Şimdi Ara

Google Aramada 403 Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar. Yanlışlıkla virüslüü skype yükledim + google toolbar yüklendi otomatik ve ondan sonra pc de kayıt defteri ctrl+alt+del falan iptal di neyse bunları temizlemeye çalıştım temizlenemedi skype ı falan sildim halan daha olmuyor ve bu google 403 hatasıda veriyordu sistemi geri yükledim diğer sorunlar düzeldi ve bu google 403 forbidden altada resmini koydum bu hata bir türlü düzelmedi kafayı yicem google da arama yapıyorum direk bu çıkıyor :( nasıl düzelicek diğer sitelerde böyle bir sorun yok mynette arama yapıyorum normal sitelere sorunsuz girebiliyorum sadece google

Google Aramada 403 Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesimİSTanbul -- 4 Mayıs 2009; 15:42:05 >

• internet explorer , mozilla hepsinde aynı sorun cookiesleri cache dosyasını falan hepsini sildim sorun halan daha aynı
  • DNS Falan yada proxy atamış olabilirsin yada virüs . Combofix'i indir virüs Programını kapat combofix'i aç ve hiçbirşeyi elleme sana soru sorarsa evet de yeterli .
  • combofix varda çalıştırmaya yemedi :D e nson çalıştırdığımdaa format atmak zorunda kalmıştım :D ondan tırsıyorum ama bi deneyim
  • Merak etme artık geliştirildi COmbofix . Sen siteden yenisini indir sendekini kullanma . Yenisini indir . Tek bir paket içerisinde artık combofix.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powerx*

Merak etme artık geliştirildi COmbofix . Sen siteden yenisini indir sendekini kullanma . Yenisini indir . Tek bir paket içerisinde artık combofix.

Combofix herşeyin çözümü
  • olmadıı aksine combofix pc yi yine bozdu internet sınırlı ada erişim yok diyordu ve modeme giriş izni vermiyordu mecburu sistemi geri yükledim birdaha combofixi çalıştırdım yenisini bu sefer pc daha kötü oldu yine sistemi geri yükledim ve google yine aynıydı ? başka yokmu=?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google arama sonuçları sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.