almanya fiyatı 1000 euro civarında. ordaki vergileri çıkartıp burdakileri koyunca hemen hemen aynı olur 1.6 litreye kadar. doğuş enayiyi bulmuş yoluyor manasıa geliyor bu fiyatlar
imtec xenon 350 ytl yavvv
Xenon fiyatı sıfır araba sipariş ederken 2000 YTL. ( Golf için ). Tabii sipariş edip 2-3 ay beklemeniz lazım. Sonradan xenon taktırmak isteyenlere serviste 4000 YTL. Beyin değişiyor aradaki fark ta bundan kaynaklanıyor. Far yıkama sistemi yapılıyor.
marvellous 3500 demiş sen 2000 sitede yazmıyormu ben bulamadım
Bu aracımızı almadan önce (Haziran ayında) stoklarda başka golf tsi olmadığı için mecburen ağustosu beklememiz gerektiği söylendi doğuş tarafından.Bizde madem bu kadar bekleyeceğiz bari özel birşeyler olsun dedik xenon sorduk 3000 - 3500 civarı birşey söylediler.Bilemiyorum belki bize kazık atmaya çalıştılar ama bana aşırı geldi. Allahtan son anda stokta gümüş bir tsi buldukta beklemeye gerek kalmadı
quote:
Orjinalden alıntı: M@rvellous
Bu aracımızı almadan önce (Haziran ayında) stoklarda başka golf tsi olmadığı için mecburen ağustosu beklememiz gerektiği söylendi doğuş tarafından.Bizde madem bu kadar bekleyeceğiz bari özel birşeyler olsun dedik xenon sorduk 3000 - 3500 civarı birşey söylediler.Bilemiyorum belki bize kazık atmaya çalıştılar ama bana aşırı geldi. Allahtan son anda stokta gümüş bir tsi buldukta beklemeye gerek kalmadı
peki ilk izlenimlerin nasıl arabandan memnunmusun 122hp liğimi aldın yakıt ort. ne durumda teşekkrlr
bende yakıt tüketimini merak ediyorum şehir dışı 4.9 şehir içi 7.7 dogrumu
quote:
Orjinalden alıntı: imjuli
quote:
Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK
xenon olmadıktan sonra merceğe negerek var. seçersin xenon opsiyonunu gelir bixenon olarak mercekli ne güzel.
olurmu yav sanayiden 200 lira ya xenon atmak varken bi ton para orjinal xenon a
Aşırı yanlış bir düşünce, orjinaliyle arasında dağlar taşlar kadar fark var. Ayrıca o takma xenonların hepsi çok değil 3 sene sonra pişman olacaklar, kanunen hepsi yasak olduğu için hiçbirisi araç muayenesinden geçemeyecek. Aslında şu anda bile o şekilde trafiğe çıkartmamaları lazım ama traifk polislerimiz sadece gölgede oturup pusu kurmakla meşgul oldukları için şimdilik sokaklarda bir yığın uyduruk xenonlu araç dolaşıyor
kendi aracımda mercekli far var ayrıca xenon 6000 k o kadar gece sürüşü yaptım bi kişi karşıda sellektör yakmadı. muayene konusuna gelince bi sorun çıkar mı bilmiyorum olmadı sökerim muayeneye giderken
bu arada 2010 da avrupa da xenon lu her aracın far yıkama sistemi zorunlu olacakmış çünkü xenon un %100 performansı için farların temiz olması lazımmış.
