Bildirim
GOLF 7 VİDEO İNCELEMELERİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
c sınıfının en iyilerinden ama türkiyede satılan esp siz golfler değil.. avrupalı golfler -
7. nesilde esp standart. -
quote:
Orijinalden alıntı: swat882
c sınıfının en iyilerinden ama türkiyede satılan esp siz golfler değil.. avrupalı golfler
ESP türkiyede satılan golflerde de standart. sen bugün atıp tutuyorsun boyuna.
ayrıca 2 videoyu adamların sinir bozucu dili yüzünden izleyemedim. resmen mide bulandırıcı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 25 Ekim 2012; 20:24:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: electrostatic
quote:
c sınıfının en iyilerinden ama türkiyede satılan esp siz golfler değil.. avrupalı golfler
ayrıca 2 videoyu adamların sinir bozucu dili yüzünden izleyemedim. resmen mide bulandırıcı.
nasıl standart ya? bilip bilmeden konuşuyorsun
eskiden kullandığım 6. nesil 1.6 tdi golf de yoktu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 25 Ekim 2012; 20:33:33 > -
quote:
quote:
quote:
yeni kasada standart. eskisinde yoktu evet. genelleme yaptığın için böyle yazdım.
Ayrıca türkiyede satılan boş dediğiniz golfler avrupada standart donanımla satılan golflerden çok daha doludur. bunu da bil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 25 Ekim 2012; 20:42:44 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
yeni kasada standart. eskisinde yoktu evet. genelleme yaptığın için böyle yazdım.
Ayrıca türkiyede satılan boş dediğiniz golfler avrupada standart donanımla satılan golflerden çok daha doludur. bunu da bil.
nasıl oluyormuş o? iyi atıyorsun ha...
gerçi senle tartışma olayını hiç sevmedim.. çok kabasın
-
Golf 6 da ESP standart değildi. 7-DSG şanzımanla birlikte geliyordu ya da düz vitesli alıp opsiyonlu ekleniyordu diye biliyorum. Highline olsa bile bu böyleydi. Golf 7 de ESP standart. -
quote:
nasıl oluyormuş o? iyi atıyorsun ha...
gerçi senle tartışma olayını hiç sevmedim.. çok kabasın
nasıl olduğunu sen daha iyi bilirsin. A serisi konusunu hatırla. orda da böyle atmıştın ama gerçeğin farklı olduğunu gördün. bilip bilmeden konuşmuyorum senin gibi. bunu sende biliyorsunşimdi uğraşamam aç VW nin almanya sitesini bak standart bir trendline golfte hangi donanımlar var. daha sonra türkiyede satılan standart bir golf donanımına bak. bu sadece VW için değil, birçok marka için geçerli.
-
aynı hamam aynı tas, neresi yeni kasa, bare makyajlandı deselerde miletienayi yerine koymasalar... -
quote:
Orijinalden alıntı: alibekir
aynı hamam aynı tas, neresi yeni kasa, bare makyajlandı deselerde miletienayi yerine koymasalar...
Yeniledik demek için illa tasarımı çocuk oyuncağına çevirmeye gerek yok. Adamlar şasiyi bile baştan aşağı yeniledi. Kimseyi enayi yerine koydukları yok. O dediğin 6. kasada olur belki. o makyaj sayılırdı çünkü. bu araç tamamen yeni. Ayrıca diğer markalar tasarımlarla oynadı da ne oldu? Halen gerideler. -
quote:
quote:
aynı hamam aynı tas, neresi yeni kasa, bare makyajlandı deselerde miletienayi yerine koymasalar...
Yeniledik demek için illa tasarımı çocuk oyuncağına çevirmeye gerek yok. Adamlar şasiyi bile baştan aşağı yeniledi. Kimseyi enayi yerine koydukları yok. O dediğin 6. kasada olur belki. o makyaj sayılırdı çünkü. bu araç tamamen yeni. Ayrıca diğer markalar tasarımlarla oynadı da ne oldu? Halen gerideler.
iyide teknolojik gelişm zaten her yeni kasa arabada beklenen ve olması gereken bir şey lakin yeni kasa deyince insan dış görünümdede biraz değişiklik istiyor, mesela eski astra ile yeni astrayı kıyasla...Golf 7 aynı Golf 6 gibi....bakınız aracın yan cam profili...
