Şimdi Ara

GOLDMASTER NAVİGASYON...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
20.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şöyle bir baktım, forumda Goldmaster marka navigasyon cihazı kullanan hemen hemen hiç yok...

Halbuki sattıkları cihazlar teknik olarak hiçte fena değil...

http://www.gmnavigasyon.com/

3 yıl garanti + ömür boyu ücretsiz güncelleme...

Üstelik Igo Primo yazılım kullanıyorlar... Ki bu yazılımı Goldmaster dışında bir de Next kullanıyor...

Sorun nedir bir türlü anlayamadım...

"HAYAT, SEN BAŞKA PLANLAR YAPARKEN BAŞINA GELENLERDİR"

• zanında bende açtım goldmaster gps cihazıyla alakalı bi konu ama hiç yorum gelmemişti.. ben araştırmadan çnce kaliteli bir marka olarak bilirdim bu markayı ama şikayetvar.com da yaptığım araştırmada, adamlar çoğu soruna cevap bile vermemişlerdi.. serviside kötüymüş.. bende elemek zorunda kaldım bu cihazları malesef..

Orijinalden alıntı: SmtG

zanında bende açtım goldmaster gps cihazıyla alakalı bi konu ama hiç yorum gelmemişti.. ben araştırmadan çnce kaliteli bir marka olarak bilirdim bu markayı ama şikayetvar.com da yaptığım araştırmada, adamlar çoğu soruna cevap bile vermemişlerdi.. serviside kötüymüş.. bende elemek zorunda kaldım bu cihazları malesef..
    Garanti Bankası Bonus Card'ın aşağıdaki gibi bir kampanyası var. Ben de almayı düşünüyorum ama doğru düzgün yorum bulamadım.
    http://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx

Sanırım vaz cayacağım...

• quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

Garanti Bankası Bonus Card'ın aşağıdaki gibi bir kampanyası var. Ben de almayı düşünüyorum ama doğru düzgün yorum bulamadım.
    http://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx

Sanırım vaz cayacağım...

Alıntıları Göster
    bende mtv yi bonus kartıyla ödediğimden goldmaster navigasyon da %30 indirim hakkım var (goldmaster514) almayı düşünüyorum ancak ürün hakkında tatmin edici bi yorum bulamadım kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: r.ali

bende mtv yi bonus kartıyla ödediğimden goldmaster navigasyon da %30 indirim hakkım var (goldmaster514) almayı düşünüyorum ancak ürün hakkında tatmin edici bi yorum bulamadım kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum

Alıntıları Göster
    Bu cihaz indirimli haliyle size kaça gelecek ?

Orijinalden alıntı: İmkansız

Bu cihaz indirimli haliyle size kaça gelecek ?

Alıntıları Göster
    Öğrendiğim kadarıyla indirim hakkı belli başlı ürünler içinmiş.
    Öncelikle o ürünlerin piyasa fiyatına bi bakın (tabi onları piyasada bulabilirsek) indirimli hali dahi piyasa fiyatına yakınmış...

Eğer yanılıyorsam alacak olan arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim. Çünkü ben araştırırken öyle duydum, zaten garantiden yatırmadığım için de MTV'yi bi daha üzerine düşmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

Öğrendiğim kadarıyla indirim hakkı belli başlı ürünler içinmiş.
    Öncelikle o ürünlerin piyasa fiyatına bi bakın (tabi onları piyasada bulabilirsek) indirimli hali dahi piyasa fiyatına yakınmış...

Eğer yanılıyorsam alacak olan arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim. Çünkü ben araştırırken öyle duydum, zaten garantiden yatırmadığım için de MTV'yi bi daha üzerine düşmedim.

Alıntıları Göster
    garanti ve ing bonusa %30 indirimle 226 tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tomtom Go 600 Navigasyon Cihazı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.ali

garanti ve ing bonusa %30 indirimle 226 tl

Alıntıları Göster
    bende merak ettim cihazı 3 yıl garanti iyi ömür boyu güncelleme var işlemci ram ve dahili hafıza iyi site de var

Orijinalden alıntı: semih37

bende merak ettim cihazı 3 yıl garanti iyi ömür boyu güncelleme var işlemci ram ve dahili hafıza iyi site de var

Alıntıları Göster
    Ben kullanıyorum cok guzel tavsiye ederim..

Orijinalden alıntı: KANASS

Ben kullanıyorum cok guzel tavsiye ederim..

