Bildirim
Google'a girebilen var mı? Kaspersky engelliyor :S
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
evet explorer de diyor ama mozillada öyle birşey cıknıyor sanırım explorer ile ilgili bişey.
ekleme: mozillada'da cıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastson59 -- 3 Aralık 2008; 4:41:37 > -
Bende de aynı sorun var -
quote:
Orjinalden alıntı: lastson59
evet explorer de diyor ama mozillada öyle birşey cıknıyor sanırım explorer ile ilgili bişey.
Firefox kullanıyorum bende. Böyle çıkıyor. -
Bende chrome ve explorer var ikisinde de girilmiyor -
anti malvare i kapantınca giriyor . aynı sorun bendede oldu . -
Google sonunda hacklendi diyelim o zaman -
Aynen bende de bu sorun var.. Kapattım gitti. -
Firefox,kaspersky.Sorun yok... -
quote:
Orjinalden alıntı: canawar85
anti malvare i kapantınca giriyor . aynı sorun bendede oldu .
Kaspersky ı açın solda Anti-Malware i seçin sonra ortada yeşil renkli Web Traffic i tıklayarak Settings e girin açılan pencerede Web Traffic içindeki Settings e gir ve Trushed URLs içinde Add new item i tıklayarakhttp://www.google.com/ u ekleyin, -
bendede aynı sorun var arkadaşlar yakında geçer diye tahmin ediyorum.google.com.tr ye giriyor google.com a girmiyor enteresan valla..Senin dediğini denedim ama olmadı bu arada..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdoksan -- 3 Aralık 2008; 10:42:30 > -
Aynen.www.google.com a girmiyor.www.google.com.tr açık
Kasper engelliyor -
quote:
Orjinalden alıntı: kdoksan
bendede aynı sorun var arkadaşlar yakında geçer diye tahmin ediyorum.google.com.tr ye giriyor google.com a girmiyor enteresan valla..Senin dediğini denedim ama olmadı bu arada..
benim dediğimi yaptığında olmamasına imkan yok, yatta adres olarakhttp://www.google.com/* yazarsan daha iyi olur, çünkü google uzantılı tüm adreslere direk giriş izni versin, -
bende googlede açık ama kaspersky tık demedi engellemedi sorun yok yani.. sürüm 7 sürümünü kullanıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X