Şimdi Ara

GOLF 5 FSI 115hp mi yoksa 102hp mi? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
0
Favori
5.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Soylukan

güvenlik ekipmanlarını sorguluyorsak sınıfındaki araçlar içinde ABS sunmayan tek araç olan Polo yu da unutmayalım derim

gene çarpıtmış, bu adamın lafına inanmayın. ABSyi sunmayan değil opsiyon olarak sunan dede millet doğru bi lafın olduğuna inansın.

Forumlarda büyük harf bağırmaktır, küçük yazın.
  • Abi çok komiksiniz ya buraya yazmıycaktım ama dayanamadım.Adamlar pegoyu kral yaptılar komediye bak ,bence siz de vw kompleksi var merak etmeyin sizinde olur bigün vw niz.

Orjinalden alıntı: Deli_mi_ne

quote:

güvenlik ekipmanlarını sorguluyorsak sınıfındaki araçlar içinde ABS sunmayan tek araç olan Polo yu da unutmayalım derim

gene çarpıtmış, bu adamın lafına inanmayın. ABSyi sunmayan değil opsiyon olarak sunan dede millet doğru bi lafın olduğuna inansın.

asıl sen çarpıtmışsın, ABS yok işte, ayni segmentteki araçlar standart ABS ile gelirken güvenlikte ve donanımda bir numara(!) olan VW nin aracında ABS ancak opsyon olarak alınabiliyor, hani eskiden şahinlerin arkasında 5 vites falan yazardı ya polo nun da arkasında ABS yazsın bari kabartmalı yazılarla

• quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

Abi çok komiksiniz ya buraya yazmıycaktım ama dayanamadım.Adamlar pegoyu kral yaptılar komediye bak ,bence siz de vw kompleksi var merak etmeyin sizinde olur bigün vw niz.

ben 3 tane VW kullandım daha ehliyetim yokken VW ne biniyordum su an cok yakın akramda sürekli sürdüüüm GOLF 2,0 TDi var sen rahat ol senden daha cok modellerini kullanıp sürmüşlüüm vardır Ben tüm deneyimime göre VW de bir tek PASSAT aldııı parayı hakediorrr ama GOLF aldıı fazla paraları haketmeyen bir arac güsel bir arac ama sınıfındakilerden hiçbir farkı yok o yüzde verilen fazla paralara yazık polo ise alt sınıfta bir tercihtir ama 207-CORSA ve PUNTO varken bence sansı cok az

• quote:

quote:

quote:

asıl sen çarpıtmışsın, ABS yok işte, ayni segmentteki araçlar standart ABS ile gelirken güvenlikte ve donanımda bir numara(!) olan VW nin aracında ABS ancak opsyon olarak alınabiliyor, hani eskiden şahinlerin arkasında 5 vites falan yazardı ya polo nun da arkasında ABS yazsın bari kabartmalı yazılarla

işte yine ispatı lafı nasıl kıvırdığının. hem yok diyor hemde dediğim gibi opsiyon alınabiliyor diyor.

Forumlarda büyük harf bağırmaktır, küçük yazın.

• quote:

işte yine ispatı lafı nasıl kıvırdığının. hem yok diyor hemde dediğim gibi opsiyon alınabiliyor diyor.

bak arkadaşım eğer bir donanım özelliği opsyon olarak alınabiliyorsa o özellik o arabada YOKTUR, Polo ABS nin standart olarak gelmediği güvenlik donanımı kıt olan bir araçtır
  • Audi a4 1.6 avant: beğenmeyen arkadaşlar bu arabadada 102 hp lik 8v lik motor var bildiğim kadarıyla ve 35 bin avro bu alet!Madem ki bu adamlar eski teknolojiyi yutturma derdindeler niye böyle prestij sabihi bir arabaya bu dandik motoru koyuyolar?çok tuhaf...ben bu konulardan pek anlamıyorum,çoğu dizelde 8v benzinliyle bi farkı var mı teknoloji olarak eski yeni bakımından?

Orjinalden alıntı: aadrty

Audi a4 1.6 avant: beğenmeyen arkadaşlar bu arabadada 102 hp lik 8v lik motor var bildiğim kadarıyla ve 35 bin avro bu alet!Madem ki bu adamlar eski teknolojiyi yutturma derdindeler niye böyle prestij sabihi bir arabaya bu dandik motoru koyuyolar?çok tuhaf...ben bu konulardan pek anlamıyorum,çoğu dizelde 8v benzinliyle bi farkı var mı teknoloji olarak eski yeni bakımından?

hadi çıkın işin içinden şimdi gerçektende audi insanları kazıklıyormu?

• Heh asıl olay bu işte bu motora teknoloji çöplüğü diyenler ne diycekler merak ediyorum.Audi üst sınıfta bmw ve mercedes le kıyaslanan bir firma salakmı yani bu motoru kullanıyor.
    quote:

Audi a4 1.6 avant: beğenmeyen arkadaşlar bu arabadada 102 hp lik 8v lik motor var bildiğim kadarıyla ve 35 bin avro bu alet!Madem ki bu adamlar eski teknolojiyi yutturma derdindeler niye böyle prestij sabihi bir arabaya bu dandik motoru koyuyolar?çok tuhaf...ben bu konulardan pek anlamıyorum,çoğu dizelde 8v benzinliyle bi farkı var mı teknoloji olarak eski yeni bakımından?

sadece o da değil Audi A3 te de ayni motor kullanılıyor ve ne kadar verimsiz bir motor olduğunu gidin bizzat A3 kullanıcılarından dinleyin

Orjinalden alıntı: hugolina

arkadas benim pederde fsi war tam bir rezalet motor 102 bg ligi al daha iidir bence cünkü aracta ara hızlanma die bişi yoq benim eski 206 1.4 bile geciodu sen düsün

peugeot 4ever!

