Şimdi Ara

Gömülmeyi unutulmuş ölüyüm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslik sacma sapan bisey oldu galiba, ölmüşümde sanki gömülmemişim. Hayalet gibiyim fark eden yok. Stvde bi aralar dizi gibi bisey vardi, öldugune inanamiyodu yerde yatan bedenini gordugu halde. Bilmiyorum belki baskalarinin cektigi acilar daha agirdir ama ben kendiminkinin altindan kalkamiyorum. Onunla dolastigimiz yerlerden gecmek istemiyorum ama neredeyse heryerden gecmisiz veya heryerde onunla ilgili anim var sanki. Sadece aci cekebiliyorum, geri kalan zamanlar notr um. Dusunuyorum acaba o da beni merak ediyor mu diye, dusunmuyordur falan diyorum sonra. Simdi nerdedir, napiyordur? Bu soru beynimin demirbasi oldu adeta. Ozelden arayip sesini dinlerdim sadece, ozele kapatmis. Diger turlu de araymamki, bidaha rahatsiz etme beni demisti. Ankesorluden ararim bazen vakit buldukca. Carsida gozyaslarini tutmakta zor oluyo ama. Belki bazilariniz belki hicbiriniz okumayacak, dalga gececek. Buraya yazinca aklimdakileri toparlamis oluyorum en azindan. Kendim ve sizden baska paylasacak pek kimsem yok. Sizleri seviyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OKUMAYIN (okumadım)
  • Boşver bro. Yak bi sigara iç bi bira. :)

• Zebani vardir diye geldim yokmus gidiyorum
    gecmis olsun bu arada (csb degilse)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuyamiyoeum

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkæn

Boşver bro. Yak bi sigara iç bi bira. :)

Sigaraya baslamistim bu yuzden, biraz icince biraktim. Alkol zaten kullanmiyorum. Aileme bunu yapamam, benim yuzumden onlarin uzulmesine goz yumamam. Eriyip gidicem biseylerin arasinda en sonunda

• Bir kadın için bu kadar üzülmek sizler gerçekten ilginç canlılarsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.