Şimdi Ara

gömülü 20lik diş çekimi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    evet arkadaşlar filmde görüldüğü gibi alt dişlerim 90 derece açıyla yan çıkmış durumda. kesin alınması gerekiyormuş ama dişlerin kökü duyu sinirine çok yakın olduğu için sinirin zarar görme dırumu var. istanbulda bir üniversite hastanesinde araştırma görevlisi ameliyatı yapacak. kararsız kaldığım konu: ameliyatı araştırma görevlisinin yapacağı üni. hastanesinde mi olayım yoksa paraya kıyıp (2500₺) özel doçent doktora mı olayım bilemedim. araştırma görevlisinin tecrübesi nasıldır oorda işler nasıl işliyor hiç bir fikrim yok bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benimde dişlerden birisi böyleydi. bi kaşınma hissi, geçici-kalıcı sinir kaybı olabileceğini söylemişti muayene yapan kişi. sonra bende bi düşündüm senin gibi milletin yorumlarına felan baktım yok doçent altı olmasın vs vs. sonra 3 boyutlu film çektirdim(80 liraydı sanırsam.) Dişin sinirle olan durumuna göre değişik şeyler uyguluyabiliyorlar benim 3 parçada mı ne çektiler. ilk gün çok ağzımı yaymadım, ilk hafta yemeye felan dikkat ettim. hiç bahsedildiği gibi ağrısı sızısı olmadı. diş çekimi anında da bir şey hissetmedim gayet kolaydı. (abla sağolsun ara ara konuşuyodu bende gözlerimle cevaplıyordum vakit geçti) ipleri aldırmak 1 dakikaydı.

not : gazide çektirdim
  • .

• hocam peki ameliyat nasıl geçti, ne kadar sürdü? ameliyat sırasında bir sorun yaşandı mı? kadın tek başına mı halletti yoksa yanında yardımcı varmıydı? biraz tedirginlik var maalesef :D
  • algooo A kullanıcısına yanıt
    ameliyat rahattı. ben böyle dilimi oynatırım ya ağzımı kapatasım gelirse birden felan garip düşünceleri olan biriyim :D
    30 dakka felan sürdü.
    yanında öğrencide vardı ona sadece dil ayırma ve tükürük emen bi cihaz var ya onu tutma işini yaptırdı.
  • anladım teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devlette diş teli hk.
    2 yıl önce açıldı
    20'lik diş mevzusu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.