Orjinalden alıntı: AcıHayatt

Benm arkadaşta Golf Fsı var performansı ise çok iyi
    vede vw'nin 8v eski teknolojinin sunması fiyatları düşürmektir
    quote:

arkadas benim pederde fsi war tam bir rezalet motor 102 bg ligi al daha iidir bence cünkü aracta ara hızlanma die bişi yoq benim eski 206 1.4 bile geciodu sen düsün

peugeot 4ever!

yani düşük fiyata vw golf sahibimi yapmak diyorsun?ama 2. elleri birbirine çok yakın fiyatlar.Şuanda bir FSİ middle veya düz sportline modeli var aklıda karar vermek zor! Şuanda bir sportline düz buldum (102bg) biraz boyası var. Fakat görünüş olarak confortlinedan bile güzel.Ayrı paraya çelik jantı ve yan çıtaları boyasız bir FSİ mı aramalıyım ? Aklım karışmış durumda.Bir yandan şekil görüntü .bir yandanda FSİ motorlu bir golf. karar vermem zor

• ee hadi cevaplar

• quote:

Orjinalden alıntı: erdor

quote:

Orjinalden alıntı: AcıHayatt

Benm arkadaşta Golf Fsı var performansı ise çok iyi
    vede vw'nin 8v eski teknolojinin sunması fiyatları düşürmektir
    quote:

peugeot 4ever!

yani düşük fiyata vw golf sahibimi yapmak diyorsun?ama 2. elleri birbirine çok yakın fiyatlar.Şuanda bir FSİ middle veya düz sportline modeli var aklıda karar vermek zor! Şuanda bir sportline düz buldum (102bg) biraz boyası var. Fakat görünüş olarak confortlinedan bile güzel.Ayrı paraya çelik jantı ve yan çıtaları boyasız bir FSİ mı aramalıyım ? Aklım karışmış durumda.Bir yandan şekil görüntü .bir yandanda FSİ motorlu bir golf. karar vermem zor

buna ne demelii?Kullanıcılar bir yanıtlayı versin yahuu ama pevgeotcular falan değil

• performans olarak golf fsı ler yeterlidir
    http://www.youtube.com/watch?v=iR_UIotnt3M

Orjinalden alıntı: TheBlackkk

performans olarak golf fsı ler yeterlidir

kim çekmiş bunu

quote:

kim çekmiş bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlackkk -- 19 Şubat 2007; 2:14:59 >

• quote:

ben çektim
    quote:

quote:

kim çekmiş bunu

malik sen misin tanıyamadık

• FSİ motorun şehiriçinde iyi olmadığını isteksiz olduğunu herkes söylemiştide bu kadarda güçsüz olduğu aklıma gelmemişti.Kullanınca fark ettimki düşük viteslerde çok isteksiz gidiyor.Gaz verseniz dahi kalkışları çok yavaş.Aynı şekilde 2-3 viteslerde ona yakın.Açıkcası hayal kırıklığına uğradım Arabayı almadan bir test sürüşü yaptım ve FSİ motodan beklediğimi bulamadım.FSi motorun şehir içinde yakıtta fark ettiği söylediler.Acaba bu doğrumu?Elbetteki fark ediyor fakat denilen gibi şehir içinde 100km de 1 litre fark ediliyorsa FSİ almak bence mantıksız.Yılda 1 kez uzun yola çıkıyorsanız bence gerek bile yok! Haksızmıyım acaba? Çünkü daha önce bora kullanıyordum 8V veya 16V miydi tam bilmiyorum(2000 confortlinedı) ama şehir içinde daha performanslıydı.En azından basınca direk ivmeleniyordu.
    1)Acaba golfun 8V 102bg motorlarıda aynı performansı verirmi?
    2)Yakıtta 8V motorlar vw boranın yakıtından fazla yakarmı? Yada şöyle sorıyım FSİ ile 8V arasında yakıt yönünden şehir içinde çok fark oluyormu?
    not:DOD test sürüşü elemanının söylediği gibi birinde 50 milyonluk benzinle(8V) diğerinde 35 milyonluk benzinin(FSİ 16V) gittiği yol aynı oluyor demesi doğrumudur? cevap yazan herkese teşekkürler

• 2000 Bora motoru 100 bg olup ufak bir ayarlama ile 102 beygire çekilmiştir. Bugün kullanılan 8V motor odur.
    1- Vermesi lazım. Çünkü yaklaşık aynı ağırlıklarda araçlar ve motor özellikleri aynı.
    2- 1'in cevabı aynıysa bunun da aynı olması lazım. FSI şehiriçi nasıl kullandığınıza bağlı olarak çok az bir farkla az yakar. Ben şahsen değmeyeceği kanaatiyle 8V tercih ettim. FSI'ın en büyük getirisi yüksek devirlerde ve uzun yolda ortaya çıkar. Uzun vites oranlarını taşıyabilen motor düşük devir sayesinde uzun yolda 8V'den az yakıyor. DOD elemanın iddiasındaki kadar olmasa da biraz fark olur.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.