Şimdi Ara

golf v midline donanımda yan ayna rengi..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • golf 1.4 tsi 140 hp midline donanim fırtına grisi aldim arabanın bazı işlemleri oldugu için çarşamba teslim alacağım ama dogus otodaki adama sordum arabamın yanında oldugu bir sırada yan aynaların govde renginde degil siyah plastik oldugunu soyledi ve sasirdim acıkcasi cunku sokakta ne kadar golf gorsem hepsinin yan aynası govde rengi aralarinda sis farsiz park sensorsuz jantsız golfler de var bu nasıl oluyor her alan yan aynalari mı degistiriyor oyle oldugunu sanmıyorum peki nasıl bir iş bu bilen varsa anlatsin lutfen..Donanım listesinde midline ve primeline paketlerde yan aynanın govde renginde olmadigi yazıyor ama sokakta gordugum midline ve primeline golflerin yan aynalarinin govde rengi olmasi beni dusunduruyor...

• BENDE 2007 1.6 FSİ MİDLİNE ALDIM MAALESEF 2007 MİDLİNE VE ALTI MODELLERDE BUŞEKİLDE ÇIKIYOR.
  • bende 2006 primline var aynalar boyalı
    2007 lerde niye bole anlam veremedım
  • Tüh be wolksvagenin de kötülüğü bu işte yan ayna renginden bile kısıyorlar düşük donanımda..kafamda soru işareti bırakmadığınız için teşekkürler..
  • öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan. bende de 2005 golf fsi midline var...

evet, 2007 primeline ve midline larde nedense böyle bir saçmalık yapmaya başlamışlar. yani daha önce yoktu bu durum. heralde insanları comfortline ve goal donanim almaya teşvik etmek istiyorlar böyle ufak detaylarla. sırf ekonomiyi düşündüklerinden böyle bir şeyi yapacak kadar mantıksız olamazlar heralde. ne kazanabilirlerki aynalar gövde rengi olmayınca???

sende boyatırsın artık kardeş, 3-4 milyar verip bir üst donanim almaya gerek yok bir ayna için. hatta boyatmışken bütün siyah çıtaları, ızgaraları vs. gövde rengine boyatırsın goal donanım olarak görünür araban

tekrar hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enciniyır -- 27 Aralık 2006; 3:35:48 >
  • gerçekten ilginç bunun mantığı nedir.ayna nın gövde rengi olmaması vw ye kazançmı oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford fiesta titanyum ayna sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.