Şimdi Ara

Golf 7.5 almak ne kadar mantıklı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Slm arkadaşlar ben de Yen'i alacağım henüz almadım haftaya almanyadan geliyor 1.5 TSI comfortlıne beyaz cam tavansız çok önceden kaporta vermiştim fiyat tahmini 199 olacak.Bu arada bu araç pandemi nedeniyle gelmeyecek diye Opel corsa 1.3 cdtı otomatik almıştım onu da satışa çıkardım.BU SÜREÇTE 0 FİYATLARIN YÜKSELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.almaya karar verdim.Yorumu gördüm size katıldım fikirlerinize açığım.Ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerpare K kullanıcısına yanıt
    Ne yaparsanız yapın paranızı Tl de tutmayın. ytd

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Golf 8 çıkmışken ben 7.5 almazdım, mis gibi grandland varken ne bakıcam diğerlerine.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-opel-opel-bostancioglu-ndan-2020-grandlandx-at8-essentia-plusderi-plusbasamak-823318059/detay
    Fiyat iyimiş hakkateb

• Muhtemelen golf 8 çok pahalı girecek piyasaya. Eğer içinize sindiyse golf 7.5 alıp güzelce kullanabilirsiniz. Bu süre zarfında satarsanız zarar da etmezsiniz.

• Şunu da hesaba katın.Yıllık bakım, ağır bakım,kasko ne kadar.
  • Bir aksilik olmazsa birkaç gün içinde golf 1.5 tsi dsg teslim alacağım. Merak ettiğiniz birşey olursa teslimat sonrası cevaplayabilirim.
  • Ben de 1.5 tsı golf comfort teslim alacağım size verilen fiyat nedir bana söylenen kura göre değişebilir yuro 7. 5 geçmediği sürece yükselmez 199 fiyat verdiler bilgi alabilir miyim

• Tamam la dövüşmen gari

• Kamerpare K kullanıcısına yanıt
    Fiyat Bilgim yok maalesef. Şirket aracı olarak alacağım.

• Teşekkürler aldığınızda teslim aşamaları ve araçla ilgili bilgi (sigorta kasko plaka ruhsat ek donanım) verebilir misiniZ?

• Arkadaşlar, ben sedan diye yaklaşık 2 Aydır civciv almak araştırdım ama civicci arkdaşlar alınmazsın ama iç malzeme kalitesi yol sesi insana güven vermedi. Sonra dolu leon alacaktım ama onura daha önce kullandığım için golf yöneldim inş hayırlısı olur.

• Hocam, 2017 den beri golf 7 kullanıcısıyım, herşey tam ayarında bir otomobildir. Golf alan pişman olmaz, ama dsg sorunlu en baştan söyliyeyim, onuda garantiden hallediyorlar, 17 bin km deyken mekatronik arızalanmıştı, bagajı kücüktür, yalıtım, sürüş hassasiyeti ise oldukça iyidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.