Şimdi Ara

GOLF GOAL mü? YENI CIVIC sedan mı? FOCUS Ghia mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
23.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Ya focus ya da Civic al tabi Civic'in sedanınıAma Honda 125 hp motordan daha fazla tork çıkarabilirdi bence 0-100 ivmesi bizim focusdan 1. sanise faklı (1.6 Zetec-S 100hP)Honda ya motor konusunda lafım yok sağlam motor yapıyor

1.6 motor 1.8den bozma ondan çok uğraşmadılar

• golf fsı 115 hp full+full donanımı 60 ytl ye yaakın honda cıvıc ise 30 full 40 paran yoksa hond a warsa golf ama golf un tdi secenekleri war 2.0tdi 70 milyar 1.9tdi war gtı war 85 milyar param olsada golf alsam herkes bunu biliyorki a3 ten sonra kendi snıfında en ii araba
  • type-r war paran warsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

GOLF GOAL mü? YENI CIVIC sedan mı? FOCUS Ghia mı?

tencere kapak olayı

Hll
  • quote:

Orjinalden alıntı: malikguzel

akin sana diom sende anti golf hastalıgımı war kardeş golfü kulanmayan bilmeyende sana inancak sen git ford al bende golf fsı war 115 hp golf 5 yani temde ibreyi 220 wardı dahada yapardı bassaydım cıvıc dediğin araba ise 190 dan sora boguluor fordta aynen

Nediyim güzel kapaklanmışsın jeandan'ın resmine :)
  • ya vwd golfden mi bahsedionuz dökülüo diye yanese bn karışmıyım da bu dökülüo diyenlerin arabaları ne merak ediom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraydin -- 30 Ağustos 2006; 2:03:13 >
  • 190da tıkanan civicler warmış da benim haberim yokmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: malikguzell

golf fsı 115 hp full+full donanımı 60 ytl ye yaakın honda cıvıc ise 30 full 40 paran yoksa hond a warsa golf ama golf un tdi secenekleri war 2.0tdi 70 milyar 1.9tdi war gtı war 85 milyar param olsada golf alsam herkes bunu biliyorki a3 ten sonra kendi snıfında en ii araba

hocam bunu yapma gözünü seveyim yaaa 60.000ytl sen naaptın yaa
    passat 2.0tdi trendline alırsın o paraya biraz mantıklı salla bari

• Golf 1.6 FSI 115 hp Tiptr=50250

Golf 2.0 GTI 200 hp Tiptr. DSG=74150

Golf 1.6 102 hp=36750
  • akadaslar birincisi golf 230 gecer ikincisi ise golfun donanımlı fiyalarını yazdım ben yukarda golf gtı+abt sistemiyle demiştim ama golf gtı ibresinde 300 var ben yıkarda full demişim fiyatları yazarken honda dan bahetmiyom wv den anlamayanlar yorum yazmasın
  • passat 2.0 tdi full donanımlısı 80 den asagı deil istersen www.vw.com.tr ye gir donaımlarıyla hesapla
  • bende golf fsı 2005 aldım malik kardeş alırken honda civic ede baktım ama benm bir arkadasta var o kendi arabasını tavsiye etmedi ,golf varken civici napıcan dedi bende otomatik olarak vavgectim bu sefer golfe döndüm ama civic le golf arasında cok fiyat farkı vardı ama almısken iysini alalım dedim, fsı 57 milyara anlastım full dogustan ve suan arabam la uzun yolda 240 vurdum iyiki golf almısım ama golf alırken baska arabaya alısamazsın buda kötü yanı
  • allah golf gibi arabayı bizede nasip etsin
  • mustafa kardeş msn adresin varsa verirmisin
  • yoladım
  • golf goal cok guzel araç ozelliklede turuncu rengi ancak donanim biraz eksik kaliyor gibi geldi bana.
    focustan soora sizi tatmin edecek bir arac tir golf.
    civic de cok cok iyi tabii.
    dizel olacak ise zaten focus 1.6 dizel en ideal dizel,benzinli derseniz ben golf derim yinede.civic de cok kaliteli bir araç ancak sahsi fikrim yine almandan yana olur.
    golf 2008 de kasa deiştircek
  • kardes golfün dizellerinden alabilirsen al. ondan sonra efsane ol hayatın tadını çıkar.
  • bencede alacaksan civic al civic her zaman ve her yerde iyi arabadır ve zaten performansı diger arabalara gore cok yuksek... kalite olarak zaten bi japon arabası ve mnukemmel bi araba civic i tercih ederim[:'(javascript:void(AddText('[:\'(]'))
  • ya ben bu civici zaten cok sewiyom ama ibreyi 230 vurdugunu hiç gormemiştim o araba biraz daha zorlansa 240 yapacagına eminim benim de zaten bi 98 model 1.6 civic var onla denedim enfazla 220 geliyo eger siz daha fazla yaptıysanız bana solesenize yada daha az yaptıysanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: biddy_074

ya ben bu civici zaten cok sewiyom ama ibreyi 230 vurdugunu hiç gormemiştim o araba biraz daha zorlansa 240 yapacagına eminim benim de zaten bi 98 model 1.6 civic var onla denedim enfazla 220 geliyo eger siz daha fazla yaptıysanız bana solesenize yada daha az yaptıysanız

Redline ı çoktan geçmiş ve son vites.biraz daha zorlanabileceğine inanıyorsan yanılıyorsun.

bu hıza zaten düz yol çıkamaz.uzun rampa lazım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.