Şimdi Ara

GOLF 1.6 FSI LPG Takılmıyormuş:)))))UZMANLAR NERDESİNİZ<<<<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
38.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • fsi daha olmadı başınıza bela acmayın firmalar test aracı arıyor takılan araclardaki hatalara bakıp sistemi düzeltmeye çalışılıyor.seneye çıkar landerenzo 2009 fsi montajına başlayacak şimdiki gibi bahane üreterek diil.adamların landerenzo ünüversitesi var lpg konusunda en ciddi en srunsuz firma
  • teşekkür ederim demalizmit.bende bu işten soğudum
  • valla ne diyim doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMALİZMİT -- 4 Kasım 2008; 21:07:04 >
  • Abi millet LPG'den kaçıyor son zamlarla birlikte, siz niye taktırıyorsunuz ki? Gerçi golf de yakar baya LPG gider ona, ama şimdi taktırabilsen bile "sizin araba çok özel zor takılıyor yok yazılımı şöyle, civatası böyle" falan deyip 2 kat fiyat çekerler, kolay kolay amorti edemeyebilirsin.

    İyi bi hesap yapmak lazım.
  • Kardeşime araba bakıyorum.golfu çok beğeniyor ama adam gibi motoru yokki bu meretin.tsi az bulunuyo fiyatı yüksek fsi malum.1.6 sı 8valve benzin yetişmiyor.astra 115hp ecotec ile lpg takılırsa fsi arasında kalmıştım ama lpgden ürkmeye başladım.
  • FSİ motorlara takabiliyoruz diye topiclerce yazımız var,
    Bazıları biz araştırıyoruz üniversitemiz var diyor,
    Bazıları yanlış saymadıysam tam dokuz defa romano markasını telafuz ediyor...........
    Eeeee bu milleti kim ciddiye alıyor ve kim s.l.k yerine koyuyor açık ve seçik belli oluyor sanırım
    Sevgi ile kalın dostlarım
  • Corporate University Landi Renzo
    Il 2 ottobre 2006 nasce LANDIRENZO Corporate University, una scuola aziendale di alto profilo improntata a sviluppare i temi della ricerca e dell'innovazione tecnologica, delle strategie di mercato, del management, della comunicazione. Una tappa importante della storia aziendale in cui il Gruppo Landi crede profondamente.

    Tra le finalità, sostenere lo sviluppo delle risorse umane interne, che costituiscono il principale patrimonio aziendale, per consolidare la posizione di leadership sullo scenario internazionale;
    attivare un processo istituzionale di sensibilizzazione volto a favorire la diffusione della cultura della mobilità sostenibile; contribuire al miglioramento del benessere collettivo, facendosi carico di una specifica responsabilità sociale.

    In quest'ottica, il Progetto Campus accoglie giovani studenti universitari e di scuole superiori, ai quali Landi Renzo offre la possibilità di effettuare un'esperienza formativa all'interno di una realtà che ha raggiunto livelli di eccellenza nella ricerca applicata e nell'innovazione. Gli studenti partecipano attivamente ai processi aziendali lavorando su progetti specifici dai quali possono ricavare un bagaglio utile per costruire il proprio futuro professionale.

    LANDIRENZO Corporate University è supportata nella definizione delle strategie da un Comitato Scientifico, composto da personalità di altissimo profilo del mondo della ricerca e dell'industria.Tra i componenti del Comitato, l'Ing. Nevio Di Giusto, Amministratore Delegato del Centro Ricerche Fiat, l'Ing. Giovanni De Santi, Direttore dell'Unità Trasporti e Qualità dell'Aria dell'Istituto per l'Ambiente e lo Sviluppo Sostenibile del Centro Comune di Ricerca della Commissione Europea di Ispra e l'Ing. Alessandro Ovi, Consigliere del Presidente del Consiglio per l'Innovazione ed Editore e Direttore dell'edizione italiana della rivista del MIT per l'innovazione, Technology Review.


    quote:

    Orjinalden alıntı: faruksevgili

    FSİ motorlara takabiliyoruz diye topiclerce yazımız var,
    Bazıları biz araştırıyoruz üniversitemiz var diyor,
    Bazıları yanlış saymadıysam tam dokuz defa romano markasını telafuz ediyor...........
    Eeeee bu milleti kim ciddiye alıyor ve kim s.l.k yerine koyuyor açık ve seçik belli oluyor sanırım
    Sevgi ile kalın dostlarım

     GOLF 1.6 FSI LPG Takılmıyormuş:)))))UZMANLAR NERDESİNİZ<<<<<


    www.landi.it adresine bakabilir ünüversite hakkında bilmeyen kaldıysa hala diye.




  •  GOLF 1.6 FSI LPG Takılmıyormuş:)))))UZMANLAR NERDESİNİZ<<<<<
    dünyada landirenzo
  • Daha önce yazılan lara bir göz atabilirsiniz :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_26047516/tm.htm
  • yani ünüversitesi varmı yokmu?yanlış bilgilendirme yapmayalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMALİZMİT -- 5 Kasım 2008; 14:02:05 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DEMALİZMİT

    yani ünüversitesi varmı yokmu?yanlış bilgilendirme yapmayalım.


    Doğru bilgilendirme:

    Corporate University ile normal üniversite birbirinden çok farklı kavramlar.

