Şimdi Ara

GOLF R32 2008 YILINDA TÜRKİYE YOLLARINDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
0
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkswagen’in “hot hatch” modellerinden biri olan efsaneleşmiş Golf GTI’nın bir üst versiyonu Golf R32 yollara çıkmak için 2008’i bekliyor.

Volkswagen’in motor sporlarındaki geçmişi adına üretilen R32 ilk olarak 2004 yılında piyasaya sunulmuştu. Yeni modelin piyasaya sunulmasıysa 2008 yılını bulacak. R32, 200 HP’lik Golf GTI’dan daha fazla güç, daha iyi yol tutuş ve daha yüksek performans hedefiyle üretilmiş.

R32’ye gücünü veren motor GTI’dakinden daha farklı olarak 15 derece açılı V tipi 6 silindirli atmosferik bir ünite. 3.2 litrelik motorun maksimum gücüyse 250 HP’yken maksimum torku ise 350 Nm olarak belirtiliyor. 4MOTION adlı sürekli dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılan R32, torkun minimum yüzde 75’inin arka tekerleklerde olmasını sağlıyor. Çift kavramalı DSG şanzımanla donatılan aracın 0-100 km/s sprinttiyse 6,4 sn olarak açıklanıyor.

Görünümünde de sportif ayrntılara yer verilen aracın dışında 18 inçlik alüminyum alaşım jantlarla, bi-xenon farlar ve R32 logoları kullanılırken bu modele özel karoser rengiyse dinamik tasarımı tamamlıyor. Aracın iç mekanıncaysa yine R32 logoları ve karoser rengiyle uyumla deri döşemeler kullanılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 22 Mart 2007; 21:56:22 >

• GTİ bile tutmazken zannetmiyorum bu aletin tutacağını ..

Bilgi ve Resimler için sağol volkan dostum
  • BİŞEY DEĞİL DOSTUM BENDE AYNI FİKİRDEYİM ÖZELLİKLE 3.2 V6 MOTORU İLE YÜKSEK VERGİ DİLİMİNE GİRDİĞİ İÇİN TAHMİNİM 120.000 İLA 150.000 YTL ARASI BİR FİYAT ETİKETİNE SAHİP OLURKİİİ KİMSE BU ARACA BUKADAR PARA VERMEZ...

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

GTİ bile tutmazken zannetmiyorum bu aletin tutacağını ..

Bilgi ve Resimler için sağol volkan dostum
  • 5 10 tane anca satarlar... okdr...

güzel mi desem değilmi desem oda belli deil.. en yi isi yorum yapmıyım.....
  • Satmayı bırak bu aracın türkiyeye geleceğinden şüpheliyim hatta sırf bu aracın değil yeni R serisinin geleceğinden ..
  • araca laf deyilmez valla çok güzel ve teknolojik bir araç ama v6 sı yüzünden ülkemzide çok aşırı vergi yiyecek ama bir v6 kullanmak v motor kullanmak hiç bir şey ile değişilemez v motorların bambaşka bir tadı vardır..

şimdi bir sürü polemik başlayacak 3200cc 250hp gülecekler ama aynı güçte 2000cc motor bir v6 ile asla baş edemez çünkü v lerin gaz tepkilerini tartışmaya bile gerek yok...

quote:

Orjinalden alıntı: Chino

5 10 tane anca satarlar... okdr...

güzel mi desem değilmi desem oda belli deil.. en yi isi yorum yapmıyım.....

• Arabanın motor sesi harika.

Gecenlerde malik vermişti galiba 3-5 video , sesine hayran kaldım.

Şu videoları izleyin ne demek istedigimi anlarsınız.Ses müthiş.Tam benlik

http://www.youtube.com/watch?v=Mc2x09OUzTE
    http://www.youtube.com/watch?v=dey5IYMkyqs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu araca verilecek para ile safkan sporcular almak mümkün ki çoğu insan da zaten öyle yapacaktır, ölü doğmuş bir bebek R32
  • bu arabanın sesi yeter +1 denzel...!!!
  • bence ülkemize getirilmesi çok mantıksız birde 2008 yılında en ateşli hb geliyor ford focus rs 2.5 litre 280hp motoru ile yine başka bir versiyonu ise idda edildiğine göre 3.0 v6 mondeo st motoruna sahip olan bir focus daha gelecekmiş bu versiyon ise 350hp güç üretecek ve 4 tekerden çekiş sistemi ile donatılcak..
  • VErgisi yuksek olmasa ben bu arabadan almak isterdim.Hayran kaldım hem görünüşüne hem sesine.

Ankarada 1tane golfIV r32 vardı o bile mükemmel.Her görüşümde hayran hayran bakıyorum.Focus St benim o kadar ilgimi cekmiyor :) s3 e bile tercih ederim r32 yi.
  • Sırf hırıltısı için arabayı kullanmak isterdim. Gaza bastığımda o sesi duymak için yeminlen 100 ytl veririm.

Ankara-istanbul otobanı test sürüşü için ise 200 ytl yi gözden çıkarırım

Ah ulen ahhh

• ÇÜNKÜ O BİR V

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Sırf hırıltısı için arabayı kullanmak isterdim. Gaza bastığımda o sesi duymak için yeminlen 100 ytl veririm.

Ankara-istanbul otobanı test sürüşü için ise 200 ytl yi gözden çıkarırım

Ah ulen ahhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 22 Mart 2007; 22:18:56 >

• Ses diince 3-4gün once doğuş otoda s8 gördüm , araba mükemmel.Sesi de mükemmel.GEmiden farkı yok :) Asıl ses onda

http://www.youtube.com/watch?v=1U95_iyAgTs&NR

Bu arada gecen pazar vwturk un buluşması vardı , bende gittim.Yanımda GolfV GTI vardı , öldürdü beni Ozellikle ici cok guzel.

• bu motorun sesini kaydeceksin gece yatarken kulaklıkları takıp bu sesi dinleyerek uyuyacaksın...tuningciler için muhteşem bir motor olur bu motordan ne beygirler alınır beahhhhh.....

• @denzel

Soldakı passat guzelmıs baya hosuma gıttı(beyaz)
  • BU ARABAYA 60 YTL SAHİP OLMAK MÜMKÜN NASILMI..????????

ÇOK BASİT GTİ RACİNG OYUNUNU ALIP SAHİP OLABİLİRSİNİZ...

http://www.youtube.com/watch?v=_IkDGEGBByU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 22 Mart 2007; 22:37:42 >

• 19"vardı onda Ama en cok ilgi ceken GTI dı.Toplam 23-24 araba vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 23 Mart 2007; 19:34:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Ses diince 3-4gün once doğuş otoda s8 gördüm , araba mükemmel.Sesi de mükemmel.GEmiden farkı yok :) Asıl ses onda

http://www.youtube.com/watch?v=1U95_iyAgTs&NR

Bu arada gecen pazar vwturk un buluşması vardı , bende gittim.Yanımda GolfV GTI vardı , öldürdü beni Ozellikle ici cok guzel.

sarı beetle lı emre adında bir çocuk varmıydı o klupte dostum ?

• beetle yoktu buluşmada.Ama modluysa arada sırada görüyorum müthiş Karbon kaput falan var benim gordugum beetle'da.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.