Şimdi Ara

Gömme ampul nasıl değştirilir? Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
24.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kiracı olduğum ev kartonpiyerli ve ampullerde bu kartonpiyerin içine gömülmüş. Geçen ampülleri değiştrmek istedim. Ancak çevirdiğimde ampul kırılıyor. İçindeki ampulü çıkartamıyorum. Yardım lütfen. Resimler aşağıda.

• Aşağıdaki aparatın içinde yukarıdaki ampul mü var?
  • onlar spot ışık değilmi. bizim evdede var onlar
    aynen şu şekilde takım olarak değişiyor yani. ortadaki küçük ampul bu takımına birleşiktir çıkmaz

değiştirmek için etrafındaki beyaz çerçeveyi çıkartmalısın. yaylıdır o iki kenarındanda oraları bi şekilde yukarı kaldır çerçeveyi aşağıya çek. dikkat et kartonpiyeri kırma
  • başlık sakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

Aşağıdaki aparatın içinde yukarıdaki ampul mü var?

Evet aynen öyle. Aşağıdaki sadece yukardakinin yuvası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

onlar spot ışık değilmi. bizim evdede var onlar
    aynen şu şekilde takım olarak değişiyor yani. ortadaki küçük ampul bu takımına birleşiktir çıkmaz

değiştirmek için etrafındaki beyaz çerçeveyi çıkartmalısın. yaylıdır o iki kenarındanda oraları bi şekilde yukarı kaldır çerçeveyi aşağıya çek. dikkat et kartonpiyeri kırma

Ustam aynen dediğin gibi çıkarrttım aparatı. Yayları oraya buraya çektim nafile... En sonunda ampulden çıtır çıtır ses geldi bıraktım. Ampulün kökünü tutamıyorum. Bu yüzden cam olan kısmı tutunca da kırılıyor.

• Ampülü dip kısmında tutmalısınız olmuyorsa spotu bir zorlayın yaylıdır zaten kolayca çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkese teşekkürler... Problemi anladım meğersem bildiğimiz gibi çevirerek(dödürerek) sökülüp takılan ampul değilmiş. prize fiş sokar gibi takıyosun ampulu yuvaya. ilk defa böyle bir şey gördüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.