Şimdi Ara

Gönül islerinden anlayan varsa buyursun gelsin...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 4 sene önce biriyle tanısmıstım ınternet uzerinden uzun süredir konusuyoruz ama dost arkadaş olarak ikimizde birbirimizle ilgiliyiz onun erkek arkadaşı oldu benimde kız arkadaşım oldu ben onun derdini dinledim o da benimkini dinledi birbirimize yeri geldi nasihatler verdik ne o ne de ben ask denilen iliski konusunda basarılı olamadık 2 sene konusmadık ve geçen hafta onunla tekrar konusmaya basladım 2 3 haftadır konusuyoruz dedim enişte napıyo diye ayrılalı 3 ay oldu dedi erkekler hakkında egolu egolu aptal salak gibisinden konusmaya basladı sonra bu iş yerinde kovulma aşamasındaydı morali bozuk konusuyordu baska bir sebebde vardı durumu anlatmasını söyledim şöyle mesajını atayım;
    Ben bi cocukla konusuyodum istemiyodum konusmak aslinda hayatima birini almak istemiyorum artik cunku insanlar daha dogrusu erkekleri sevmiyorum artik o gozle bakamiyorum yani zorla beni bu cocukla konusturdular en azindan denersin arkadas olursun felan diye yok diyorum anlamiyolar bende tamam susun artik konuscam dedim konustum iste 2 3 kere bulustuk baya konustuk ettik felan cocuk icine kapanik biraz senin biraz ugrasip onu acman gerek yoksa o hic bisi anlatmiyo konusmuyo bende ole bi insanim haliyle konusamiyoduk ama yan yana gayet guzel konusuyoduk felan en son ben kinaya gittigimde bu bana napiyosun felan diye mesaj atti bende kinadayim demistim bu niye bana onceden solemedin felan dedi biraz trip atti sonra biz devam ettik konusmaya ama tripli konusuyo sanki konusmak istemiyomus gibi ben buna sordum bisey mi oldu iste konusarak cozebiliriz diye o da yok bisey dedi sana ole gelmis felan dedi iste bende tamam dedim ama hala soguk davraniyo konusmak istemiyomus gibi konusuyo benle bende artik bu belirsizligi kaldiramadim sinirliydimde buna mesaja ttim sen benle dalgami geciyosun neden bebi uzuyosun niye bole davraniyosun konusmak istemiyosan sole seni zorla konusturcak bi insan degilim dedim o da konusuyoruz iste yazdi ben o kadar sey yazdim bu sadece konusuyoruz iste yazdi ben dahada sinirlendim agzima ne geldiyse soledim (kufur olarak degil). Sonra bu bana iyi degilim bi sure konusmayalim dedi bende tesekkur ederim ya dedim bu iyi geceler dedi bende pes artik sana bisey demiyorum iyi geceler yazdim sonra bu gorusuruz yazdi bende goruldu yaptim biraktim. Cocukla konustukca biraz hoslandim cocuktan gozleri beni etkiledi galiba biraz ben konustugum bi insana icim isindiysa deger veririm ve o insan bana bole davraninca onda kendimi degersiz oldugumu hissedince uzulurum kendimi kotu hissederim suratim asık olur modum dusuk aklim hep onla olan konusmalarimizi dusunurum yani ruhsuz gibi olurum. Ben aslinda kimseyi istemiyorum yorgunum cunku kendi hayatimi bi duzene sokmak istiyodum ama herkes konus konus diyince arkadas olarak konusurum diyodum ama nerden bileyim hoslanicagimi bu yuzden istemiyorum iste bi erkegin hayatima girmesini hepsi bole deger bilmeyen sacma sapan insanlar ya

    Bu şekildeydi mesajı onu teselli etmeye vazgeçirmeye çalıştım moralinin bozuk olmasının gereksiz olduğunu söyledim ve onu ikna ettim. Hep bahtsız kaç kisiyle iliski kurmaya calıstı hıcbırınde mutlu olamadı. Ben bu kızdan hoşlandığımı bir türlü söyleyemiyorum 3 4 senedir bu his var arkadaşlar sizce napayım açılayım mı ?







