Şimdi Ara

Goodyear Vector 4Seasons nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu lastigi hic Kullanmayanlar tavsiye etmiyor

Ama kullananlar memnunlar ve tavsiye ediyorlar.
    Anlamadim simdi??

Kimi dinlesem aceba??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2010 Mazda 3 Impressive AT+lpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugo

Bu lastigi hic Kullanmayanlar tavsiye etmiyor

Ama kullananlar memnunlar ve tavsiye ediyorlar.
    Anlamadim simdi??

Kimi dinlesem aceba??

cevap belli değil mi? :)

tokat ve ankara kışında kullanıp memnun kalmış insanlar...fazla söze gerek var mı?

tekrar diyorum:

arabayı agresif kullanmıyorsanız, hız yapmıyorsanız, çok ağır kış koşulları yoksa tavsiye ederim.

ancak imkanınız varsa kaliteli yazlık/kışlık set her zaman en iyisidir.
  • Goodyear 4S'de silikalı taban hamuru var. Her şartta nispeten iyi bir tutuş veriyor, özellikle yaz yağmurlarında 4 mevsimliklerin avantajı var bence. Marmara mikrokliması için kesinlikle tavsiye edebilirim.

Yük indeksi 92 tavsiye edilen arabada en yakın ebat olarak 86 yük indeksli olarak kullanmak zorunda kalmıştım. Buna rağmen konstrüksiyonu bozulmadan önce 70-~80bin km dayanmışlardı bu sırada da 4 mm diş derinlikleri vardı. Almadan önce bazıları erken aşınmadan şikayet ediyordu ama sanırım onların süspansiyon geometrilerinde problemler olabilir.

Uygun ebatları olsaydı tekrar almak isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

hocam her marka lastik için konu açıyorsun, kabul et artık 4 mevsim diye bir lastik yok, yazlık lastikle kışı geçir, çok soğuklarda aracını çıkarma olsun bitsin. ya da kış yaz 2 takım yapacaksın kabul et artık. İstediğin kadar araştır, senin aradığın gibi bir lastik yok, üretilmedi, üretilemez.

Ayni testi 2-3 derecede kuru zeminde yapsalar ya.

• Ankara da 176/65/14 bulan varmı varsa fiyat bilgisi ???

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

Arkadaşlar böyle başlıklar açıyorum kusura bakmayın ama lastik alma arefesindeyim . Yaz kış kullanacağım lastik arıyorum. Kışın sert geçmeyen yerdeyim. Bu Goodyear 4Seasonslar nasıldır?

ben çocukken babam torosa almıştı oldukça eski geçmişi olan bir lastik. Tam 6 sene kullandık o lastikleri yaz-kış hiç yolda bırakmadı. 6 sene sonunda tel kırdı daha sonra yine goodyear gt2 ile değiştirdik. Kısaca tavsiye ederim çok güzel lastik.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.