Şimdi Ara

golf 7 1.6 tdi mı 1.4 tsi act mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
16.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Son sorum bu 150lik olan 'koltuğa yapıştırır' mı hızlanmalarda kalkış olsun ara hızlanma olsun. Yoksa 125 tsi veya 110tdida da olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selo3803 S kullanıcısına yanıt
    Tdi da koltuğa yapıştırma hissini verir.torku yüksek ama beygir düşük.
    150 hp olan tsi gerçekten koltuğa yapistirir.hem dizel gibi torku yüksek hem beygiri yüksek.
    1.6 102 hp atmosferikten inip 140 hp ye binince , ilk defa gazladigimda midem bulanmisti.
    Arabanın acemisiyken, eski arabadan kalan alışkanlıkla donemeclerde 3. Vitesle gitmeye çalışırdım. Devir 1100 vb olunca araba cekmezdi. Arkadakiler de korna yapınca panikle hemen 2 ye çekip gaza abanirdim. Kafa desteği olmasa boynum kirilirdi kesin.
    Zamanla alıştım tabi. Şu anda koltuğa yapisma hissi vermiyor. Normal hizlaniyor gibi geliyor. Hatta abartmıyorum bu kez "motor da sorun mu var araba ilk aldığım günlerdeki gibi seri değil " diye korkmuştum. Ama yandaki arabalara bakınca anladım ki araba aynı gidiyor. Mesela bu keresinde heyecanlı bir focus tdci ile yamyam geldik uzun yolda. Ben gaza basınca kıyas kabul etmeyecek şekilde geride kalmıştı ki yıllarca ovulmustur dizel focusun gücü.
    1.2 tsi toledo kullanmistim.çok atik gelmemişti bana. 1.2 tsi otomatik skoda nin ufak suv aracını kullandım, yeri şimdi hatırladım. Bana gayet seri gelmişti. 125 olanı hiç kullanmadım.ama 150 hp plana yakın bir his vereceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanBogdanovic -- 22 Ocak 2016; 7:16:42 >

• Golf türü araç alacaksan tsi alacaksın.
    Ama 1.4 ...
    Ha yakıtı düşünmeyeceksin.

• BojanBogdanovic B kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz beni çok heveslendirdi şuan ama gelelim ki alacakları ikna etmesi kaldı benzin konusunda çünkü ikna edemezsem o da highline olsada tdi 110ps alınacak

• dostum 140bg dsg golfüm var,jettada var tdi dsg oda.jetta şehir içi kmde 30-35 krş yakıyor golf 45-50 krş civarında yakıyor. ara sıra gazlarım ikisiylede.
    fakat bmt motor bir tık aşşağıda yakar diye düşünüyorum.
    şöyle bi deyim vardır,yaksın ama gitsin,tsi motor tam bu deyimin karşılığı.inan bana yaktığı koymuyo adama
    soruların varsa cevaplayabilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selo3803

Dediğiniz beni çok heveslendirdi şuan ama gelelim ki alacakları ikna etmesi kaldı benzin konusunda çünkü ikna edemezsem o da highline olsada tdi 110ps alınacak

Ben de sık sık bayiye gidiyorum. insanlar dizele bakıyorlar. diyorum abi, amca, kardeş, ben benzinli ile şu kadar yakıyorum. sen dizel için o kadar fark vereceksin. kaç yılda kapatırsın farkı.ya da bu fark için değer mi. sürüş keyfi sessizlik vb bir kenara koyarak sadece ekonomik olarak düşününce bile benzinli mantıksız değil. bir de işin içine performans/tüketim değişkeni girince 150 hp benzinli çok ağır basar. artı act artı start stop, çok çok az yakar.

Bu araçta silindir iptali var mı ? Birde 150hp + benzin olunca basılır yani 10Lnin altına inmez diye korkuyoruz

• Selo3803 S kullanıcısına yanıt
    150 hp olanlarda act var.
    Hocam daha önce de dediğim gibi önünü bossa seri kullanın, yakıt uçmaz. bir gaz 50 metre ilerde bir fren yapmayın yeter.

Iyiymiş ozaman bu araba. Yok o basıp frenleme olmaz zaten

• Senede 15 bin km, 20 olursa act acitir bence. Tdi alin yazilimlisindan :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Herkes tutturdu gidiyo son Zaman'larda dizel al yazılım attır diye. İç dış yıkamamı sanıyorsunuz arkadaşım dizel arabaya yazılım attırmayı siz ? Hem de 90.000'e sıfır Golf alıp yazılıma götüreceksin. Akıl işi mi bu ?

• 1.4 tsı alın.TDI neymiş?Crafter minibüs gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Herkes tutturdu gidiyo son Zaman'larda dizel al yazılım attır diye. İç dış yıkamamı sanıyorsunuz arkadaşım dizel arabaya yazılım attırmayı siz ? Hem de 90.000'e sıfır Golf alıp yazılıma götüreceksin. Akıl işi mi bu ?

Yanlis anlamissiniz ironi yapmistim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.