Şimdi Ara

goldmasterhome.com - Net 55% İndirim - Kargo Yok-ING BANK müşterilerine özel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ing Bank,kendi müşterilerine goldmasterhome.com'da geçerli net 55% indirim kodu ve ücretsiz kargo vermiş.Siteye baktım fiyatlar abartılmış gibi geldi ama yine de fiyatlara bi göz atabilirsiniz.Aşağıda bir kod ben veriyorum lazim olan kullanabilir.

Goldmaster Home alışverişlerinizde %55 indirim sağlayan,

Kampanya Kodunuz:

INGEN50747

Kampanya Koşulları
    Kampanya kapsamında Goldmaster Home online mağazasından yapılacak tüm alışverişlerde ING Mobil müşterilerine %55 indirim ve ücretsiz kargo imkanı sunulmaktadır.
    Kampanya 2 Ocak-31 Ocak 2019 tarihleri arasındawww.goldmasterhome.com sitesinden yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
    Kampanyadan ING Mobil uygulamasına yukarıda belirtilen tarih aralığında giriş yapan ve ING Mobil'den verilen kampanya kodunu alan tüm bireysel müşteriler yararlanabilir.
    Her müşteri kampanya kapsamında en fazla 1 kod kullanabilir, kampanya kodları tek kullanımlıktır.
    Kampanya,www.goldmasterhome.com sitesinde bulunan diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
    Alınan hizmetlerle ilgili şikayetlerinizi Goldmaster Home'a 0850 532 66 43 nolu hat üzerinden iletmeniz gerekir. Müşteri şikâyeti olması durumunda ING Bank A.Ş. sorumlu tutulamaz.
    ING Bank ve Goldmaster Home kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Mersis: 2332942165428742

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faydalandım. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baydı bu Goldmaster %55 .. adamlar sülük gibi çıktı arkadaş..nereye girsem bunları görüyorum...el atmadiklari yer kalmadı 200 TL lik ürünü 400 yazıp %55 indirimle 200 e satıyorlar göya indirim var yerseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 2 Ocak 2019; 14:25:12 >
  • Hocam bana bildirim geldi bende paylaştim.Sıcaksa konu tutar değilse silinir.

• Bu Vodafone da bir yıldan fazladir var indirimli fiyatları piyasanın üstünde

• goldmasterhome.com
    Medisana Play Erkek Bakım Seti ( 5 farklı fonksiyon tek ürün : Saç kesme, Sakal kesme, Burun kıl alma, Favori düzeltme, Sıfır tıraş başlığı )
    https://goldmasterhome.com/index.php?route=product/product&path=325&product_id=3574

Linkteki alet kodla 202,5 tl’ye düşüyor.

Nette fiyatları 500 ile 800 arası. Diğer sitelerde stok yok. Bu fiyatlardan stok var.

akakce.com
    akakce.com'da yer alan t�m kategoriler | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/diger/en-ucuz-medisana-md-7801-play-kisisel-bakim-seti-fiyati,368607285.html

Kullanan var mı? Alınır mı? Fırsat mıdır? Fiyatı uygun oluyor çünkü.

• Goldmaster Utanmadan yüzde 55 diyor. İndirimden sonraki fiyatlar normal piyasa fiyatları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    goldmasterhome.com
    Medisana Play Erkek Bakım Seti ( 5 farklı fonksiyon tek ürün : Saç kesme, Sakal kesme, Burun kıl alma, Favori düzeltme, Sıfır tıraş başlığı )
    https://goldmasterhome.com/index.php?route=product/product&path=325&product_id=3574&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Bu ürün 202 tl’ye geliyor. Bu fiyatta daha uygun piyasada yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huka Sampos -- 2 Ocak 2019; 15:14:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.