediyor. ben dosyayı indirdim fakat nereye kopyalayacağıımı bilemedim. birbirimize yardımcı olursak eklentiyi kullanabiliriz. İngilizcesi iyi olan bir arkadasın yardımcı olması lazım

yok yok kardeş yok olmuyor gitti yaw bi türlü yapamıyorum bende FDM kullanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

yok yok kardeş yok olmuyor gitti yaw bi türlü yapamıyorum bende FDM kullanıyorum.

Sen benim dediğim dosyayı çektin mi? Olmazsa benim dediğim gibi yap download linkini sürükle bırak, ben öyle kullanabiliyorum.

• http://goo.gl/1i0K

birde şöyle bir eklenti var bunu dene birde. Ben şuan işyerindeyim deneyemiyorum. Mantik aynı, ctrl+alt+download linki. Dene bakalım olursa bende kullanırım.
  • Yok kardeş buda işe yaramadı ama bişey farkettim ben şimdi fileserve premium kullanıyorum FDM ile.

İnternet Explorer da link şu şekilde cıkarken

http://fs86dm.fileserve.com/file/Z5YH4gv/T2Y2RY_bbz0MCWQLPoAgkLh0vMkT............... dahada uzunnnnnnnnnnnnnnnn

Google Chrome de ctrl+alt+click yapınca link şöyle cıkıyor.

http://www.fileserve.com/file/Z5YH4sa/cccccccccccccccccc.part1.rar

bu üstteki linki FDM download yapıyor ama atıyorum rar boyutu 200 MB ise indirdiği dosya 50 KB bişey cıkıyor.

işte gıcıklık burda başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElektronicWolf -- 12 Mart 2011; 19:50:32 >

• Bende de"http://www.fileserve.com/file/....1.rar " bu link çıkıyor, ama bende indiriyor dosyayı bir sıkıntı yok. Bendeki sorun Direk download yöneticisi çalışmıyor, linki sürükleyip download yöneticisine atmam gerekiyor, otomatik çalışmıyor yani. ama araştırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyar olm -- 12 Mart 2011; 19:55:11 >
  • arkadaşlar ben şöyle birşey arıyorum.Sitede gezerken istediğim kadar yazıyı seçip sağ tıklayınca "pdf olarak kaydet" deyip kaydetmek istiyorum.Acaba var mı böyle bir eklenti.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.