hiç denemedim. geçen haftaya kadar tişört üstü gömlek giyenlere kıl olurdum. artık ben de onlardan biriyim sebepsiz bir özgüven geldi değişiklikten sanırım
Tişört üstü gömlek herzaman tercihimdir, bu havalarda bile hala giyiyorum aynı şekilde. Keza gömlek üstüne kazak de giyiyorum. V yaka kazak, yuvarlak yakaya göre her zaman tercihiniz olsun. Çünkü yuvarlak yaka kazak içinde gömlek gerçekten de çok ezik gösteriyor. Fakat V yaka kazak giyip, içinden gömleğin yakalarını dışarıya çıkardığınızda gerçekten çok havalı gözüküyor. Bence V yaka kazakları tercih edin. Ama benden bir tavsiye, sakın ola ki yuvarlak yaka kazağın içinden gömlek giydiğinizde gömleğin yakasını dışarı çıkarmayın, çok kazma duruyor, haberiniz olsun.
Kesinlikle V yaka daha iyi.Hem estetik duruyor hemde gömleği gösteriyor
Pilav üstü tavuk yermisiniz? gibi olmuşş
Aşşa yukarı 15 tane falan kazağım var ve 1 tanesi hariç hepsi V yaka V yaka güzel bi kazak görünce dayanamıyorum nedense çok hoşuma gidiyor.. Genelde kazaklarım desenli değil tek renk.. Ve genelde içime yuvarlak yaka tşört üstümede V yaka kazak giyiyorum ama şık olmak istediğim günlerde içine gömlek giyerim.. Bu arada eğer kazak bol değilse yani fit gösteren bi kazaksa hiç embesil gibi göstermez kişiyi, ama böyle garip desenli kötü renkli kazaklar öyle gösterebilir
Okulda gömlek giymek zorunlu olduğundan ve buz gibi bir okulumuz olduğundan ben de neredeyse her gün giyiyorum. Siyah bir kazağım var fazla kalın değil tam ayarında. Beyaz gömleğin üstüne giyiyorum gayet yakışıyor. Hem böylece kravat giymesem de belli olmuyor işime de geliyor.
Lacivert bir kazak giyiyorum.Hoş duruyor.
Cevaplar için sağolun kardeşler.Ben bu tarzı sevdim devam edeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: microadam
Cevaplar için sağolun kardeşler.Ben bu tarzı sevdim devam edeceğim
En az 7 tane kazağım ve 15 tane gömleğim var, hepsi de birbiriyle uyumlu. Tavsiyem renkleri birbirine uysun, modern olsun, kıyafetin üstüne otursun. Mesela gömleği pantolonun içine koymayın, genç yaştakiler keza bende gömleği kazağın altından çıkarıyorum. Daha güzel gözüküyor.
süper sıcak tutar ama bayadır yapmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: semih118
quote:
Orijinalden alıntı: microadam
quote:
Orijinalden alıntı: Milkli.Nuriye
Evet işte bu yeni tarzım sağolasın resimler için
1. resimdeki gibi kumaş pantalon,yuvarlak yaka vs giymemeye özen göster. Çünkü o daha çok yaş olarak ilerlemiş kişiler için uygun. 18 veya 20'li yaşların başında giyilirse ''küçük enişte'' diye tabir edilen sıfata bürünebilirsiniz.
Ama 2. resimdeki tam genç yaştakilere göre,çok şık. Durma devam et
Evet aynen 2.resimdeki gayet güzel sağol
Eskiden kazakların pantolon içine sokulduğu bir dönem vardı. İçimden onu uygulamak geldi şu an.
quote:
Orijinalden alıntı: HakikiVisco
Eskiden kazakların pantolon içine sokulduğu bir dönem vardı. İçimden onu uygulamak geldi şu an.
Ciddi misin?
quote:
V yaka kazak ve gömlek favori kombinasyonumdur.
hayatım boynca hiç t-shirt giymedim. yazın kısa kollu spor gömlek normal havalarda normal spor gömlek soğuklarda gömlek üstü kazak. gömlek siyah yada beyaz kazaklarda genelde zayıf oldugum için çizgili çok şekil oluyor + özgüven yaz gelsin istemiyorm
quote:
Orijinalden alıntı: PeregrineFalcon
hayatım boynca hiç t-shirt giymedim. yazın kısa kollu spor gömlek normal havalarda normal spor gömlek soğuklarda gömlek üstü kazak. gömlek siyah yada beyaz kazaklarda genelde zayıf oldugum için çizgili çok şekil oluyor + özgüven yaz gelsin istemiyorm
Giymem giyenide sevmem, tamamen entel asosyal süt tipi. spor gömleğin üstüne alaksız yelek giyene dalarım.
babalarımız dedelerimiz bunu gerektiği için giyerler ve entari derler gömleğe :)) bu arada ben yerine mekanına göre gömleğin üstüne kazak ve ceket,yerine görede gömlek+ceket+kaban giyerim.kışın..
quote:
Orijinalden alıntı: Moskva
quote:
Ciddi misin?
Ciddiyim tabii. 80'li yılların Türk filmlerinde görebilirsin.
2. 1980'lerde bir ara moda olmuştu bu tarz. (bkz: zor yıllar)
5. 1980 disko gençliği bir herşeyi birbirinin içine sokma hastalığına yakalanmıştı. kazağı pantolonun, paçaları da çizmenin içine sokuşturmakta ve türk filmlerindeki unutulmaz disko sahnelerine ilham olmaktaydılar.(bkz: 80 donemi turk filmi disko sahnesi)
13. # 80'li yılların ortalarından 90'lı yılların ba$larına uzanan iğrenç bir moda akımı idi.bu akımın da en en önemli temsilcilerinden biri de hakan ural'dı.filmlerde görürdük komancerooo komanceroooo diye çalarken (bkz: comanchero) kasırga hızında fön yemi$ saçlı delikanlıları,kotun içine sokulmu$ kazakları,üstünde deve kadar tokası olan kemerleri..
$imdi çıkıp diyen olur karde$im sen bu akımdan etkilenmedin mi ? (bkz: immune to hakan ural) mısın ? diyebilir.elbette ki etkilenmi$tim daha da berbatı kazagi ilk defa aldığım levis kotun içine sokmu$tum * ,üstelik aslanlar gibi de büyük tokalı kemer almı$tım,güya dershanedeki,servisteki kızlara prim yapıcaz..he yapmadık mı.. yaptık tabi ama ne oldu kazağı kotun içine sokan cocuktan bi bok olmadı * . eminim çoğu ki$i etkilenmiştir zamanında bu iğrenç akımdan.
Bayilirim gömlek üstü kazak giymeye 213 gömlek ve 1 o kadar kazağim var babamla ortak giyiyoruz. Giysi düşkünüdür kendisi.
quote:
Orijinalden alıntı: MORFEUS
Bayilirim gömlek üstü kazak giymeye 213 gömlek ve 1 o kadar kazağim var babamla ortak giyiyoruz. Giysi düşkünüdür kendisi.