İng. bir site tasarlamayı düşünüyorum.Merak ettiğim bu yolla ne kadar para kazanılıyor..Elbet uygulayan arkadaslar wardır aramızda ellerine aylık ortalama ne kadar para geçiyor.. ? Demek istediğim sırf bu yolla para kazanmak için bir site açsak başarılı olabilirmiyiz? (içeriğe bağlı olduğunu biliyorum elimize geçecek paranın o yüzden kendinizden örnek werirken ben şu içerikte bir site açtım we bu kadar kazanıorum die cwp yazar yardımcı olursanız cok sevinirim.. )
bununla ilgili çok başlık açıldı günde 2000-3000 civarı hit alan bir siten yoksa para kazanamazsın.
hit bu para al at cebe ye ye
hiç bişi kazanamazsın siten en az 1 senelik filan olur içeriği çok geniş editörleri işlerini iyi yapar sa belki akmasa da damlar...
bu 2000 - 3000 tekil hit mi
Hmmm zor iş gibi görünüyor.. Günde 2000-3000 hit sitem olsa zaten googleın werceği paraya tenezzül etmezdimde : )
bence sen önce bi kaçay sitenin hitini yükseltmeye baq sonraki iş siteden para kazanmak sen önce salam bir içerik hazırla sağlam bi kaçtanede editör zamanla kazanırsın zamanla
Truzim ile ilgili bir site açmayı düşündüm..Editör nerden buliyim ben şimdi : ) Zaten ing. çat pat yok en güzeli bu işten wazgeçmek : ) Ben kendi sitemi yapıyım bari oraya koyarım ordada akmasada damlar.. Sırf bu iş için site açmak pek akıl karı değil gibi görünüo : )
yani öle sen güzel bir site aç işerigi salam olsun günlük tekil hitinde ~500 ~falan olsun zaten burdan para kazanmaya başlarsın
açıkcası site adı vermeden bir bilgi vereyim. bir site açtım 2 aydır adsense var. günlük 20-25 ziyaretçisi oluyor olmuyor. 2 ayda 50 $ kazanmışım.
bu ziyaretçiye rağmen böyle. birde ziyaretçi sayımın 200-250 olduğunu düşün.
quote:
Orjinalden alıntı: trgkaptan
açıkcası site adı vermeden bir bilgi vereyim. bir site açtım 2 aydır adsense var. günlük 20-25 ziyaretçisi oluyor olmuyor. 2 ayda 50 $ kazanmışım.
günlük 20-25 ziyaretçinin hepsi senin reklamlarına tıklasa bu kadar kazanamazsın.Ayrıca adsense sadece tıklamayla alakalı değil sitenin popülerliğine ve içeriğine görede tıklama başına düşen pay artıyor yani 2 ayda 50 dolar kazanabilmen için en azından 900-1000 aktif tekil hit alman lazım günlük.
+1
@fuzbing
ilk ay günlük 20-25 ziyaretçim vardı şimdi ise bazen biraz artıyor bazen düşüyor ama ortalamam yine aynı. google hesabıma 1 dk önce girdim baktım 50,96$ bakiyem görünüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
quote:
Orjinalden alıntı: trgkaptan
günlük 20-25 ziyaretçinin hepsi senin reklamlarına tıklasa bu kadar kazanamazsın.Ayrıca adsense sadece tıklamayla alakalı değil sitenin popülerliğine ve içeriğine görede tıklama başına düşen pay artıyor yani 2 ayda 50 dolar kazanabilmen için en azından 900-1000 aktif tekil hit alman lazım günlük.
fuzbing naptın tekil 1000 hiti olan 2 ayda 50 den daha çok kazanır!
benim günlük 700 tekil hitim var günde 1 dolar bile kazanamıyorum. trgkaptan lütfen screenshot koyarmısın çok merak ettim nasıl oluyor.
Bole bi site açmak ve para kazanmak istiyosan işin zor :D. Herneyse ilk olarak domain tutulabilir bişe olmalı. Sitenin içeriği geniş tasarımı hoş (bunun için ayrıdan webmaster tutman gerekir) olmalı. Sitenin hitini yüksek tutman gerek gibi...
arkadasım zamanla para kazanıcaksın. boş hayallere kapılma. yemeden icmeden siteye emek vericen . sonra populer olucan , kullanıcıların artıcak ve vazgecilmezlerden biri olman lazım ki o gunden sonra para kazanıcaksın.
tekille alakası yok bu işin. tekilin 10.000 olsun kimse tıklamadıktan sonra tek kuruş alamazsın...ama tekilin 50 olsun bunların 10 tanesiş tıklasa alırsın günlük belli bir para...her tıklamadan ayrı alırsın. reklamına göre değişir. kimi zaman 4 cent kimi zaman 70 cent alırsın...ingilizce bir site eğer tıklayanlarda yabancıysa, gezdiğim sitelerden analadığım kadarıyla iyi para bırakıyor...sitende başka reklam yayınlama şansın yoksa boş durmasın koy adsense yi bence...
evt iki ayda anca 17 dolar oldu...siteye tekil 6000 kişi girmiş...2 aydır ama saolsunlar sadece 240'ı tıklamışlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme