< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim (23. sayfa)
-
-
Kampanya devam ediyor mu bende sadece 40 düşüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şanlıurfada yaşama sorunsalı.. etkinliklere bakmıyorum bile hocam ahaha
-
-
bende de 40 tl düşüyor. Büyük ihtiamalle süresi bitti.
-
Fişle ürünlerin geldiği markete gidilecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 TL’ye yakın indirim olmuştu bende ama 20 tlsini silmişler 80 TL indirim yapmışlar 20 TL ödeyeceğim kapıda galiba
Cumartesi günü verdiğim sipariş biraz önce teslim edildi. (Seçtiğim teslim tarihinde ve saatinde geldi.) 70 TL indirimden sonra kalan tutarı ödedim. Güzel bir alışveriş oldu. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
merhaba ındırım bıttımı arkadaslar
-
Şimdi Geldi Topalm Tutar 161,15 TL idi görevli aradı Süt ve Fairy Tablet yok dedi Dedim yağ Ekleyin P&G ürünlerine ek 15 TL indirim vardı o gitti toplamda 85 TL İNDİRİM olucaktı 70 TL olmuş oldu 2 YAĞ parasına Bir dünya Ürün aldım Teşekkür Ederim
-
Benim Siparişim iptal edildi ve haberde verilmedi. Şimdi tekrar deniyorum ama 30 TL indirim verilmiyor.
-
Hep böyle şeyleri geç görüyorum hiç şaşmıyor :) Kullananlara hayırlı olsun güzel olmuş
-
Kampanya şu an sadece ilk alışveriş için 40 TL indirim yapıyor seçili ürünler ile yine indirim kazanabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: taha102010
Kampanya şu an sadece ilk alışveriş için 40 TL indirim yapıyor seçili ürünler ile yine indirim kazanabilirsinizo nasıl olacak hocam ?
-
Sorun olacagini sanmiyorum, online odeme yaptim
Az önce teslim aldım kapıda ödeme 1 ürün eksik geldi 80 tl ödedim.
İki kat pahalı ürünü bana sormadan eklemişler. Halbuki daha basit bir ürün için aramışlardı, o esnada bilgi verilmemişti. İade ettim, bu sefer -iki kat pahalı ürün fiyatı kadar değil- ilk sipariş ettiğim ürün fiyatı kadar indirim yaptı. Kartıma iade edilmedi. Müşteri hizmetleri diye bir şey yok. Bir tane adam atamışlar, O da telefona bakmıyor. Ayrıca cips indirimi vardı, o da düşmemiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BallıBeyİki kat pahalı ürünü bana sormadan eklemişler. Halbuki daha basit bir ürün için aramışlardı, o esnada bilgi verilmemişti. İade ettim, bu sefer -iki kat pahalı ürün fiyatı kadar değil- ilk sipariş ettiğim ürün fiyatı kadar indirim yaptı. Kartıma iade edilmedi. Müşteri hizmetleri diye bir şey yok. Bir tane adam atamışlar, O da telefona bakmıyor. Ayrıca cips indirimi vardı, o da düşmemiş.
bu yüzden 5 tl verip kapıda ödemek daha mantıklı hocam . en azından kafan rahat. iade miade uğraşmazsıun
İlk alışveriş 40 TL ve ana sayfada gösterilen markalar için belirlenen miktar üzeri alışverişlerde değişen indirimler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X