Uzun süredir gom plyayer kullanırım.Daha önce böyle bi sorunla karşılaşmamıştım.Şöyle bir problem mevcut;
Mesela dizi izlerken bir bölüm açtığımda sıkıntı yok.Dizinin birinci bölümü bitti veya bitmeden 2.ye geçmek istiyorum.Playerı kapatmadan ikinci bölümü açtığımda player ekranında görüntü donup kalıyor.2. bölümün ise sadece sesi geliyor.Videoyu tekrar açmaya çalışırsamda çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.Herseferinde gom playerı kapatıp açmam gerekli.Defalarca sildip tekrar kurdum.Hatta regedit kayıtlarını temizleyip gördüğüm codedleri bile kaldırdım.Fakat sonuç yinede aynı.Başka videolardada denedin.Aynı şekilde donuyor.Bi teorisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Gom player istiyorum ben diyorsanız codec yükleyin
Gom playarıa iyice alıştığımda onu düzeltmeye çalışıyorum şuan.Codec paketleri deniyorum.En son K-lite codec mega paketini yükledim.Yüklerden hiçbir ayarı değişttirmiyorum fakat bu sefer media player classicde de aynı durum olmaya başladı.
Gom player'ki problemi çözemedim.Bende Vlc yükleyip kısayol tuşlarını gom'daki gibi ayarladım.Şimdilik böyle idare edicem.Ama şu sorun aklıma takılmadı değil.