Bildirim
google arama sonuçları açık mavi renkli çıkıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
chrome u silip baştan kurmayı denediniz mi ? ben şimdi bktımda önbellekle ilgili bir ayar göremedim. -
hocam eklentiler ve bookmarklar mevcut o yüzden silmek istemedim.. silmeden bir yöntemi var mı acaba -
Aynı sorun bendede var İe dahil . -
quote:
Orijinalden alıntı: Ctrlshft
hocam eklentiler ve bookmarklar mevcut o yüzden silmek istemedim.. silmeden bir yöntemi var mı acaba
Gmail hesabın varsa senkronizasyon yapıp eklentilerini ve sık kullanılanları kaydedebilirsin. -
bendede aynı sorun var :( -
firefox 4 için söylüyorum, kişisel ayarlarınızda dahil silip tekrar kurasanız halloluyor. Eklenti ayarları çetrefil olan tab mix plus için ayarları bir dosya olarak kaydedebiliyorsunuz silmeden önce.. -
bi eklenti kurmuştum ondan oldu sanırım.. sonra kaldırdım yinede düzelmedi.. Şimdi ayarları kaldırıp tekrar denicem bakalım -
Hiç ellemedim düzeldi şuan
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- kasada elektrik var ama pc açılmıyor
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- exe geçerli bir win32 uygulaması değil hatası çözümü
- bilgisayar yeniden başlatılıyorda kaldı
- amd freesync nedir
- steam açılmıyor
- vram nedir
- telefon ısınması neden olur
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X