Şimdi Ara

Golf 10 metre geride duruyor!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
6.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0:28 - 0:32

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

cihan,

vw sevenler palavralara göz yumsun, sorunları görmezden gelsin, kuşa çevirilmiş donanımdaki araçlara tonla para versin.

aman dsg arızalanır 2 sene ek garanti daha satın alsın

sen ve senin gibiler böyle yapıyor demek ki

sizi şimdi anlamaya başladım

Bu genellemeler nedir?
    vw sevenler palavralara göz yumsun nedemek? kuşa çevrilmiş donanım nedir. Belli bir dönemi yada aracı düşünerek bütün vw sevenler hakkındaki bu çıkarımlarınız "hayret" dedirtiyor.
    2010 yılında 41000 tl ye oldukça dolu passat satıldı bu ülkede. Alanlarda tüpü taktı ve çok memnun. bu uç bir örnek ama bunun gibi çok var. Her markanın faiş fiyatlı ürünü vede optimum fiyatlı ürünü olabilir. Tüketici olarak siz doğrusunu bulacaksınız.
    "arızalı dsg" bu iki kelimeyi yan yana yazarak neyi ispatlayamaya çalışıyorsunuz? yılda dünya genelinde 5.000.000 adede yakın dsg üretiliyor. Bunun fabrikasını kuran üreten satan salak bir siz akıllısınız? yada insanları kandırmak dolandırmak için, bu kadar yatırım fabrika ve arge yapmış vw. Dolandırmanın daha kolay yolları yokmu?

neyi anladın? vw sevenler akıllı değilmi?

Ben de aynen bunu diyorum vw sever senin gibi olmamalı. eleştirmeyi de bilmeli.

geçip de dsg sorunsuz dememeli . hitler motorlu kendine hayrı olmayan passatı tüp takılıyor diye savunmamalı.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 21 Ocak 2013; 20:55:40 >

• Golf = Modern el arabası.
  • golf ile acun ılıcalıyı birbirine çok benzetiyorum.ikisi de ne yapsa tutuyor! bi tılsım var bunlarda!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 21 Ocak 2013; 20:57:10 >
  • bunun için için konu açmaya ne gerek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

10 metre geride durur. Olmadı 5 metre geride durur. Yine olmadı, o zaman 10 metre sonra kesin durur. Sonra bayiden çıkar çıkmaz dooğru direğe:
     Golf 10 metre geride duruyor!!!!

90'la giden otomobil iyi ihtimalle ~75 metrede durur, biraz yüklüyse ~120 metrede durur. ABD'de intikal mesafesiz ve testsiz açıklama yapmak ciddi ciddi suç.

90-100 le giden arac 40 metrede durmali,normal deger budur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• golf'ün rakibi mi varmış??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozbirik

90-100 le giden arac 40 metrede durmali,normal deger budur..

Fren pedalındaki kaç Newton'luk bir kuvvetle normal bir değer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Bir satış danışmanına su soruyu sordum :
    B: Dsg fiyatı neden değişken ? Ben leonda alırken 4,5 k idi golf 6 benzinlide 11 k idi, golf 7 de 7 k, cady de 5 k, tiguain de 17 k (ilk çıktığı donemde ) vs vs
    S: ..... Sanıyorum montaj kolaylığı ve zorluğundan olsa gerek. İscilik farkidir.

Anlamsız bir cevap daha. Bildigim hiç bir firma boyle değişken fiyat uygulamıyor.

Bide vw sahipleri neden kızıyor anlamıyorum.
    Yalan atmıyoruz, iftira atmıyoruz dogruları konuşuyoruz.

Ben satış danışmanı olsam bu sorunuza;
    Açın distribütör firmaya sorun derdim.Satış danışmanı yine iyi sabretmiş.Bu soru satış danışmanına sorulacak bir soru mudur Allah aşkına ? Fiyatı satış danışmanı belirliyor sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: nilve

Son dönemlerde açtığın ve foruma ivme kazandırdığın konulardan sonra bu konu biraz zayıf kalmış.

Yine de başlığa uygun birşeyler yazayım. Golfün opsiyon listesi açıklandığında "adaptif şasiyi" göremediğim için var mı yok mu diye öğrenmek amacıyla bayiyi aradığımda görüştüğüm satış danışmanı var dedi fakat sonra kastettiğinin "adaptif hız sabitleyici" olduğunu anladım.
    Satış danışmanlarının çoğunun (özellikle de bayanların) otomobillere veya sattığı marka veya modele özel bir merakının olmadığını düşünüyorum. Sadece ezberden otomatiğe bağladığı sözcüklerle satış yapmaya çalışıyorlar.