  • Up.
  • Tabiki açıl, içinde kalıp dert olacağına dışına at ki mert olsun.

    Ama öyle mesajla tlfonla fln değil de 1 yerde direk yüzyüze bunu direk söylemen en güzel ve en etkili hareket olur, eğer ters tepki göreceğini fln sanıyorsan yanılırsın, yani merak etme onu kaybetmezsin.

    Fakat bana göre bu durum riskli görünüyor dersen, yani kendine yeterince güvenemezsen şöyle de yapabilirsin.

    Yine 1 yerde buluşup bir süre havadan sudan sohbet edip lafın bittiği 1 yerde yani 1 sessizlik anında gözlerine bakarak; 2 miz de birileriyle 1 şeyler denedik/deniyoruz fln ama bir yere varamadık/varamıyoruz, şurda oturup snnle konuşurken farkettim ki seninleyken kendimi iyi hissediyorum ve gayet iyi anlaşabildiğimizi düşünüyorum, bu süre zarfında 1-1 imizi yeterince tanıdığımızı da düşünüyorum, neden biz denemiyoruz ? Kaybedicek 1 şeyimiz de yok fln gibi 1 şeyler söylersin, lafı ona bırakırsın zaty gerisi gelir.




  • Conar-XP kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kişiyle haftaya bulusma kararı aldık ve ilk defa buluşacağız sizce dediğiniz gibi yapmam doğru olur mu ?
  • Ruthels10 kullanıcısına yanıt
    ilk defa buluşuyorsanız aranızdaki etkileşim de biraz önmli, belki buluştuğunuzda sendeki o etkisi kaybola da bilir, duruma bakarsın yanyana iken keyifli 1 vakit geçiriyorsanız ve yüzünüz gülüyorsa yani etkileşimin iyi olduğunu hissediyorsan o anki hislerine göre davran.
    1 az bile olsa modunu düşürecek 1 hisse kapılmak istemiyorsan, asla gözlerini kaçırmadan bahsettiğim şekilde konuşursan, güzel olur, yani rahat ol ve biz deneyelim mi yi uygula.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 29 Kasım 2019; 20:37:47 >
  • Conar-XP kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam önerileriniz için dediklerinizi uygulayacağım. Birde ilk buluşma için neler yapmamızı önerirsiniz ilk cafe gibi bir yerde mi bulusmalıyız ve bu arada ikimizde balık burcuyuz onunla :)
  • Ruthels10 kullanıcısına yanıt
    Cafeye gidilebilir tabiki ama havanın durumuna göre direk 1 cafede buluşmak yerine dışarıda gezilebilecek popüler 1 yerde buluşup, 1 süre dolaşıp / sohbet edip 1 cafeye geçmek daha iyi olabilir, yanyana iken hem onun yanındaki tavrını/bakışlarını fln da 1 az gözlemlemiş olursun, madem balık burcusunuz o esnada karşılıklı olrk duygularınızı / etkileşiminizi de tartmış olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 30 Kasım 2019; 7:22:56 >
  • Hocam muhtemelen başlarda oda karşılıklıydı bu durum çok beklemişsin böyle şeyler beklemeye gelmez. Ben kendimden örnek vereyim. Şuanki kız arkadaşıma evlilik teklifi ettim geçen gün yüzük taktık. Biz bu kızla konuşmaya başladığımızda hatta 3-4 günde bişeyler hissetmeye başladım 1. haftanın sonunda ciddi ciddi aşık oldum gittim yüzüne bunu normal birşey gibi söyledim. Şuan gayet mutluyuz baya vakit geçti. Bu tarz durumlarda beklemek saçmalıktır. Yarın ne olacağı zaten mechul değil kim öle kim kala duygu ve düşüncelerinizi saklamayın koyuverin gitsin.
  • "Yarın ne olacağı zaten mechul değil kim öle kim kala duygu ve düşüncelerinizi saklamayın koyuverin gitsin."
    "meçhul değil" deyince "bilinmez değil" gibi bi anlam çıkıyor yani "bilinen, bilindik" anlamına geliyor.
    anlamadım
  • İnternetten konuşuyoruz sonrasını okumadım diyecemde okudum ama gereksiz.

