Şimdi Ara

Golf Ne Zaman Kasa Değiştirecek? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
22.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

quote:

Xenon far
    Led arka stoplar
    Start stop
    Daha kaliteli bir ic mekan
    daha zengin donanim

Bunlarin disinda buyuk bir surpriz olucakmis aklima ilk gelen hibrit yada daha verimli bir motor
    1.6 tdi 130 beygir olabilir
    1.2 tsi gelicek diyende var
    Bahar gibi tam netlik kazanir

Abi herkes zengin donanım diyor ama bence öyle olmayacak Örneğin tiguanlarda standart olan birçok donanım yakınlarda çıkan makyajlı tasarımla beraber opsiyonel oldu 60.000 tl vererek alınan yeni tiguan da fonksiyonel direksiyon dahi yok Işıklı ayna yok rcd310 yerine rcd510 yok, sis farı yok 7 kasa golfte de çok değişiklik olacağını zannetmiyorum Muhtemelen trendline yerini primline alacak ve artık standart olması gereken birçok donanım yine üst donanımlarda olacak Onlarında fiyatları uçuk olacaktır

Bekliyip gorucez ama vwnin yaptigi en iyi arac olucakmis

İlk golf 1973 yilinda planlandi ve bu golf 2013 yilinda piyasaya cikicak 40 yillik bir tarihi var golfun

Bu arac onun icin cok farkli olucak ::)))

6 kasanın lansmanı da aynı abi "Tüm zamanların en iyi golf ü"

• konuyu okuyunca gülümsedim, yıllardır Leona yeni kasası çıkacak diye tü kaka yapılıyor, yeni kasa Leon ve A3 golf 7nin altyapısını kullanacak, ama vw golf yeni kasa çıkarmayacak öyle mi?
  • golf ün yeni kasası çıksa bile tr ye gelmez doğuş getirmez önce eski kasaları satmaya devam eder sonra fahiş fiyattan yeni kasaları kökler
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

golf ün yeni kasası çıksa bile tr ye gelmez doğuş getirmez önce eski kasaları satmaya devam eder sonra fahiş fiyattan yeni kasaları kökler

Doğuş, yeni çıkan araçları genelde Avrupa'dan taşş çatlasa 1-2 ay gecikmeyle getiriyor, bu da normal. Servisin eğitim alması, aracın lansmanı bilmemnesi vs.

En azından Renault gibi Laguna'ları, Megane'ları 1-2şer sene gecikmeyle getirmiyor. Ya da Fiat gibi.

Doğuş'a laf atın, laf yemeyi sonuna kadar hakeden bir kurum ama en azından doğru eleştiri yapın. Gözümde facia bir distribütör olsa da yıllardır takip ediyorum, yeni çıkan bir aracı mümkün olduğunda erken Türkiye'ye anında ithal ettirmeyi başarıyorlar.

Golf 4-5-6, Passat B4-5-6, Polo mk3-4-5, Tiguan, Jetta. Hangi biri satışa geç çıkartıldı ki? Haa, ama bir türlü kota koparamıyorlar gelen 40-50 araç da hemen satılıyor zaten. Mesela bunu sabaha kadar eleştirin.

Gerçi yorumlarınızın %90'ı, VW markasına, Doğuş'a ve bu markayı kullananlara yönelik karalama, tahrik ve sataşma kapsamlı olduğu için mesajımı pek ciddiye almayacağınızı düşünüyorum ama ben yine de diyeceğimi dedim.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 24 Ocak 2012; 19:59:04 >

• Gol
    quote:

Orijinalden alıntı: power003

quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

quote:

Daha makyajlanmadı bile ne yenilenmesi...

Bize makyajlı olan ve olmayan bir Golf resmi gösterebilir misiniz?

Golf hiçbir zaman makyaj görmedi.

Ayrıca, yahu link koyuyorlar video gösteriyorlar ve adamlar hala yenisi çıkmayacak falan diyor. Diğer yorumları da okuyabilsek keşke.