    Corporate university bildiğimiz anlamdaki önlisans, lisans, yüksek lisans diplomaları veren kampüs içerisine yerleşik üniversiteler değildir. Aslında üniversite bile değildir, üniversite kelimesi sadece adının içerisinde geçer :)
    Bu kurumlar endüstri ile üniversiteler arasında köprü kuran acentalardır.
    Mesela benim firmamın da bir "Corporate university" si olabilir. Bir ofisi bunun için ayırırım sonrada iş başvurusu yapan arkadaşlara, girmek istedikleri departmanlara göre, " Şu üniversitede verilen EE221, EE346 kodlu, bu üniversitede verilen EE 433, ME302 kodlu dersleri bir de şu üni.nin yüksek lisans programındaki xxx, yyy kodlu dersleri alın gelin" derim. Tabi bu üniversitelerle de anlaşmalarım oluyor, belki beraber projeler yapıyoruz, partnership'iz yani. Bu vatandaşlar bodoslama lisans programına nasıl girdiler, 2 ders alıp nereye gittiler demiyorlar. Kırmıyorlar beni bu sebeple:)




  • oooo!! murat bey sizde burdasınız hayırlı akşamlar biladerim senin yazışmamamız yarım kalmıştı şükür görüştürene bir konuda haklı idin ben fakir karışım landaları üzerine ugraşmıştım standart landalaın tam tersi imiş (işin açıkcası onların fakir karışım landaları oldugunu sonradan ögrendim ) yani bilgi her zaman bilgidir ama bu forum sayfalarında degişik şeylerle karşılaşılabiliyor anlatılanlar pek forum sakinlerince anlaşılamıyor içimde geldi size ve forumdaki arkadaşlar sevdigim bir hikaye anlatmak istiyorum sabır gösterip okursanıs sevinirim............................................

    Tarihin birinde bir kral tek varisi olan kızını evlendirmek istemiş ama bu öyle bir damat olmalıymışki cesur yürekli ve korkusuz kendine hep böyle bir damat hayal ediyormuş ve bir yarışma düzenlemeye karar vermiş yarışma cok basit timsahlarla dolu nehirin bir kıyısından diger kıyısına yüzmek nehrin bir kıyısında halk ve damat adayları bir kıyısında kral ve kızı kral halkına ve damat adaylarına seslenmiş kimki bu nehri yüzerek geçer kızım ile evlenmeyi hak eder demiş demiş ama nehir timsah dolu kimse cesaret edememiş bakmışki kral kimse suya atlamıyor kızım ile beraber 10 sandık altın ve gümüş dügün hediyesi verecem ama halkta tık yok insanlar birbirine bakıyor ama kimse kendinde suya atlayacak cesareti bulamıyor kral baktıki olmuyor kimki nehri geçmeyi başarır ona vadettiklerimin yanında sarayımı tahtımı ve tacımı verecem der ama hala kimse cesaret edipte nehire atlamaz bu çok sinirlenen kral vaatlerine vaat katacak birşey bulamaz hafif gay olan saray soytarısını koundan tuttugu gibi öne sürer ve şöyle der tüm vaatlerimin yanında bu ib........yide veriyorum hakın içinden biri suya atlamazmı tabi can havli ile karşı kıyıya ulaşır kral getirin şu cesur ve yürekli adamı der alır getirirler adamı ama adam bagırıp çagırmakta ve nerde o ib........ diye kral çok sinilenir ulan der densiz bunca şey verdim sen hala ib...... peşindesin adam biraz korkmuş biraz kızmış vaziyette cevap verir kralım ben bu ib......yi degil beni suya iten ib......yi arıyorum demiş................

    demem oki bende bu forum sayfaları tanıştıran arrkadaşı arıyorum .... ah bir bulsammmm

    sabır gösterip hikayeyi bu satıra kadar okuduysanız teşekkür ederim ve tüm arkadaşlara hayırlı geceler dilerim ..............



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K -- 6 Kasım 2008; 0:03:01 >




  • Merhaba Birol Bey, hikayede de gördüğümüz gibi birileri vesile olmuş veya " atmış " ama netice güzel. Hikayedeki damat adayı para ve mevkii sahibi oldu bizler de bilgi sahibi oluyoruz.
  • dogru söze ne denir
  • şimdi 2.0 FSI highline almak istiyorum . Hangi yıllara LPG takılabiliyor.
    1.4 TSI alsam LPG taktırabilir miyim?
  • Selamlar;
    Forumu biraz daha incelerseniz göreceksiniz.
    Volkswagen'in 1.6FSI, 2.0FSI, 1.4TSI gibi bir çok aracına LPG dönüşümü sıkıntısız bir şekilde firmamız tarafından uygulandı.
    80.000 km yapmış FSI motorlu araçlar halen çalışmakta.
    Uzun yolda %40 olan tasarruf şehiriçi trafikte %30'lara kadar düşmektedir.
    Motor sadece belirli zaman aralıklarında yani cut-off'a düştüğünde çok kısa süreli benzin püskürtmektedir bunun dışında benzin tüketimi söz konusu değildir.

    Daha detaylı bilgi için dh'den:
    http://forum.donanimhaber.com/m_43338912/tm.htm

    Ayrıca sitemizden'de montaj resimlerinide inceleyebilirsiniz
    http://www.atilimotogaz.com
    Saygılar.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.