    1-kadınlar derdini anlatan erkekleri sevmezler çünkü dertleri çözmek için varsın. Dertli erkek zayıf erkektir.

    2- kadının erkek arkadaşı olmaz ‘erkek’ kız arkadaşları olur. O seni kafadan zaten alt seviyede bir erkek olduğunu kodlamış ve online arkadaşa bağlamış

    3- beta erkek durumundasın şu an çünkü kız ilişkiye girip çıkmış sen de onu bekliyorsun. Daha fenası bunu ilişkide de yapıyorlar kadın başkalarıyla yatmasını kabul ediyor erkek sen bir adım gerisin çok farkı var sanma.

    Açıl ama sen yine reddedilirsin ya da acı çekersin bi ihtimal aklın başına gelir ama bir ihtimal
  • x-c9 kullanıcısına yanıt
    Öff be adam filozof sen neymişsin be kardeşim :)))

    Dert dinleyen gerekirse dert paylaşan. erkek zayıfmı :)

    YAZILIM MI BU KODLAMIŞ FİLEN :))

    Diger bir madde arkadaşın anlatıklarında kimse kimseyi beklemiyor...

    Mübarek aşk doktoru gibi konuşmusunuz hocam kadınları çok iyi tanıyorum diyen erkek ASLINDA KENDİNİ BİLE TANIMIYORDUR...

    KADINLARI İYİ TANIYORSAN YA KIZSIN DIR YADA ILIK :))) SAYGILAR....


    Bence kardeşim sen o kızdan HOŞLANMIYORSUN BENİM ANLADIGIM ONA ACIYORSUN !!!

    Acıdığın için onun yaşadıklarına onu mutlu etmek istiyorsun !!!

    Diğer bir konu delikanlı adama yakışmaz dert dinleyip de sonra yan gözle bakmak...

    İllaa ki bişey olucaksa o kız sana açılır seninle herhangi beklentisi varsa...

    Ben kendim den örnek vericem gençlik zamanlarımda aynısını yaşadım bir kızla konuşuyorum aynı çevredeyiz ama online konuşuyoruz derken muhabbetler saatlerce sürüyor...

    Sürekli erkek arkadaşını anlatıyor vs. sonra ayrılıyor vs.

    Ben akıl veriyorum şu şekilde davran şunu yaparsan şöyle düşünürsen daha iyi olabilir mi gibisinden...

    Ama ben onla ilk konuşmaya başladıgım da niyetim onu reel görüp begenmiş olmamdı.

    Sonra o anlattıkça fikirlerim de oturmaya başladı yan gözle baktıgımı hissettigim an kestim konuşmayı...

    O aradı örnek açmadım ulaştırmadım kendime...

    Hatta ortak arkadaşa bile beni soruyormuş sürekli dedim söyle yurt dışı vs. gitti salla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcanoa -- 7 Aralık 2019; 2:26:47 >




  • Hocam ben o kızla çarşamba günü ilk defa bulustum herşey güzeldi ilk bulusmaya rağmen güldük eğlendik ama o çocuk hakkında konu acıldı ve Çocuk hakkında içine kapanık sürekli ben onu konusturmaya calısıyorum dedi ben onunla yapamam sanırım gibi şeyler söyledi onunda sanki kafası karısık gibi ben bu durumda ne yapacağımı bilemedim doğrusu. Çocuk şubatta askere gidecekmiş sizce ne yapmalıyım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.