Şimdi Ara

Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
11
Favori
37.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paylaşım için teşekkür ederim hocam.Paylaşımınız vesilesiyle bizde faydalandık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampanya devam ediyor mu bende sadece 40 düşüyor

• agils A kullanıcısına yanıt

Şanlıurfada yaşama sorunsalı.. etkinliklere bakmıyorum bile hocam ahaha

• Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim

3 siparişim de sorunsuz geldi. Bu sonuncusu. Bayağı avantajlı bir kampanya oldu. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • eazm E kullanıcısına yanıt

bende de 40 tl düşüyor. Büyük ihtiamalle süresi bitti.

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt

Fişle ürünlerin geldiği markete gidilecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 TL’ye yakın indirim olmuştu bende ama 20 tlsini silmişler 80 TL indirim yapmışlar 20 TL ödeyeceğim kapıda galiba

• Cumartesi günü verdiğim sipariş biraz önce teslim edildi. (Seçtiğim teslim tarihinde ve saatinde geldi.) 70 TL indirimden sonra kalan tutarı ödedim. Güzel bir alışveriş oldu. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• merhaba ındırım bıttımı arkadaslar

• Şimdi Geldi Topalm Tutar 161,15 TL idi görevli aradı Süt ve Fairy Tablet yok dedi Dedim yağ Ekleyin P&G ürünlerine ek 15 TL indirim vardı o gitti toplamda 85 TL İNDİRİM olucaktı 70 TL olmuş oldu 2 YAĞ parasına Bir dünya Ürün aldım Teşekkür Ederim

• Benim Siparişim iptal edildi ve haberde verilmedi. Şimdi tekrar deniyorum ama 30 TL indirim verilmiyor.

• Hep böyle şeyleri geç görüyorum hiç şaşmıyor :) Kullananlara hayırlı olsun güzel olmuş

• Kampanya şu an sadece ilk alışveriş için 40 TL indirim yapıyor seçili ürünler ile yine indirim kazanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: taha102010

Kampanya şu an sadece ilk alışveriş için 40 TL indirim yapıyor seçili ürünler ile yine indirim kazanabilirsiniz

o nasıl olacak hocam ?

• myrza86 M kullanıcısına yanıt

Sorun olacagini sanmiyorum, online odeme yaptim

• Az önce teslim aldım kapıda ödeme 1 ürün eksik geldi 80 tl ödedim.

• İki kat pahalı ürünü bana sormadan eklemişler. Halbuki daha basit bir ürün için aramışlardı, o esnada bilgi verilmemişti. İade ettim, bu sefer -iki kat pahalı ürün fiyatı kadar değil- ilk sipariş ettiğim ürün fiyatı kadar indirim yaptı. Kartıma iade edilmedi. Müşteri hizmetleri diye bir şey yok. Bir tane adam atamışlar, O da telefona bakmıyor. Ayrıca cips indirimi vardı, o da düşmemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: BallıBey

İki kat pahalı ürünü bana sormadan eklemişler. Halbuki daha basit bir ürün için aramışlardı, o esnada bilgi verilmemişti. İade ettim, bu sefer -iki kat pahalı ürün fiyatı kadar değil- ilk sipariş ettiğim ürün fiyatı kadar indirim yaptı. Kartıma iade edilmedi. Müşteri hizmetleri diye bir şey yok. Bir tane adam atamışlar, O da telefona bakmıyor. Ayrıca cips indirimi vardı, o da düşmemiş.

bu yüzden 5 tl verip kapıda ödemek daha mantıklı hocam . en azından kafan rahat. iade miade uğraşmazsıun

• Spunch1212 kullanıcısına yanıt

İlk alışveriş 40 TL ve ana sayfada gösterilen markalar için belirlenen miktar üzeri alışverişlerde değişen indirimler var

• Kapıda ödeme olarak verdiğim sipariş bu şekilde 83,78 liraydı;
    Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim

Siparişe bir saat kala aradılar. Banvit yerine aynı fiyata Şenpiliç var dediler tamam dedim. Alo deterjan da kalmadığı için Persil aldım arada 12 lira fark vardı.
    Sonuç olarak 108.02 ödedim ve son olarak bu şekilde bir alışveriş oldu.

Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 26 Nisan 2021; 19:54:48 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.