Bildirim
Golf 7 1.2 TSI 110PS Uzun Yol Tüketim Değeri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Demekki 150 ye hiç çıkmamış olsan 110 civarı değilde 80 civarı kullansan ve 10 civarı kavşağa takılmamış olsan 1.5-2 litre civarı tüketecekmiştiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Türküm Türkçe imza atarım.... -
Benim aracta 1.3 CDTI en dusuk 80 kusur km/h ile 500 kusur kmde 3.1 ortalama elde ettim. 1.2 TSI icin degerler cok iyi. Yalniz daha yuksek hizlarda ciddi tuketime neden oluyor TSI motorlad.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok iyi değerler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ozbayram
Demekki 150 ye hiç çıkmamış olsan 110 civarı değilde 80 civarı kullansan ve 10 civarı kavşağa takılmamış olsan 1.5-2 litre civarı tüketecekmiştiniz.
Hedefim 1.2 :)
2010 model honda crv ile 2000cc 150 hp 4 çeker araç ile
karadeniz sahil yolunda 5.3 lt ortalama yakaladım tır arkasından felan giderek
o yüzden bence aşırı yakmış !_____________________________ -
Güzel değerler tebrikler
Boyle konulari gorup tsi aliyorlar sehir icinde 8-9yakinca da yok lpg takilir mi yok satsam dizel ne alsam konulari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ . -
iyi değerler. ben 1.2 EAT6 şanzımanlı 208 ile yazın daha sakin sürüşe rağmen 5 litrenin altına inemedim. demek ki tam otomatik çok etkiliyor.
aracınız DSG mi?_____________________________ citroen c4x, 25 model, 5000 km ////// asus rog strix g731, 17.3, 9750 , 16 gb, RTX 2060, 144 hrz ////// s24 ultra ////// mi 13 ultra -
Dostum neyin pesindesin 90 km hiza her arabayi sabitlesen az yakar zaten 1 asagi 1 yukari oynar en fazla sen gazi koklediginde kac yakiyor ondan haber ver
quote:
Orijinalden alıntı: x_1
Dostum neyin pesindesin 90 km hiza her arabayi sabitlesen az yakar zaten 1 asagi 1 yukari oynar en fazla sen gazi koklediginde kac yakiyor ondan haber ver
90 km de atmosferik araçlar 5 den aşağı inmiyor istediğin kadar kastır.
Tsi lar şehir içi 2 lt şehir dışı 1 lt daha az yakıyor çağdışı motorlardan._____________________________ -
Birazdan ciğerci kediler ve benimki 1 lt yakıyorcular gelir
Araç manuel hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: TIME
Boyle konulari gorup tsi aliyorlar sehir icinde 8-9yakinca da yok lpg takilir mi yok satsam dizel ne alsam konulari
Ralli yapar gibi sürerseniz her araba o kadar yakar.
quote:
Gazı köklersen 15LT civarı bir tüketimi olur, çok çok zorlarsan 20-22'ye yolu var, bizzat benzin 4.98'ken 50 liralık yakıtı 40km'de bitirmişliğim var. Sonuçta turbo destekli bir motor ne kadar çok hava o kadar çok yakıt..._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: E.R.W.
quote:
Tsi lar şehir içi 2 lt şehir dışı 1 lt daha az yakıyor çağdışı motorlardan.
Bursanın ilçesinden ankaranın ilçesine kastıra kastıra 4.5 lt ortalama ile gittim . Hemde arabanın toplam ağırlığı 1700 kg civarı idi. Hatta klima ful 23 derece sabitti. Hatta yolun 110 km si ilçeler arası ve köy yoluydu. Hatta güzergahta mezitler sivrihisar gibi rakımı yüksek iniş çıkışlar vardı. Hatta ve hatta bitiş noktamın rakımı başlanğıçtan yüksekti . Tüm bu şartlarda 4.5 litreyi atmosferik 1.6 ile yaptım. Sen tezini tekrar gözden geçir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Türküm Türkçe imza atarım....
-
quote:
quote:
quote:
Bursanın ilçesinden ankaranın ilçesine kastıra kastıra 4.5 lt ortalama ile gittim . Hemde arabanın toplam ağırlığı 1700 kg civarı idi. Hatta klima ful 23 derece sabitti. Hatta yolun 110 km si ilçeler arası ve köy yoluydu. Hatta güzergahta mezitler sivrihisar gibi rakımı yüksek iniş çıkışlar vardı. Hatta ve hatta bitiş noktamın rakımı başlanğıçtan yüksekti . Tüm bu şartlarda 4.5 litreyi atmosferik 1.6 ile yaptım. Sen tezini tekrar gözden geçir.
Eğer öyleyse benim üstteki paylaşımıma neden inanmadınız ?
Araç ne 1700 kg ne de klima açıktı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 14 Kasım 2017; 20:8:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
araçta kaç kişi ve ne kadar bagaj yükü vardı klima açıkmıydı
işin içinde dur kalk neredeyse yok gibi.
bu değer yanıltıcı.
şehir dışında az yaktığı yoksayılamaz tabi.
şehir içi dur kalklı bir parkurda da test yapıp görmek lazım._____________________________ -
1.2 TSI tamamı İstanbul şehiriçi 1500 km 6.8 ortalama. İlk geldiğindeki fazla ortalamadan kaynaklı hala düşmeye devam ediyor tahminim 6.4lere inicek çünkü bir süredir 5.6-5.7lerde tüketiyor. Burada yok 9 yakar yok 10 yakar diyenler sürüş stilini değiştirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga
quote:
quote:
quote:
Eğer öyleyse benim üstteki paylaşımıma neden inanmadınız ?
Araç ne 1700 kg ne de klima açıktı...
Bu atmcilerin bir tayfa var hocam,birisi atm+lpg yi oven bir mesaj atar digerleri artilar giderler topluca
He he deyin gecin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
|
|
|
Benzer içerikler
- en iyi fren balata markası
- palio sigorta şeması
- opel astra 1.4 enjoy yorumları
- rus lastik markaları
- 185 65 r15 kış lastiği en iyi
- 2026 doblo
- volkswagen direksiyon tuşları ne ise yarar
- pejo 2008 fiyat listesi 2025
- t roc 2026
- megan 4 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt