Şimdi Ara

Gönüllü Admin Lazım ACİL ! (Yeni 32 Kişilik Server İçin)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Foruma üyemi bilmiyorum ama bir arkadaşımız 32 kişilik Non-Steam Türkiye den Team Fortress 2 serverı açacak.Bana önerdi ama ben kabul edemedim.Gönüllü Admin aranıyor ? Masrafları tamamen havarian[TSO] nickindeki kişi ödeyecek.Server uçmasın son 1-2 gün...

• Butun gün PC başında olduğumdan biliyorum sabahları pek admin gerekmez çünkü bütün serverlar bomboş.Akşamları PC başında olan biri bulun olur.
  • Haftaiçleri boş vaktim olsa belki olurdum ne işle uraşcaz sadece haftasonu olurmu :D
  • İş yatmış galiba...
  • tf2.oyunburada.com açık zaten arkadaşlar, adminde benim orda, gelsin tokatlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

tf2.oyunburada.com açık zaten arkadaşlar, adminde benim orda, gelsin tokatlar

her akşam bi bakıyorum ama boş oluyor maalesef.
  • SaS clan harici serverlarda daha 5'in üzerinde oyuncu görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

SaS clan harici serverlarda daha 5'in üzerinde oyuncu görmedim.

sebebi açık ve net. server ı boş gören adam hiç girmio hep böle boş kalıo. ama girip bi süre oynasak bi süre dolmaya başlar. yada bi ihtimal bu serverlardaki ping yabancı fazladır ondan yabancılar gelmez. yabancı gelmezse türk boş diye hiç gelmez.......
  • raporlarım okulum ve bu aralar inceleme hazırlamalarım olduğu için pek giremiyorum ama artık yapıcaz arkadaşlar meraklanmayın şahane ping kaçar mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.