Konuyu ben mi açtım arkadaşım senin mesajının yukarısındaki mesajda arkadaş Golf 6 Golf 5'in makyajlısı diyor al sana makyaj kanıtı...

Iyi de o zaman da sizin dediginiz yanlis oluyor.

quote:

Daha makyajlanmadı bile ne yenilenmesi...

Golf 6`yi Golf 5`in makyajlisi diye kabul edersek o zaman yenilenme zamani geldi de geciyor sizin ilk mesajiniza gore.
    Once Golf 6 makyajlanmadi neden yenisi ciksin diyorsunuz sonra da Golf 6, Golf 5 in makyajlisi oldigini kabul ediyorsunuz.

• golf kasa değişse ne olur uzaktan bakınca anlaşılmayacak zaten,hatta ben yakından bakıncada anlamıyorum. 4 tekerli kibrit kutusu. yanlış anlamayın vw düşmanı değilim güzel tasarım yapsalar bende vw alırım ama 35-40 yaşımdan önce bana hitap etmiyor.40 yaşımda belki passat
  • carbuzzda okumuştum golf 7 bahar 2013 te çıkacağını söylüyodu bilmiyom ne kadar doğru hatta 1-2 spy fotoda koymuşlardı ama hiç bişi belli olmuyodu. üstünü iyi kapamışlardı
  • Yeni golf icin cok buyuk beklentilerim var

İlk golf aracim olucak allah nasip ederse

Tek dilegim 105 beygir degilde 125 falan gelsin yeter zaten suanki golften cok daha iyi olucak buna eminim surda 1 yil var konusmak icin daha erken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yeni golf icin cok buyuk beklentilerim var

Tek dilegim 105 beygir degilde 125 falan gelsin yeter zaten suanki golften cok daha iyi olucak buna eminim surda 1 yil var konusmak icin daha erken

1.6 TDI 105 hp 250 nm'lik motorun revize edilip gücü artırılması demek, kuru tip dsg-7 ileri şanzumanda da zorunlu değişiklik demektir... bu noktayı çoğu kişi kaçırıyor...

Eğer motorun gücü yükseltilirse, özellikle Vw'nin düşük maliyetle çıkardığı 7 ileri dsg 'leri de elden geçirmesi gerekecektir... Yani benim kişisel görüşüm odur ki; Volkswagen markası 1.6 dizel ünitenin gücünü bilerek bu noktada tutmuştur. Bu sayede 7 ileri dsg yi bu motorla kullanabilmektedir..

Sonuç olarak 1.6 dizelde değişiklik sadece motor revizyonu olmadığından ötürü bence yakın zamanda gerçekleşmeyebilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: asoz

quote:

Yeni golf icin cok buyuk beklentilerim var

1.6 TDI 105 hp 250 nm'lik motorun revize edilip gücü artırılması demek, kuru tip dsg-7 ileri şanzumanda da zorunlu değişiklik demektir... bu noktayı çoğu kişi kaçırıyor...

Eğer motorun gücü yükseltilirse, özellikle Vw'nin düşük maliyetle çıkardığı 7 ileri dsg 'leri de elden geçirmesi gerekecektir... Yani benim kişisel görüşüm odur ki; Volkswagen markası 1.6 dizel ünitenin gücünü bilerek bu noktada tutmuştur. Bu sayede 7 ileri dsg yi bu motorla kullanabilmektedir..

Sonuç olarak 1.6 dizelde değişiklik sadece motor revizyonu olmadığından ötürü bence yakın zamanda gerçekleşmeyebilir..

Vw bu ne yapacagi belli olmaz icten yanmali motor oldu dediler

Adamlar golf blue motionu patlatti

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Golf Ne Zaman Kasa Değiştirecek?

Bence bu çok muhtemel bir kasa. Arka tarafını çok kestiremiyorum ancak önde Polo'nunki gibi yatay sis farları olacaktır. Muhtemelen LED de olur. Ön farlar da Jetta'nın belki biraz uzatılmışı olur. Diğer araçlardaki genel Vw çizgisi çok değişmez ancak içeride yeni bir tasarım bekliyorum.