-
quote:
quote:
quote:
Yeniledik demek için illa tasarımı çocuk oyuncağına çevirmeye gerek yok. Adamlar şasiyi bile baştan aşağı yeniledi. Kimseyi enayi yerine koydukları yok. O dediğin 6. kasada olur belki. o makyaj sayılırdı çünkü. bu araç tamamen yeni. Ayrıca diğer markalar tasarımlarla oynadı da ne oldu? Halen gerideler.
iyide teknolojik gelişm zaten her yeni kasa arabada beklenen ve olması gereken bir şey lakin yeni kasa deyince insan dış görünümdede biraz değişiklik istiyor, mesela eski astra ile yeni astrayı kıyasla...Golf 7 aynı Golf 6 gibi....bakınız aracın yan cam profili...
golf ün felsefesi bu. bu sayede bu kadar çok tutuluyor zaten. radikal değişikliklere girmesine gerek yok. neden durup dururken risk alsınlar? örneğin bir 911 ya da bir corvette tamamen farklı kasa olsa ne kadar kabul edilir? bu araçlar klasiktir. her yeni nesil, öncekinin devamı niteliğinde olur.
-
Bugün caddede Clio 4 gördüm. Daha önce test edip incelemiştim ama diğer araçların içerisinde gerçekten çok daha güzel gözüktü gözüme. Clio da Golf kadar olmasada kendi sınıfında ekol bir model.Dış tasarımda yapılan değişiklikler araca ilaç gibi gelmiş ve bu modele hiç ilgisi olmayanları bile kelndine çekecek bir cazibeye kavuşmuş.
Şimdi burada Golf'ün klasiklerimizi çizgisinden dem vuran arkadaşlara soruyorum Clio da bahsettiğim ve hemen herkes tarafından olumlu bulunan bu tarz bir dizayn değişikliği Golf'e takdir mi kazandırdı , yoksa mevcut sabun kalını tasarıma alışmış müşterilerden tepki mi görürdü.
Bence VW sempatisi olmayanların bile sempatisini kazanırdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fottili
Bugün caddede Clio 4 gördüm. Daha önce test edip incelemiştim ama diğer araçların içerisinde gerçekten çok daha güzel gözüktü gözüme. Clio da Golf kadar olmasada kendi sınıfında ekol bir model.Dış tasarımda yapılan değişiklikler araca ilaç gibi gelmiş ve bu modele hiç ilgisi olmayanları bile kelndine çekecek bir cazibeye kavuşmuş.
Şimdi burada Golf'ün klasiklerimizi çizgisinden dem vuran arkadaşlara soruyorum Clio da bahsettiğim ve hemen herkes tarafından olumlu bulunan bu tarz bir dizayn değişikliği Golf'e takdir mi kazandırdı , yoksa mevcut sabun kalını tasarıma alışmış müşterilerden tepki mi görürdü.
Bence VW sempatisi olmayanların bile sempatisini kazanırdı.
aynen katılıyorum...ne kadar klasikte olsa insan biraz zamana uyarlar arabayı, en azından ufak dokunuşlarla, bence Golf 7 nin çizgileri mevcut C sınıf Hb lere göre yaşlı ve eski duracak...birde e o zaman A3 demi klasik ????onunda kasası aynı(önü ve arkası değişik azcık sadece)
-
konu tam güncel tutulursa taze videolar da eklenip süper olur teşekkürler şener bey ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 25 Ekim 2012; 22:09:13 > -
Bizim Türkler de 2-3 video çekse de koysak. -
şu aradın dizel comfortline ı 57.500 highline dsg si 70 bin lira nerdeyse , bi de millet mercedes A ya pahalı diyor fay arkadaş... -
quote:
Orijinalden alıntı: akdogan911
şu aradın dizel comfortline ı 57.500 highline dsg si 70 bin lira nerdeyse , bi de millet mercedes A ya pahalı diyor fay arkadaş...
Hemde bağımsız süspansiyonu yok. Doblo da bile var artık
Benzer içerikler
- makyajlı kasa ne demek
- kolonya lekesi nasıl çıkar
- araç paket sorgulama
- egea 1.4 yakıt tüketimi
- açık hava filtresi yasak mı
- 2025 transporter
- opel corsa elektrikli fiyat
- elroq skoda
- lexus gx
- porsche taycan 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X