Şimdi Ara

Google'a girebilen var mı? Kaspersky engelliyor :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok şaşırdım bana böyle diyor. Diğer Kaspersky kullanıcıları google a girmeyi deneyebilir mi?

Google'a girebilen var mı? Kaspersky engelliyor :S

• evet explorer de diyor ama mozillada öyle birşey cıknıyor sanırım explorer ile ilgili bişey.

ekleme: mozillada'da cıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastson59 -- 3 Aralık 2008; 4:41:37 >
  • Bende de aynı sorun var
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastson59

evet explorer de diyor ama mozillada öyle birşey cıknıyor sanırım explorer ile ilgili bişey.

Firefox kullanıyorum bende. Böyle çıkıyor.
  • Bende chrome ve explorer var ikisinde de girilmiyor
  • anti malvare i kapantınca giriyor . aynı sorun bendede oldu .
  • Google sonunda hacklendi diyelim o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen bende de bu sorun var.. Kapattım gitti.
  • Firefox,kaspersky.Sorun yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: canawar85

anti malvare i kapantınca giriyor . aynı sorun bendede oldu .

Kaspersky ı açın solda Anti-Malware i seçin sonra ortada yeşil renkli Web Traffic i tıklayarak Settings e girin açılan pencerede Web Traffic içindeki Settings e gir ve Trushed URLs içinde Add new item i tıklayarakhttp://www.google.com/ u ekleyin,
  • bendede aynı sorun var arkadaşlar yakında geçer diye tahmin ediyorum.google.com.tr ye giriyor google.com a girmiyor enteresan valla..Senin dediğini denedim ama olmadı bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdoksan -- 3 Aralık 2008; 10:42:30 >
  • Aynen.www.google.com a girmiyor.www.google.com.tr açık
    Kasper engelliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kdoksan

bendede aynı sorun var arkadaşlar yakında geçer diye tahmin ediyorum.google.com.tr ye giriyor google.com a girmiyor enteresan valla..Senin dediğini denedim ama olmadı bu arada..

benim dediğimi yaptığında olmamasına imkan yok, yatta adres olarakhttp://www.google.com/* yazarsan daha iyi olur, çünkü google uzantılı tüm adreslere direk giriş izni versin,
  • bende googlede açık ama kaspersky tık demedi engellemedi sorun yok yani.. sürüm 7 sürümünü kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.