quote:
Orjinalden alıntı: astracdti
tifosi biliyosun ben opel bölümünde seninde fikrini çok almıştım astranın tasarımı güzel ama nerdeyse sokaklar astrayla dolu olunca soğudum arabadan golfude çok beğenyrm kullandığm araba şuan 97 vectra o yuzden opele sempatim war:) astra cdti rampalarda 2000 devirin altına düştüğünde sıkıntı yaşatacak gibi gözüküyor ve kullananlarda bunu doğruluyor astra malzeme olarak kaliteli ve yakıt tasarrufu ile gönül çeliyor ama golf süper performansa sahip gözüküyor(gerek fabrika verileri gerek kullanıcı yorumları) birde astra yol tutuşta focustan sonra geliyor demişsiniz golf hangi arada bu sıralamada astradan kötümü yol tutuşu
Golfün lastikleri ve süspansiyon sistemi nedeniyle GT'si dışındakiler astradan geride kalır, Leon astradan daha iyi yol tutuyor (süspansiyon iyi lastik ölçüleri olması gerektiği gibi dirksiyon sistemi çok keskin kullanılabiliyor, ancak onun da sorunu çok tangır tungur gidiyor olması, Focus I çok iyi idi , II de gözlemlediğim biraz gerileme mevcut, benim sıralamam 1 :Focus, 1.5: Leon + Mazda 3 2: Astra, 2 -2.2 : gibi birşey düz Golf. Bu sıralamaya Mazda 3 te girer onun yol tutuşu da iyi
2009 Model Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyat Listesi
Golf
MODEL Aksesuar TAVSİYE EDİLEN KAMPANYALI ANAHTAR TESLİM FİYATI (YTL)
Golf 1.6 102 hp Primeline 4 kapı 34.910,00
Golf 1.6 102 hp Tiptr Primeline 4 kapı Tiptr. 38.490,00
Golf 1.6 102 hp Midline 4 kapı 37.360,00
Golf 1.6 102 hp Tiptr Midline 4 kapı Tiptr. 41.090,00
Golf 1.4 TSI 122 hp Midline 4 kapı 40.040,00 Golf 1.4 TSI 122 hp Tiptr. DSG Midline 4 kapı Tiptr. DSG 43.870,00 Golf 1.4 TSI 122 hp Comfortline 4 kapı 45.620,00 Golf 1.4 TSI 122 hp Tiptr. DSG Comfortline 4 kapı Tiptr. DSG 49.460,00 Golf 1.4 TSI 140 hp Midline + ESP 4 kapı 42.270,00
Golf 1.4 TSI 140 hp Tiptr. DSG Midline + ESP 4 kapı Tiptr. DSG 45.990,00
Golf 1.4 TSI 140 hp Comfortline 4 kapı 47.470,00
Golf 1.4 TSI 140 hp Tiptr. DSG Comfortline Tiptr. 4 kapı DSG 51.230,00
Golf GT 1.4 TSI 170 hp GT Sport 4 Kapı 52.610,00
Golf GT 1.4 TSI 170 hp Tiptr. DSG GT Sport 4 Kapı Tiptr. DSG 56.340,00
Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatları
GOLF PLUS
MODEL Aksesuar TAVSİYE EDİLEN KAMPANYALI ANAHTAR TESLİM FİYATI (YTL)
Golf Plus 1.6 FSI 115 hp Midline 45.580,00
Golf Plus 1.6 FSI 115 hp Tiptr. Midline Tiptr. 49.520,00
Aksesuar Fiyatları
Model Metalik Renk (YTL) Sunroof (YTL)
Golf Plus 1.6 lt. 1.020,00 1.860,00
YENİ ZAMLARINIZ HAYIRLI OLSUN BENİM ALAMADIĞIM ARAÇ 43.850 OLMUŞ
zaten xenonlu araçların tümünde far yıkama standart avrupada. mercekte standart. sonradan takılan çin işlerinde böyle birşey beklemiyoruz tabiki
quote:
kendi aracımda mercekli far var ayrıca xenon 6000 k o kadar gece sürüşü yaptım bi kişi karşıda sellektör yakmadı. muayene konusuna gelince bi sorun çıkar mı bilmiyorum olmadı sökerim muayeneye giderken
bu arada 2010 da avrupa da xenon lu her aracın far yıkama sistemi zorunlu olacakmış çünkü xenon un %100 performansı için farların temiz olması lazımmış.