-Ya gerçekten bilmiyorlar,
    -ya da satmak için her yol mubah diye düşünüyorlar.

Hangi bayiye sordunuz merak ettim gerçekten ?

• quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

0-100 hızlanmasıda 2.5 saniye dedimi

Sanırım 2.6 demiş, ondan belirtme gereği duymamış
  • quote:

quote:

quote:

cihan,

vw sevenler palavralara göz yumsun, sorunları görmezden gelsin, kuşa çevirilmiş donanımdaki araçlara tonla para versin.

Bu genellemeler nedir?
    vw sevenler palavralara göz yumsun nedemek? kuşa çevrilmiş donanım nedir. Belli bir dönemi yada aracı düşünerek bütün vw sevenler hakkındaki bu çıkarımlarınız "hayret" dedirtiyor.
    2010 yılında 41000 tl ye oldukça dolu passat satıldı bu ülkede. Alanlarda tüpü taktı ve çok memnun. bu uç bir örnek ama bunun gibi çok var. Her markanın faiş fiyatlı ürünü vede optimum fiyatlı ürünü olabilir. Tüketici olarak siz doğrusunu bulacaksınız.
    "arızalı dsg" bu iki kelimeyi yan yana yazarak neyi ispatlayamaya çalışıyorsunuz? yılda dünya genelinde 5.000.000 adede yakın dsg üretiliyor. Bunun fabrikasını kuran üreten satan salak bir siz akıllısınız? yada insanları kandırmak dolandırmak için, bu kadar yatırım fabrika ve arge yapmış vw. Dolandırmanın daha kolay yolları yokmu?

geçip de dsg sorunsuz dememeli . hitler motorlu kendine hayrı olmayan passatı tüp takılıyor diye savunmamalı.

Akif bey ; dsg ile ne sorun yaşadınız ?

( lütfen eğip büküp, kaçamak yanıt vermeyin, sağdan soldan link kopyalamayın, soru açık ve net)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• şahinlerdeki yolcu fırlatma teknolojisi yok daha ne 10 metre değil 20 metre geride dursa hala das auto değil yani...
  • yine imanlı çıkmış.. ben araç bakarken yeni astralara bakıyım demiştim ( astra j kasa ). satıcı elemanla muhabbet sırasında dedimki audi a3 falan onlarla kıyaslayabilirmisiniz.. sizce onlara göre astra nasıl bir durumda.. abiiiiiiiiiiiiii astra bu sen nasıl a3 le kıyaslarsın.. a3 ün alamayacağı virajı bu araç alır. watt var bunda abi demişti.. wat derdikleri arka süspansiyon sistemine verdikleri ad.. dedimki haklısın görüşürüz... bunu bizzat yaşadım..

dolayısıyla bu golfcük arkadaş bana imanlı geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

quote:

quote:

quote:

cihan,

Bu genellemeler nedir?

Akif bey ; dsg ile ne sorun yaşadınız ?

( lütfen eğip büküp, kaçamak yanıt vermeyin, sağdan soldan link kopyalamayın, soru açık ve net)

dayımın 2007 model passatı dsg problemi yüzünden 14.000 TL ( 3 sene önce ) almanyadan komple değişti...

iyi geceler

• Preminyum marka demeyin şimdi öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: asityanığı

kapıyı kapatırken TOK bir sesde vamıyımış acaba!

Hayır ''TDİ'' diye bir ses geliyor ama yanlış da hatırlıyor olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Dururken sesi tok çıkıyormuş.

hahaahha
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

yine imanlı çıkmış.. ben araç bakarken yeni astralara bakıyım demiştim ( astra j kasa ). satıcı elemanla muhabbet sırasında dedimki audi a3 falan onlarla kıyaslayabilirmisiniz.. sizce onlara göre astra nasıl bir durumda.. abiiiiiiiiiiiiii astra bu sen nasıl a3 le kıyaslarsın.. a3 ün alamayacağı virajı bu araç alır. watt var bunda abi demişti.. wat derdikleri arka süspansiyon sistemine verdikleri ad.. dedimki haklısın görüşürüz... bunu bizzat yaşadım..

dolayısıyla bu golfcük arkadaş bana imanlı geldi

Ben Opel de satış danışmanı kıza Astra 1.4t 140 lığın 0-100 hızlanmasını sordum yaklaşık 5-6 ay kadar önce kendisi 5-6 sn arasında çıkabildiğini söylemişti, hatta ısrarcı bile oldu ilginç bir şekilde, bazı satış danışmanları inanılmaz derecede bilgisiz hakikaten.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.