Bildirim
gom player sorunu yardımm
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: word1234
meraba arkadaşlar gom player oynatıcısında çalıştırdığım dosyalarda görüntü var ses yok asıl sorun bazı videolarda düzgün çalışması, çoğunlukla gelmiyor ama vlc playerde açtığımda her videodan ses geliyor sorun nedir gom playerda teşekkürler
Merhaba Hocam. Gom player'ının güncellenme zamanı gelmiş olabilir. Codec uyumsuzluğu diye düşünüyorum. Gom player'ı son sürümüne güncelle. -
Codec güncellemesi gerekiyor hocam zaten gom playerin kendi find codec programı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: waxae
quote:
meraba arkadaşlar gom player oynatıcısında çalıştırdığım dosyalarda görüntü var ses yok asıl sorun bazı videolarda düzgün çalışması, çoğunlukla gelmiyor ama vlc playerde açtığımda her videodan ses geliyor sorun nedir gom playerda teşekkürler
Merhaba Hocam. Gom player'ının güncellenme zamanı gelmiş olabilir. Codec uyumsuzluğu diye düşünüyorum. Gom player'ı son sürümüne güncelle.
güncelledim , sildim tekrar yükledim ayarları sıfırladım aynı hata hocam :S -
quote:
quote:
quote:
Merhaba Hocam. Gom player'ının güncellenme zamanı gelmiş olabilir. Codec uyumsuzluğu diye düşünüyorum. Gom player'ı son sürümüne güncelle.
güncelledim , sildim tekrar yükledim ayarları sıfırladım aynı hata hocam :S
Çalıştırmadığı videoların uzantı türü nedir ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
güncelledim , sildim tekrar yükledim ayarları sıfırladım aynı hata hocam :S
Çalıştırmadığı videoların uzantı türü nedir ?
mkv uzantılı dosyalar
-
Hayatımda gom player 'a hiç ihtiyaç duymadım. Ancak şimdi kurup deneyeceğim Linux kullandığımdan 5-10 dk zaman istiyorum.Birde internette yazılanlara göre Gom player'in içinde MKV filtresi varmış. Onu etkinleştirdin mi ? -
quote:
Hayatımda gom player 'a hiç ihtiyaç duymadım. Ancak şimdi kurup deneyeceğim Linux kullandığımdan 5-10 dk zaman istiyorum.Birde internette yazılanlara göre Gom player'in içinde MKV filtresi varmış. Onu etkinleştirdin mi ?
hayır etkinleştirmedim , sorun çoğunlukla mkv dosyalarında oluyo ama bazı mkv dosyalarını sorunsuz açabiliyorum garip olan o filmdenmi kaynaklanıyor acaba -
quote:
quote:
Hayatımda gom player 'a hiç ihtiyaç duymadım. Ancak şimdi kurup deneyeceğim Linux kullandığımdan 5-10 dk zaman istiyorum.Birde internette yazılanlara göre Gom player'in içinde MKV filtresi varmış. Onu etkinleştirdin mi ?
hayır etkinleştirmedim , sorun çoğunlukla mkv dosyalarında oluyo ama bazı mkv dosyalarını sorunsuz açabiliyorum garip olan o filmdenmi kaynaklanıyor acaba
Hmm o zaman audio / output ayarlarını değiştirerek deneyebilir misin?
Not: Bende şuanda bir sıkıntı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaabTutkunu -- 4 Temmuz 2013; 22:24:41 > -
quote:
quote:
quote:
hayır etkinleştirmedim , sorun çoğunlukla mkv dosyalarında oluyo ama bazı mkv dosyalarını sorunsuz açabiliyorum garip olan o filmdenmi kaynaklanıyor acaba
Hmm o zaman audio / output ayarlarını değiştirerek deneyebilir misin?
Not: Bende şuanda bir sıkıntı yok.
hocam sizede denettirdim programı yordum kusura bakmayınyok değiştiriyorum varsayılan ayarlara döndürüyorum yine ses gelmiyor olmadı başka player lerle deneyeğim
-
Rica ederim. Pc nin işi ne kursun çalıştırsın denesin :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- word tek sayfaya sığdırma
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- youtube kalite kullanılamıyor
- oda kapı menteşe ayarı nasıl yapılır
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- steam açılmıyor
- suya düşen telefona ne yapılır
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- udf indir
- ekran kaydı alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X