imjuli bunları niye yazdınki zaten vw sitesnde war
quote:
hadi yaaa bana da vw de çalışan biri yollamıştı al yeni fiyatlar ilk sana yolluyom demişti bende paylaşayım demiştim keklemiş demekki beni
quote:
quote:
hadi yaaa bana da vw de çalışan biri yollamıştı al yeni fiyatlar ilk sana yolluyom demişti bende paylaşayım demiştim keklemiş demekki beni
arkadaşlar bir sorum hatta 2 sorum var,
golf 1,4tsi aracımda benim çok hoşuma giden bir sesten bahsetmek istiyorum, cam açıkken, çok az gaz verip bıraktığımızda "tıss" diye bir ses geliyor, daha önce yurt dışında vw (modeli unuttum) aracına kompresör taktıran arkadaşımın aracında duymuştum daha güçlüsünü, sizin araçlarınızda da var mı bu cezbedici ses,
bir de 3500 devire kadar vites boşta iken gaz verdiğinizde hafif bir patlama sesi geliyor, bunun da turbodan(?) kaynaklandığından emin olmak istiyorum ne dersiniz,
Taner abi sizin iyi bir görüşünüz olduğuna inanıyorum
selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: Garfiii
golf 1,4tsi aracımda benim çok hoşuma giden bir sesten bahsetmek istiyorum, cam açıkken, çok az gaz verip bıraktığımızda "tıss" diye bir ses geliyor, daha önce yurt dışında vw (modeli unuttum) aracına kompresör taktıran arkadaşımın aracında duymuştum daha güçlüsünü, sizin araçlarınızda da var mı bu cezbedici ses,
bir de 3500 devire kadar vites boşta iken gaz verdiğinizde hafif bir patlama sesi geliyor, bunun da turbodan(?) kaynaklandığından emin olmak istiyorum ne dersiniz,
selamlar
yau garfii seninkide problemmi bak ne güzel ses geliyromuş:) ama baa samimi bir yorum yaparmısın belirttiğim gibi bende golf 1.4tsi düşünyrm yeni astra cosmo alıcaktım vazgeçtim şuan araba alcak olsan yine bu arabayımı alırdın teşekkrler
quote:
Orjinalden alıntı: Garfiii
selamlar
Sevgili Garfiii,
Bahsettigin sesi cok iyi biliyorum ve bende cok seviyorum. Özellikle kapali otoparkta o sesi duymak cok hosuma gidiyor. Bu arada o ses turbo pervanesinin cikardigi ses, emin olabilirsin
quote:
yau garfii seninkide problemmi bak ne güzel ses geliyromuş:) ama baa samimi bir yorum yaparmısın belirttiğim gibi bende golf 1.4tsi düşünyrm yeni astra cosmo alıcaktım vazgeçtim şuan araba alcak olsan yine bu arabayımı alırdın teşekkrler
Selam astracdti,
Sorunun muhattabi ben degilim fakat yinede yardimci olmak amaciyla düsüncemi belirtmek istedim. Eger şu an araba alcak olsam mutlaka kaputun altinda TSi olan bir araba alirdim
quote:
Orjinalden alıntı: Aatabay
quote:
Selam astracdti,
Sorunun muhattabi ben degilim fakat yinede yardimci olmak amaciyla düsüncemi belirtmek istedim. Eger şu an araba alcak olsam mutlaka kaputun altinda TSi olan bir araba alirdim
teşekkür ederim ama benim kafamdaki tek soru işareti yakıt sarfiyatı astra cdti 100km de 4lt golf 1.4tsi 6ya yakın yakıyor diye biliyorum tabiki performansları çok farklı olur ona eminim ama 100 km de iki araç arasında 2lt lik fark olurmu (özellikle şehiriçinde) olursa hangisini almak daha mantıklı kararszm