Şimdi Ara

GOLF 5 MİDLİNE SATTIM .HANGİ ARAÇ ALINMALI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Haziranda aldığım boyalı ve hasar kayıtlı aracımı satmış bulunmaktayım.Elimde 22000 tl para var.Daha önceden çektiğim kredinin taksitlerini ödüyorum.
    Çalıştığım okulla ev arası 5 kmdir.Minibüs olayından bıktığım için araç aldım.Akşam eve dönüşlerde en az 15-20 dk araba bekleme çilesini tekrar yaşamak istemiyorum.

Aklımdan geçenler şunlar.

1- Sıfır araç olayına girebilirim.Beni biraz zorlar.Fazla faiz vermek istemiyorum.
    2-Elimdeki para ile dizel bir 2. el araç alabilirim.
    3-Krediyi kapatır, yaza kadar para biriktirirsem yaklaşık elimde 10000 tl para birikebilir.Az kredi çekip 15000 tlye 2000 model bir polo alınabilir diyorum.

Evliyim 2 çocuk babasıyımYazın şehirler arası Elazığ'daki köyümüze gideriz. gideriz.Yazın ortalama 2000 km yaparım.Yılda 10000 kmyi geçmem.

2. maddeyi önerirseniz 22000 tlye hangi aracı alayım.Söz sizin arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 1 Ocak 2013; 11:44:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Arkadaşlar hepinize merhabalar.

2-Elimdeki hazır para ile dizel bir 2. el araç alabilirim.

2. maddeyi önerirseniz 22000 tlye hangi aracı alayım.Söz sizin arkadaşlar...

22.000 liraya hem dizel hem VW iyi bir araç alamayacağınızı düşünüyorum. Bu fiyata yüksek model istiyorsanız ancak clionun dizelleri var. VW den bu fiyata alacağınız dizel araç ya pert olmuştur, yada model yılı çok eskidir. İyi günler...
  • Opel corsa 1.3 CDTI Enjoy buldum 2. el olarak.dizel 68000de.3 parça lokal boya var.Sadece bir hasar kaydı varmış.2500 tl falan tutmuş.Değişen yok.Son 19500 tl dedi.Sizce 2 çocuklu aile için bagajı sorun olur mu?
    Passat [B8] 1.4 TSI
  • öncelikle çocuklar ufak mı? eğer ufaksa bagajın şu an için sorun olacağını zannetmiyorum. çünkü bende de polo dizel var ve bagaj şu anda yetiyor. Ne zaman çocuklar büyür o zaman geniş bagajlı araç ihtiyacı doğabilir.
    Elinizdeki paranın üstüne 3-4 lira verip temiz bir polo dizel 2007-2008 model alabilirsiniz
    Ama yok derseniz 2005 model polo benzinlileri de 20 civarı alabilirsiniz
    İlla büyük bagaj olsun diyorsanız clio trazı bir araç alıp tüp taktırabilirsiniz
    benzin mi dizel mi diyorsanız, yaptığınız km çok fazla değil iki seçeneğide değerlendirebilirsiniz
    Şimididen yeni aracınız hayırlı olsun.....

Orijinalden alıntı: peroksit

öncelikle çocuklar ufak mı? eğer ufaksa bagajın şu an için sorun olacağını zannetmiyorum. çünkü bende de polo dizel var ve bagaj şu anda yetiyor. Ne zaman çocuklar büyür o zaman geniş bagajlı araç ihtiyacı doğabilir.
    Elinizdeki paranın üstüne 3-4 lira verip temiz bir polo dizel 2007-2008 model alabilirsiniz
    Ama yok derseniz 2005 model polo benzinlileri de 20 civarı alabilirsiniz
    İlla büyük bagaj olsun diyorsanız clio trazı bir araç alıp tüp taktırabilirsiniz
    benzin mi dizel mi diyorsanız, yaptığınız km çok fazla değil iki seçeneğide değerlendirebilirsiniz
    Şimididen yeni aracınız hayırlı olsun.....

teşekkürler.çocuk küçük.2007-2008polo dizel olabilir..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.