Şimdi Ara

GOLF GOAL mü? YENI CIVIC sedan mı? FOCUS Ghia mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
23.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu forumlar artık amacından sapmaya başlamış.Herkes sevmediği markaları karalamaya çalışıyor.Ama yinede forumlarda azda olsa değerli yorumlara sahip insanlar var onların yorumlarını dikkate almak gerekir.Yok ford dökülüyor yok golf beş para etmez diyenlerin asıl kendileri beş para etmez yorumlar yapıyorlar.Ford dökülüyor diyen arkadaş benim 2000 model focus ghia sedan aracım var ve 90 binde.Ben daha bakımları dışında servise gitmiş değilim.En küçük bi parçası değişmedi.Nasıl dökülüyor anlamadım ben bu işi.Şu anda focus 2006 verilerine göre(daha önceki yıllarda olduğu gibi)en çok satan ithal araç.Genel durumda ise meganeden sonra Türkiye'nin en çok satan 2. aracı.Bu kadar focus kullanan kişi şikayet etmiyorda bi sen böyle bişey söylüyorsun.Benim biraderiminde 2000 model polosu var.Aldığından bu yana 4 kere cam otomatiğini 1 kere merkezi kilidini değiştirdi.Arabada çekiş diye bişey yok.Ne yapalım şimdi bende vw dandik vw şöyle vw böyle diye bilirmiyim.Eğer senin yaptığın gibi yaparsam vw ye ve vw kullanan arkadaşlara haksızlık etmiş olurum.Çünkü böyle bir problemi ben sadece bir kaç kişide duydum biride benim kardeşim.Bazen böyle fabrika hataları olabilir.Sadece bi şanssızlıktır bu.Bunlara dayanarak koskoca vw yi karalamak(senin forda yaptığın gibi)olmaz.Yukarda söylediğim gibi benim şu anda 2000 model focusum var ve bakımları dışında servise hiç gitmedim ve hiçbir parçası değişmedi.Bir arkadaşta yeni focusun 190 dan sonra zorlandığını söylemiş.Arkadaşım ben 2000 model focus ghia sedanımla bu sene Fethiyeden Ankaraya uygun yollarda 200 km basarak geldim.Radara yakalanıp ceza yedim o ayrı mesele ama 2000 model focusla bu oluyorsa yenisi(115 beygir) ile daha fazlası olur bence.Yani ne ford kötüdür nede vw.İkisininde birbirine karşı bazı üstünlükleri vardır o kadar.Ayrıca benim şu anda focusum var diye böyle yazdığımı düşünenlerde olabilir.Ama kesinlikle yanılırlar ben burdaki abuk subuk adamlar gibi yalan söylemem çünkü.Fordum olmasına rağmen bana görede VW hem marka hemde şu anda yaptığı modeller olarak bana görede forddan bi adım öndedir.

• golf
  • hero arkadasımız cok dogru sey demiş baska bir forumda 77 milyarlık passatta alısımlı jant yok demişler resmen bu fanatiklik anti vw düşmanlıgı gibi birsey
  • fazla vw yada baska marka altında düşmanlık olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malikguzel -- 27 Eylül 2006; 22:56:14 >
  • Arkadaş golf çok guzel bir araba almanı tavsiye ederim ama paran varsa focus st almanı oylıyım 225 hp yeter!!! dimi
  • akadaslar bende siz glf r32 katıyım 250 hp 300 modifiyeli hp secenekleride var.fiyatıda bir okadar tabi,
  • Benzinli Golf, dizel S40.
  • ÜÇÜ DE GÜZEL ARABA
    AMA DETAYLARA İNİNCE GOLF BAYA FARK ATAR
    ÜÇÜNÜ DE KULLANDIM GOLF HER YÖNDEN ÇOK FARKLI
    AMA ARABA GÖNÜL İŞİDİR
    BAŞKALARININ DEDİKLERİNİ DEĞİL GÖNLÜNÜN SESİNİ DİNLE
    GÜLE GÜLE KULLAN
  • Volkswagen den şaşma.
    bencede golf.
  • usta sen hiç golf gti surdunmu bende golf gti var amcamın oglunda focus var bana fiyoki arabaları 1 seneligine deyişek bende diyomki bizim koyde traktor var onla deyiş focus bişeye yaramaz alırsan fort olursun mort şekli
  • şiişşştt
    noluyo bakayımm burda
  • Bugun de konulari hortlatan hortlatana. Ruh cagiriyoruz sanki mubarek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.