Şimdi Ara

GÖNÜL DOSTLARI BURAYA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlart form yavaşladı sanki yada ağır çalışıyorr artık başkaları tarafından olumsuz etkileniyoruz gibime geliyorr amaa BAŞARAMAYACAKLARRR:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: elcino

quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

.. Yahu herkes neden FAKE?? Ben de çok sevindim.. Başıma birşey gelmez umarım..

Pardonda biz fake falan yapmiyoruz sen bizim numara yaptigimizi mi saniyorsun simdi mi akliniza geldi boyle bir sayfa oldugu biz bulmaya calisirken seref'imizi siz nerelerdeydiniz???

al işte gene başladılar
    ortada bu kadar dolap dönerken nası mutlu olabilionuz o babanın düşdüğü durumu düşünün

• quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

quote:

Pardonda biz fake falan yapmiyoruz sen bizim numara yaptigimizi mi saniyorsun simdi mi akliniza geldi boyle bir sayfa oldugu biz bulmaya calisirken seref'imizi siz nerelerdeydiniz???

al işte gene başladılar
    ortada bu kadar dolap dönerken nası mutlu olabilionuz o babanın düşdüğü durumu düşünün

herkes kendinde olmayanı ararmış

siz şerefinizi ararken aranızdaki şerefsizi farketmemişsiniz...

• hem şeref kaçırılmadıki buyrun link
    http://haber.mynet.com/detail_news/?mainPage=1&which=summary&type=headline&id=X1154591173625&ref=haberHome&ref2=1&date=03Agustos2006
    böyle bi kadında vicdan olamaz ya tuncay beye yazık günah kim bilir ne halde

• quote:

Orjinalden alıntı: Fosters

quote:

quote:

quote:

al işte gene başladılar

herkes kendinde olmayanı ararmış

siz şerefinizi ararken aranızdaki şerefsizi farketmemişsiniz...

çok güzel konuşmuşun helal

• BİZ ŞEREF CAN I DEĞİL BİZ KAÇIRILAN KAYBOLAN BİR BEBEĞİ ARADIK. ÇOK UĞRAŞTIK AMA DEVLETİMİZ SAYESİNDE GÜVENLİK GÜÇLERİ SAYESİNDE BULDUK. EĞER BU OLAYI UNUTTURMASAYDIK ÖZEL BİRİM KURULMAZDI. BEN BUNA İNANIYORUM. ARTIK İÇİM RAHAT. OĞLUMU RAHATÇA GEZDİREBİLİRİM. ÇÜNKÜ BİLİYORUMKİ TOPLUM VE DEVLETİM YANIMDA.
    AYRICA HERNE KADAR SÖYLENENLERE İNANMASAMDA. DİYELİM Kİ DOĞRU YILDIZ HANIM TUNCAY BEYİ ALDATTIYSA SANA NEEEEEEEEEEE. SENİMİ ALDATTI?
    YILDIZ HANIM BENİM GİBİ GÖNÜL DOSTLARINI ENAYİ YERİNE KOYDUYSA DA SAN NEEEEEEEE. SENİMİ KANDIRDI?
    SEN NE ÇABA VERDİNKİ AYLARDIR UTANMADAN HESABINI SORUYORSUN. SENMİ ALDATILDINDA TUNCAY BEYİN DURUMUNA ÜZÜLÜYON. YAVRUSU İÇİN AĞLARKEN TUNCAY BEYİN YANINDAMIYDIN Kİ NAMUS MESELESİ OLUNCA YANINA GELDİN?
    HERKES KENDİ NAMUSUNA BAKSIN DIŞARIYA DEĞİL....
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENDE GELDİM... ŞEREFİN UYUYAN RESMİNİ GÖRÜNCE İÇİM ÇOK KÖTÜ OLDU... VE ŞİMDİ İLAYDA İÇİNDE YARDIMA HAZIRIM... AMA AVCI İŞİN BAŞINDAYSA SANIRIM BİZE GEREK KALMAYACAK...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gymim

