Arkadaşlar kiracı olduğum ev kartonpiyerli ve ampullerde bu kartonpiyerin içine gömülmüş. Geçen ampülleri değiştrmek istedim. Ancak çevirdiğimde ampul kırılıyor. İçindeki ampulü çıkartamıyorum. Yardım lütfen. Resimler aşağıda.
Aşağıdaki aparatın içinde yukarıdaki ampul mü var?
onlar spot ışık değilmi. bizim evdede var onlar aynen şu şekilde takım olarak değişiyor yani. ortadaki küçük ampul bu takımına birleşiktir çıkmaz
değiştirmek için etrafındaki beyaz çerçeveyi çıkartmalısın. yaylıdır o iki kenarındanda oraları bi şekilde yukarı kaldır çerçeveyi aşağıya çek. dikkat et kartonpiyeri kırma
başlık sakat
quote:
Orijinalden alıntı: bakidoruk
Aşağıdaki aparatın içinde yukarıdaki ampul mü var?
Evet aynen öyle. Aşağıdaki sadece yukardakinin yuvası...
quote:
Orijinalden alıntı: BreakBeaT
onlar spot ışık değilmi. bizim evdede var onlar aynen şu şekilde takım olarak değişiyor yani. ortadaki küçük ampul bu takımına birleşiktir çıkmaz
değiştirmek için etrafındaki beyaz çerçeveyi çıkartmalısın. yaylıdır o iki kenarındanda oraları bi şekilde yukarı kaldır çerçeveyi aşağıya çek. dikkat et kartonpiyeri kırma
Ustam aynen dediğin gibi çıkarrttım aparatı. Yayları oraya buraya çektim nafile... En sonunda ampulden çıtır çıtır ses geldi bıraktım. Ampulün kökünü tutamıyorum. Bu yüzden cam olan kısmı tutunca da kırılıyor.
Ampülü dip kısmında tutmalısınız olmuyorsa spotu bir zorlayın yaylıdır zaten kolayca çıkar.
herkese teşekkürler... Problemi anladım meğersem bildiğimiz gibi çevirerek(dödürerek) sökülüp takılan ampul değilmiş. prize fiş sokar gibi takıyosun ampulu yuvaya. ilk defa böyle bir şey gördüm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme