Şimdi Ara

GÖMLEKlerinizi nereden alıyorsunuz? şöyle şık spor gömlek önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
5.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diffriend

Hollister. İnternet sitesinden 20$'a Clearence bolumunden alabilirsiniz. Gecen sezon ama buralarda kimsede yok.

Ayni zamanda Dockers'in %50 indirim zamanlarinda 60 liraya cok guzel gomlekler bulabilirsiniz

Mavi Jeans'te de kartus kart ile cok guzel gomlekler alabilrsiniz.

Levi's'ta da bu konuda bazen iyi gomlekler cikiyor ama 120 lira, arkadasiniz yoksa almayin derim cunku calisan arkadasiniz var ise %50 indirim uygulaniyor.

Tommy Hilfiger ve Fred Perry'de de spor ama ayni zamanda klasik gomlekler mevcuttur.

Bundan baska yerlerden almiyorum cunku aradigim kalite yok. Bazen Gap'lere bakarim ama indirim zamani.

Zara, P&B gibi yerlerdeki gomleklere sakin bakmayin cunku kumaslari cok kalitesiz yaz kis giyilmiyor tek mevsime ozel. Ben aldigim zaman her mevsim giyerim ve hep uzun kollu alirim. Ayni zamanda her zaman kiviririm kollarimi.

Bu arada kisa kollu gomlekler cok itici oluyor kizlarin cogu hatta %99'u sevmez genelde. Apachi damgasi yiyebilirsiniz. Ayrica; kesinlikle onunu de gobege kadar acik tutmayin.

dockers gomleklerde ındırıme ne zaman gıdıyor bılen var mı? ayrıca levısda calısan varsa yapcagımın alısverıste karımın yarısını ona verırım:D

• mavi, koton, defacto, mudo ve sarar interview candır, canandır.
  • u.s. polo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

karaca

yok emsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK* -- 9 Eylül 2011; 19:36:40 >
  • jack jones,pull and bear
  • Xside
  • Tommy ve Polo
  • Avva , zara , pull and bear , vs
  • Lacoste
  • Pull&Bear
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miko_93

quote:

karaca

yok emsan

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Pull&Bear

f/p olarak cok cok iyi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

karaca

yok emsan

• quote:

Orijinalden alıntı: jimijimix

quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

Hollister. İnternet sitesinden 20$'a Clearence bolumunden alabilirsiniz. Gecen sezon ama buralarda kimsede yok.

Ayni zamanda Dockers'in %50 indirim zamanlarinda 60 liraya cok guzel gomlekler bulabilirsiniz

Mavi Jeans'te de kartus kart ile cok guzel gomlekler alabilrsiniz.

Levi's'ta da bu konuda bazen iyi gomlekler cikiyor ama 120 lira, arkadasiniz yoksa almayin derim cunku calisan arkadasiniz var ise %50 indirim uygulaniyor.

Tommy Hilfiger ve Fred Perry'de de spor ama ayni zamanda klasik gomlekler mevcuttur.

Bundan baska yerlerden almiyorum cunku aradigim kalite yok. Bazen Gap'lere bakarim ama indirim zamani.

Zara, P&B gibi yerlerdeki gomleklere sakin bakmayin cunku kumaslari cok kalitesiz yaz kis giyilmiyor tek mevsime ozel. Ben aldigim zaman her mevsim giyerim ve hep uzun kollu alirim. Ayni zamanda her zaman kiviririm kollarimi.

Bu arada kisa kollu gomlekler cok itici oluyor kizlarin cogu hatta %99'u sevmez genelde. Apachi damgasi yiyebilirsiniz. Ayrica; kesinlikle onunu de gobege kadar acik tutmayin.

dockers gomleklerde ındırıme ne zaman gıdıyor bılen var mı? ayrıca levısda calısan varsa yapcagımın alısverıste karımın yarısını ona verırım:D

Gecen ay vardi, simdi 2 al 1 ode tarzi bir kampanya var.

• quote:

quote:

karaca

yok emsan

ben bi şükür namazı kılıp geliyorum.
  • Network

( Gömlekleri kaliteli, 3 senedir aynı şeyi giyiyorum, insaf. ) Ayrıca SARAR'dan aldığım bir gömlekte 4 senedir köşede duruyor. Özel günler için giymiyorum pek, zaten normalde LCW 25 Liralık gömlek neyimize yetmiyor.
  • bu sıralar böyle koyu mavi yakasız gömlek görüyorum millet üstünde manyak bişey.
    nerden alıyolar biliyo musunuz ?
  • perfetto biraz tuzlu ama evladiyelik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Pull&Bear

f/p olarak cok cok iyi bence.

Bana kalırsa alınabilecek en iyi marka öğrenci için. Öğrenciysen baban para dağıtmıyosa etrafa p&b çok güzel oluyo. Daha iyi markaların gömlekleri 100-150 civarı yemiyo
  • Network'den giyiyorum. Zaten bu markaya alışınca başka mağazalara gitmek gelmiyor içinizden.

Gömleklerinin tarzı oldukça sıra dışı ve buna rağmen gülünç duruma düşmüyorsunuz. Ayrıca oldukça kaliteli. Parlak mavi bir gömleğini aldım, solmak nedir bilmiyor. Bej pantolonla muhteşem duruyor. Bakan bir daha bakıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.