BİZ ŞEREF CAN I DEĞİL BİZ KAÇIRILAN KAYBOLAN BİR BEBEĞİ ARADIK. ÇOK UĞRAŞTIK AMA DEVLETİMİZ SAYESİNDE GÜVENLİK GÜÇLERİ SAYESİNDE BULDUK. EĞER BU OLAYI UNUTTURMASAYDIK ÖZEL BİRİM KURULMAZDI. BEN BUNA İNANIYORUM. ARTIK İÇİM RAHAT. OĞLUMU RAHATÇA GEZDİREBİLİRİM. ÇÜNKÜ BİLİYORUMKİ TOPLUM VE DEVLETİM YANIMDA.
    AYRICA HERNE KADAR SÖYLENENLERE İNANMASAMDA. DİYELİM Kİ DOĞRU YILDIZ HANIM TUNCAY BEYİ ALDATTIYSA SANA NEEEEEEEEEEE. SENİMİ ALDATTI?
    YILDIZ HANIM BENİM GİBİ GÖNÜL DOSTLARINI ENAYİ YERİNE KOYDUYSA DA SAN NEEEEEEEE. SENİMİ KANDIRDI?
    SEN NE ÇABA VERDİNKİ AYLARDIR UTANMADAN HESABINI SORUYORSUN. SENMİ ALDATILDINDA TUNCAY BEYİN DURUMUNA ÜZÜLÜYON. YAVRUSU İÇİN AĞLARKEN TUNCAY BEYİN YANINDAMIYDIN Kİ NAMUS MESELESİ OLUNCA YANINA GELDİN?

kandırıldığınızı kabul ettiniz yani
    o da bi başarı
    onca çaaba boşunaydı kandırıldınız demek istiyoruz anladığınıza göre bende görevimi tamamladım artık bende bi gönül dostuyum ahh içim ferah

yıldız hanıma

• BİRDE ARKADŞALR NE YAPMAMAZI İSİTYOSUNUZ??? TU KAKA KADIN, KÖTÜ KADIN DİYEMİ YAZALIM.. NE YAPALAIM... GERÇEKLER ASLA SAKLANMAZ.. AMA CEZALARINI VERMEKTE BİZE DÜŞMEZ..RABBİM EN GİZLİYİ BİLİR... VE HİÇBİRŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİR.. ARTIK ŞEREF İÇİN HAYIRLI VE HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUM...
    ÇÜNKÜ BU KADAR KARMAŞIK OLAYLARIN İÇİNDE TEK MASUM ŞEREFTİR. RABBİM ONU VE TÜM BEBEKLERİMİZİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN....
  • YILDIZ BENİ KANDIRMIŞ OLSADA (HALA İNANMIYORUM TEKRAR SÖYLÜYORUM YUKARDAKİ YAZIDAN ANLAMAMIŞSIN) BİZ ŞEREFİ BULDUK ÇABAMIZ BOŞUNA DEĞİLDİ. GÖREVİNİ TAMAMLADIĞINA GÖRE ARTIK SANA MÜSADE.
  • quote:

Arkadaşım bu konuda çok haksızsın.
    Şerefcan topiğine her mesaj atan, konuyu okuyan ,zamanını ayıran herkesin bu TOPLUMSAL HASSASİYETİN oluşmasında etkisi vardır.

Burda kızılan kadının cinsel ahlaksızlığı değil (zaten bizleride zerre ilgilendirmez, ne halt yiyorsa yesin) önemli olan kadının herkesi 4 ay boyunca kalndırması.

Çocuğunu kendi elleriyle adama teslim etmesi.
    Sonra kaçırıldığını söylemesi.
    Haftasonları ziyaret etmesi.
    4 ay boyunca oyun oynaması.

İnsanların özel yaşamına ne olursa olsun karışmaya hakkımız yok ama BÖYLE YALAN YANLIŞ OLAYLARLADA BU TOPLUMU, İNSANLARI KİMSENİN MEŞGUL ETMEYE, KANDIRMAYA HAKKI YOK!

NEDEN YOK?

BUNU GİBİ ADAMLAR(?),KADINLAR YÜZÜNDEN TOPLUMSAL REFLEKSLERİMİZİ KAYBEDİYORUZ.
    GERÇEKTEN YARDIM İHTİYACI OLAN İNSANLARA GÜNÜ GELECEK YARDIM EDERKEN KUŞKUYLA BAKACAĞIZ (BELKİ BİR SÜRE SONRA YARDIM BİLE ETMEYECEĞİZ.aYNEN BUGÜN BİR ÇOK BÜYÜK KENTTE SARA HASTASI OLAN KİŞİLERE İNSANLARIN YARDIM ETMEMESİ GİBİ)

Devletin, yargının yapacağı tek bir şey var.
    DNA testi yapıp babanın kimin olduğu belirlemek.
    Artık kamu davası olmuştur bu.

