Bildirim
Google a site kaydetme??

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yanlış okumadıysam google zaten garanti vermiyor her sitenin listeleneceğini. -
Bazen sunucuların firewall' ları; yanlış ayar sebebiyle Google' un spider' larını banlayabiliyor.. O zaman o sunucu üzerindeki web sayfaları indexlenmiyor malesef.. Hizmet sağlayıcınıza danışsanız iyi olur.. -
ben okulun adresini hiç bir yere kaydetmedim ama google da kendi kendine çıkıyor... -
google k12 sitelerini meb üzerinden indexlediği için biraz zaman aldığı duymuştum.ama 2 ayda çok üzün süre olmuş..bunun için extra bişey yapılabilirmi bende merak ediyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: nacar08
ben okulun adresini hiç bir yere kaydetmedim ama google da kendi kendine çıkıyor...
başka sitelerde ismi geçiyorsa çıkabilir dostum. -
-
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan85
webmaster tools'un da metalarını yerlestir istersen o da işe yarar:
http://www.google.com/webmasters/tools
başka yoluda yok anca böyle kayıt ediyorlar diğerleri içinde aynısı geçerli ayrı ayrı kayıt etmen gerekiyor msn live search ,yahoo gibi..... -
Sitenize arama motorları tarafından kaydedilmiş bir yerden bağlantı verilirse tüm arama motorları siz bir işlem yapmadan kaydedecektir. Konuyu açaraken bağlantı vermeniz yetecektir bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X