Şimdi Ara

Google Adsense Birtürlü Kabul Etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bu sorunu pek çok kez duymuşsunuzdur ama benim sorunum bu olayı farklı bir boyuta taşıyor.

Site ismi vermek yasak mı değil mi bilmiyorum o yüzden şimdilik site ismi vermiyorum. Google Adsense kabul edilmeme nedeni olarak çok uzun süredir -Uygun olmayan içerik diyip duruyor. Ama acayip olan şu benim sitem bundan önce 1 kez domain 1 kez hosting değiştirdi. Yani sırf Google ın gözüne girebilmek için daha düzgün isimler seçtim ve bütün hostingi falan üzerime aldım. Bunun yanında sitemin 1 aylık full dolu bir geçmişi var. Full dolu diyorum çünkü her gün en az 1 paylaşım görebiliyorsunuz, bu olay bazen 5 paylaşıma (habere) kadar çıkıyor ve ortalama 2-3 te kalıyor. Bunuda geçtim. Bizden birkaç ay önce açılan ve şu anda Nisan ın 10 undan beri (27 gün) hiçbir paylaşım yapmayan adamlar Google Adsense'e kayıtlı. Ve içerikleri öyle kopyaki; daha önce haber paylaşmadıkları halde son haberlerde "geçtiğimiz günde dediğimiz gibi" yazıyor. Yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada öncelikle link verme konusunda bir bilgi verirseniz bende link koyabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.