Eğer tüm iddialar doğruysa Annesine ve çocuğu kaçıran(?) babaya dava açılmalı!

Tuncay Engin Bey'ede Allah sabır versin.

• quote:

YILDIZ BENİ KANDIRMIŞ OLSADA (HALA İNANMIYORUM TEKRAR SÖYLÜYORUM YUKARDAKİ YAZIDAN ANLAMAMIŞSIN) BİZ ŞEREFİ BULDUK ÇABAMIZ BOŞUNA DEĞİLDİ. GÖREVİNİ TAMAMLADIĞINA GÖRE ARTIK SANA MÜSADE.

sizde tamamladını görevi siz nie gitmionuz
    unutmayın artık bende bi gönül dostuyum dimi

• quote:

Orjinalden alıntı: kirmizi81

quote:

quote:

BİZ ŞEREF CAN I DEĞİL BİZ KAÇIRILAN KAYBOLAN BİR BEBEĞİ ARADIK. ÇOK UĞRAŞTIK AMA DEVLETİMİZ SAYESİNDE GÜVENLİK GÜÇLERİ SAYESİNDE BULDUK. EĞER BU OLAYI UNUTTURMASAYDIK ÖZEL BİRİM KURULMAZDI. BEN BUNA İNANIYORUM. ARTIK İÇİM RAHAT. OĞLUMU RAHATÇA GEZDİREBİLİRİM. ÇÜNKÜ BİLİYORUMKİ TOPLUM VE DEVLETİM YANIMDA.

kandırıldığınızı kabul ettiniz yani
    o da bi başarı
    onca çaaba boşunaydı kandırıldınız demek istiyoruz anladığınıza göre bende görevimi tamamladım artık bende bi gönül dostuyum ahh içim ferah

yıldız hanıma

asıl sizin gibi sadece huzursuzluk olduğunda bi yerlere gelenlere yuh olsun ya .. bu insan eğer aklanırsa eminim tek bir taneniz bile çıkıp bi özür dileyemiycek..

ben sürekli bu topici takip ediyodum mesaj yazmıyoruz diye zararlı çıktık iyimi
    burda mesaj yazıyosunuz diye resmen sahiplendiniz çocuğu hiç düşünmüonuz dimi yeni gelenler önceden görmedimi bu topici dua etmedimi şerefcan için pff

• Birde lütfen rica edicem " Kaçırılmıştır, bulunmuştur " diye tabirler kullanmayın artık.

Hatta "artık olması gereken yerdedir" diyede söylenmeyin.

Bu olay sonrası Tuncay Engin Bey'in elinden çocuğu(?) alınacak kadın veya adama verilecektir.

Çocuğun gerçek babası birde evli barklı adammış.
    O kadının eşinide yazık günah.
    Adam nasıl korkutmuşsa çocuğu ailesine katmış.

Neyse başka bir şeyde yazmıyorum.
    Bu hikayede 2 talihsiz var.

Birincisi Tuncay Engin Bey!
    İkinciside herşeyden habersiz olan Şerefcan. :(
  • Ya size ne anlamıyorum ki siz kullanıldınız işte o onu aldatmış gitmiş çocuğu babasına vermiş itiraf etmiş herşeyi, ortalık brezilya dizisine dönmüş kimin eli kimin cebinde belli değil, siz gelmiş gönül dostları bilmem ne bu ülkenin o kadar sorunu varken yaptığınız şu salaklığa bakın, sanki dünyadaki tek kaçırılan çocuk bu şeref midir nedir oherkes işini yapsın kimsenin işine burnunuzu sokmayın polis işini biliyor sizin o kıytırık junk mail kısmına giden maillerinize göre hareket etmiyor. Yaptığınız bu artistlik ve göz boyamayı kınıyorum alayınıza

• BU DURUMDA MAHKEME SONUÇLANMADAN YORUM YAPILMAZ......

YAZILANLARIN ÇOĞU BELKİ DE KAÇIRANIN İFTİRALARIDIR, KİMSE EMİN OLAMAZ.