• yeni golf 2013 ocakta satışa cıkacak çok tartışmaya ve uzatmaya gerek yok.
  • dün gece baya bir araştırma yaptım yeni golf ile ilgili

büyük sürpriz sanırım tdı hibrit olucak buda motor seçenekleri

benzinli motor

1.2TSI, 86HP

1.2TSI, 105HP

1.4TSI, 122HP

1.4TSI, 160HP

2.0TSI, 180HP

2.0TSI GTI, 220HP

2.0TSI R 4Motion, 300HP

dizel motor

1.6TDI, 90HP

1.6TDI, 105HP

2.0TDI, 140HP

2.0TDI, 170HP

2.0TDI GTD 4Motion, 220HP
  • SELAMLAR.

Golfün çok yakında kasa değiştireceğine ben de inanıyorum. Zira okuduğumuz/gördüğümüz kadarıyla şimdiki kasa eskisinin makyajlanmış ve biraz da hem imalat masrafları hem de kalitesi düşürülmüş versiyonu. Bence asıl konu golfün kalitesinin artacağı mı, yoksa azalacağı mı? Herkes artar demiş ama bu bana sadece insanların temennileri gibi geliyor. Benim inancıma göre ise kesinlikle daha da düşecek kalite. Yeni üretim teknikleri geliştikçe daha gösterişli ama daha dandik ve daha ucuz malzemeler üretilebiliyor. Bolca kullanılan krom görünümlü plastik kaporta ve iç mekan parçaları gibi. Üstelik günümüz dünyası trendleri gereği tüm eşyalar daha ucuz ve daha kısa süre kullanılmak için üretiliyor. Golf te nihayetinde bir eşya olduğuna göre aynı durum onun için de geçerli olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca bir golfün fiyatı herhalde tarihinde şu anki kadar yüksek olmamıştır. Nereye daha da artıyor kalite?

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bionic

SELAMLAR.

Golfün çok yakında kasa değiştireceğine ben de inanıyorum. Zira okuduğumuz/gördüğümüz kadarıyla şimdiki kasa eskisinin makyajlanmış ve biraz da hem imalat masrafları hem de kalitesi düşürülmüş versiyonu. Bence asıl konu golfün kalitesinin artacağı mı, yoksa azalacağı mı? Herkes artar demiş ama bu bana sadece insanların temennileri gibi geliyor. Benim inancıma göre ise kesinlikle daha da düşecek kalite. Yeni üretim teknikleri geliştikçe daha gösterişli ama daha dandik ve daha ucuz malzemeler üretilebiliyor. Bolca kullanılan krom görünümlü plastik kaporta ve iç mekan parçaları gibi. Üstelik günümüz dünyası trendleri gereği tüm eşyalar daha ucuz ve daha kısa süre kullanılmak için üretiliyor. Golf te nihayetinde bir eşya olduğuna göre aynı durum onun için de geçerli olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca bir golfün fiyatı herhalde tarihinde şu anki kadar yüksek olmamıştır. Nereye daha da artıyor kalite?

Saygılarımla.

Golf 6 , Golf5 'ten daha kaliteli bir araç..

Hiçbir konuda önceki kasasından kötü değil...

Golf 7 'nin de şuankinden çok daha kaliteli olucağı gayet aşikar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

2013 başı gelecektir en geç...
    http://carscoop.blogspot.com/2012/02/this-is-new-volkswagen-golf-mk7-mqb.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Carscoop+%28CARSCOOP%29

GOOGLE TRANSLATE (Tarzanca çeviri)

Volkswagen Wolfsburg, Almanya merkez binasında bugün düzenlenen bir etkinlikte, gelecek yedinci nesil Golf yanı sıra çok sayıda diğer ana modelleri için temel teşkil edecek yeni bir "Modularer Querbaukasten" veya MQB platformu ortaya çıkardı.

