Merhabalar arkadaşlar, bugün pc'me format attım. Ama Gom Player'ı sevdiğimden WMP'yi güncellemedim. Gom Player yükledim, varsayılanı Gom Player yaptım. Fakat şarkıların yanında hala WMP simgesi var. Bunu nasıl değiştirebilirim?
Buda resim
"Ne yapacaksın böyle kullan" diyebilirsiniz ama, ben böyle küçük şeyleri bile kafama takan bir insanım.
Yardım edenlere, etmeyenlere şimdiden teşekkürler.
gom player iyidir.bende bunu kullanıyorum. klm codec yüklersen her türden videoyu açabiliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: ouzzz
Merhabalar arkadaşlar, bugün pc'me format attım. Ama Gom Player'ı sevdiğimden WMP'yi güncellemedim. Gom Player yükledim, varsayılanı Gom Player yaptım. Fakat şarkıların yanında hala WMP simgesi var. Bunu nasıl değiştirebilirim?
Buda resim
"Ne yapacaksın böyle kullan" diyebilirsiniz ama, ben böyle küçük şeyleri bile kafama takan bir insanım.
Yardım edenlere, etmeyenlere şimdiden teşekkürler.
Arkadaşım aynen bende senin gibi böyle şeylere takılırım.
Ben de gom player kullanıyorum. Bende de mp4 dosyalarında WMP simgesi gitmiyor.
Değiştirmek için çok uğraştım ama olmadı.
Sanırım çözümü yok.
parçalardan birini sağ tıklayıp birlikte aç seçeneğinde gom player seçeneğini seçsen belki değişme ihtimali olabilir. ( bu konuları pek bilmem ama ben böyle yapınca düzelmişti)
quote:
Orjinalden alıntı: harunpal
parçalardan birini sağ tıklayıp birlikte aç seçeneğinde gom player seçeneğini seçsen belki değişme ihtimali olabilir. ( bu konuları pek bilmem ama ben böyle yapınca düzelmişti)
Denemezmiyim kardeş. Olmadı oda. İşin ilginci bazı dosyalarda gom simgesi var, ama müzikler değişmiyor nedense. Benim düşüncem zamanla dinleye dinleye dönüşebileceği.
sağ tuşa tıklayıp özellikler en üstte birlikte aç seçeneklerin yanında değiştirden gir gom player ı seç büyük ihtimalle değişmeyecek ama üzerine çift tıkladığında gom playerla açar