AYRICA BUNUN KÖTÜ BİR OYUN OLMADIĞINI HİÇBİRŞEY ISPATLANMADAN KİMSE İDDİA EDEMEZ.

DNA VS.ÖRNEKLERİ ŞEREF CAN'A AİT OLDUĞU NE MALUM?

BELKİ DE ÇOCUKLARININ BİRİNE AİT ŞEYLERDİ KİM BİLİYOR?

ÇOCUĞA SAHTE NÜFUS KAĞIDI ÇIKARABİLEN BİR ALTYAPIDAN BAŞKA NE BEKLENİR?

BUNUN İÇİN SAHTE EVRAKLAR DÜZENLEYEBİLEN BİR HASTANEDEN NELER BEKLENİR NELER.....

BU VE BUNUN GİBİ SORULARI SİZLER YANITLAYAMAZSINIZ MAHKEME SONUÇLANMADAN.
  • VARYA ARTIK SİZLERLE ATIŞMAKTAN YORULDUMMMMMMMMM.
    ENAYİDE BENİM KANDIRILANDA BENİM ALDATILANDA BENİM.
    ŞEREF CAN ARTIK SADECE KALBİMDE AMA DİLİMDE OLMAYACAK.
    NE BURADA NE BAŞKA YERDE ONDAN BAHSETMEYECEĞİM.
    İLAYDA İÇİNDE JUNK MAİLDE OLSA ATACAĞIM.
    BEN EN AZINDAN UĞRAŞACAĞIM.
    EN AZINDAN GECE YASTIĞA BAŞIMI KOYUNCA OH BE NE GÜZEL GALİBA İYİ BİR ŞEYLER YAPIYORUM DİYEBİLECEĞİM.
    AÇTIĞINIZ HER ANLAMLI VE FAYDALI TOPİCTEDE OLACAĞIM.
    AMA ARTIK BU KONUNUN KAPANMASINI HERKESTEN RİCA EDİYORUM. ŞU ZAVALLI İNSANLARI RAHAT BIRAKALIM VE KENDİ İŞİMİZE BAKALIM.
    BEN KENDİ ADIMA ÖYLE YAPACAĞIM.
  • hemen hazırsınız degilmi asıp ,kesmeye ,yuhlamaya (basınımız kocaman yakışmayan başlıklar atıyor ,en sonuna da son satıra aile kabul etmiyor şikayetciyiz diye ekliyor ).yazıklar olsun insanlıgımdan utanır hale geldim
    düşmeye gör vurun kahbeye , avını bekleyen kaplan gibisiniz anında bu aileyi parcalayıp
    bir kenara atacaksınız elinize ne gececek egonuzumu tatmin edeceksiniz
    şimdiye kadar hiç bir fikir beyan etmezken şimdi şaha kalktınız meydanı boş bırakmaz oldunuz buda sizin , neyle beslendiginizi gösteriyor

Allah büyük o herşeyi biliyor görüyor sizleride Allaha havale ediyorum
  • quote:

Bak yine yanlış düşünüyorsunuz .. şimdi sen sana NEEEEE dersen millette size Sana NEEEEE der

sana ne milletin çocuğundan

sizin yüzünüzden kadının yalanı ortaya çıktı zaten

bu ne asabiyet yahu sakin olun biraz.

büyük harflerle bağıra bağıra yazınca haklımı olacaksınız ?

• ya neler oluyor arkadaslar nerdeydik nereye geldik..herkes fikrini kendisine saklasın artık...ne yiyosunuz birbirinizi anlamadım ki....evet belki kaçırılan bir sürü çocuk var ama biz seref can ı biliyoruz ve onun için üzüldük...aramızda aileyi atnıyanlarda var...biz şeref can ın gözlerinde ki anlama ve sıcaklıga vurulduk..var mı bişey söyleyecek olan geriside bizi ilgilendirmez...bir sürü kaçırılan çocuk varsa onlarında anaları babaları çıksın biyerlere seslerini duyursun....ellerinden gelen bu kadar mı....benim çocğumu bişey olsa allah korusun dünyayı yakarım...o adam seref in gerçek babası olsa dövermiydi onu madem kaçıracak kadar çok seviyodu neden işkence çektirdi...mantıklı düşünü biraz ya...adamın gülüşünden belli piskopat olduğu...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.