MQB tarafından bugüne kadar, bir sonraki nesil Volkswagen Polo, Beetle, Golf, Scirocco, Jetta, Tiguan, Touran, Sharan, Passat, ve CC kullanılan olacak gibi grubun en önemli platform mimarisi, yanı sıra yakında olacak Audi A3 ortaya koymuştur ve bütün diğer türevleri, Seat ve Skoda.

Platformun çok önemli bir özelliği, dingil mesafesi uzunluğu, iz genişliği, tekerlek boyutu ve oturma pozisyonları açısından esnekliği. Pedallar tekerlek merkezi arasındaki mesafe gibi diğer boyutları her zaman aynı ve birleşik bir ön uç sistemi sağlamak.

Volkswagen farklı dingil mesafesi ve iz genişlikleri rağmen, tüm MQB modelleri, markası ne olursa olsun, aynı üretim hattında inşa edilmesi mümkün olacağını söylüyor. Örneğin, teori, Alman grup, aynı fabrikada sonraki VW CC ile birlikte yeni Seat Ibiza monte olabilir.

Esnek bir yapıya başka bir kazanmıştı tüm motorların montaj pozisyonu üniforma (enine monte edilmiş), benzin, dizel ya da bu hibritler ve saf elektrikli motorlar gibi alternatif tahrik sistemleri.

Modüler benzinli motor 150PS PS 60 arasında değişen silindir devre dışı bırakma ile dünyanın ilk inline-four (ACT) yer alacak çıkışları ile (MOB): Volkswagen aynı zamanda, MQB stratejisi entegre iki yeni motor sıraları gelişmiş olduğunu ortaya koydu ve 90PS gelen 190PS üreten modüler bir dizel motor (MDB).

Alman şirketi, yeni motor serisi, yaklaşık yüzde 90 oranında, MQB sistemi motor ve şanzıman varyantları azaltacağını söylüyor.

MQB tabanlı yeni Volkswagen Golf MK7 Audi A3 kardeş, Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı'nda dünya prömiyerini yapacak, bu sonbaharda Paris Motor tanıtılması bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 3 Şubat 2012; 9:13:40 >

• Audi A3 mart ayında Cenevre'de, Golf de sonbaharda Paris'de tanıtılacakmış. Bize de kışın gelir işte. Zaten herkes kasanın değişeceğini öğrenince satışlar azalır, Doğuş da yeni kasayı çok geciktirmez.
  • Bu MQB sistemini düzgün bir şekilde uygulayabilirlerse her fabrika VW ailesi içinde hangi marka olursa olsun üretebilecek bir duruma gelecek.
    Artık gerisini siz düşünün her an ülkelerin satış rakamlarına göre fabrikanın üretim planlamasını değiştirebilecekler ve deli gibi kazanç sağlayacaklar.Tabi bunu kurmak öyle dışarıdan göründüğü kadar kolay değil, arka planda tıkır tıkır işleyen bir lojistik planlaması da yapılmalı ki bu sistem kusursuz olsun.Sürekli parçaların birbirine çok benzemesinden şikayet edenler için bu pek iyi bir haber değil.Ama VW'nin gelecek planlarına tam olarak uyuyor.Adamlar artık kişiselleştirilebilir araç olayına başlayacaklar ve bunun ilk aşamalarından biri de bence MQB olayını devreye almak...
  • bence golf 1.6 alan kar eder.bilindiği üzere golf 1.6 motoru üretimden kalkıyor tüple uyumlu olan motor kalmayacak yani.zaten 2. eli en güçlü araç türkiyede bu.bu durumu geçen yıllarda jettada yaptılar 1.6 kaldırıldı. aracın değeri en az 6 7 bin arttı 2.elde.benden söylemesi seneye büyük bir ihtimalle golf 1.6 motor hitler yok.alan kar eder prim yapar.ben geçen hafta 1.6 golfümü aldım.Allaha şükür kaza bela vermesin memnunum.suan golf 1.6 2012 trendline model alan arkadaşlar bi sonraki sene ikinci elini 41-44 arasına satacaklar bekleyin ve görün:)) saygılar arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.