Bildirim
Google, 2023'te Pixel akıllı telefon satışlarını iki katına çıkarmak istiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tamam 👍
-
şahsen google telefon almak isterdim ama tenezül edip ülkemizde satış bile yapmıyorlar. madem satışını artırmak istiyorsun gelsene yeni pazarlara...
-
Bu haber için kimseye eyvallah diyecek halimiz olmasa da, dinsizin hakkından imansız gelir mottosu ile (Youtube'nin hakkından DH gelir) DH'nin yapmış olduğu bu haber-içerik gerekliydi. Konuyu kilitlemeye de gerek yoktu bence. Toksik yazılar silinir herkes de işine bakar.
https://www.donanimhaber.com/youtube-reklam-engelleme-nasil-yapilir--154406
-
istekler ve gerçekler hep zıt olmuştur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyat olarak fena değil. Son dönemde çıkan telefonlar arasında alınabilecek belki de en iyisi ancak artık özellikleri artırmaları lazım. Kalem desteği olabilir, 3.5mm jack olabilir, microSD desteği, kamera tuşu, oyuncular için trigger tuşları olabilir. Eklenecek tonla özellik varken her yıl yeni işlemci, yeni ekran, yeni kamera baydı artık.
-
6 serisi tam bir hayal kırıklığıydı. Alamadığıma bulamadığıma sonradan büyük şükrettim.
Yabancı sitelerden ve redditten takip edebilirsiniz. Güya kendi telefonu ama 13 güncellemesiyle tel eşekten düşmüşe döndü Konuşmalar bile kesiliyor son güncellemeyle. Düzeltemiyorlar.
7'yi istiyorum evet ama biraz bekleyip görmek lazım. Beceremiyor bu işi google. Boşverin iyi ki yok TR'de..
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
şahsen google telefon almak isterdim ama tenezül edip ülkemizde satış bile yapmıyorlar. madem satışını artırmak istiyorsun gelsene yeni pazarlara...
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X