Alıntıları Göster
    Cihazda av-in bulunması ihtiyacınız varsa bir artı.

Orijinalden alıntı: İmkansız

Cihazda av-in bulunması ihtiyacınız varsa bir artı.

Alıntıları Göster
    kendi web siteleri de var ve gerekli tüm yazılım desteği/download da mevcut; kutluyorum kendilerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 12 Ağustos 2011; 10:13:03 >

Orijinalden alıntı: DD252Admin

kendi web siteleri de var ve gerekli tüm yazılım desteği/download da mevcut; kutluyorum kendilerini

Alıntıları Göster
    goldmaster navisgasyonu ucuz diye aldım, 170 TL'ye toptancıdan aldım (tanıdıktı) normali 200 TL civarında

6 ay kullanımdan sonra pil bataryası şişti, arka tarafları bi acayip şekle girdi...
    bayisine götürdüm oradaki arkadaş, teknik servise göndeririz, ama kullanıcı hatası derler, kasa ve bataryayı değiştirir gönderirler dedi..

bende kullanıcı hatası olacak birşey değil dedim, arabamın camına tarif edildigi gibi yapıştırdım, üst tarafından gökyüzünü görecek şekilde (ki uyduları görebilsin) ve şarzını da taktım çakmaklıga baktım keyfime, ama sıcaklardan dolayı, goldmaster navigasyonum, ezildi büzüldü, iki büklüm oldu.. artık kullanamıyorum, çünkü bataryası şişti, kasası sıcaktan genleşti, garip bir hal aldı..

goldmaster mi bence uzak durun...

kasa yapıları çooook kötü...

aynı dönemde bir de telefunken almıştım, o da aynı şekilde arabaya yapıştırıldı ve hala yapışık... iki araçta aynı şehirde bulunuyor... ama telefunken fıstık gibi, hala ilk günkü gibi duruyor... telefunkenin eksisi harita güncellemesi olmaması... mecburen bir bilenden yardım alman gerekiyor.. (elektronikçiden)

• quote:

Orijinalden alıntı: gekti

goldmaster navisgasyonu ucuz diye aldım, 170 TL'ye toptancıdan aldım (tanıdıktı) normali 200 TL civarında

6 ay kullanımdan sonra pil bataryası şişti, arka tarafları bi acayip şekle girdi...
    bayisine götürdüm oradaki arkadaş, teknik servise göndeririz, ama kullanıcı hatası derler, kasa ve bataryayı değiştirir gönderirler dedi..

bende kullanıcı hatası olacak birşey değil dedim, arabamın camına tarif edildigi gibi yapıştırdım, üst tarafından gökyüzünü görecek şekilde (ki uyduları görebilsin) ve şarzını da taktım çakmaklıga baktım keyfime, ama sıcaklardan dolayı, goldmaster navigasyonum, ezildi büzüldü, iki büklüm oldu.. artık kullanamıyorum, çünkü bataryası şişti, kasası sıcaktan genleşti, garip bir hal aldı..

goldmaster mi bence uzak durun...

kasa yapıları çooook kötü...

aynı dönemde bir de telefunken almıştım, o da aynı şekilde arabaya yapıştırıldı ve hala yapışık... iki araçta aynı şehirde bulunuyor... ama telefunken fıstık gibi, hala ilk günkü gibi duruyor... telefunkenin eksisi harita güncellemesi olmaması... mecburen bir bilenden yardım alman gerekiyor.. (elektronikçiden)

Alıntıları Göster
    1- Yaptığınız işlem yanlış,bahsettiğiniz şey kullanıcı hatası falan değil.Ya kasa,pil vs. değişir size verilir yada direk değişir.Bu durumlarda aracılara tamah etmeyin direk yazın yollayın.

2- Kim demiş telefunken'in güncellemesi yok diye ? Bağlayın toolbox'a güncelleyin
    Zapret Watchdog • Otomatik Kurtarma • WAN Durum Izleme & Analiz
    Telegram Yapilandirilmis Bildirim • GitHub Surum Algilama • Oto Guncelleme (0/1/2)
    IPv6 Sihirbaz • IPSET Kontrol • Hostlist/Autohostlist Filtreleme Katmani
    Guvenli Rollback • Oturum/Kilit Koruma • Self-Test Motoru • CLI • GitHub

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolution_TR

1- Yaptığınız işlem yanlış,bahsettiğiniz şey kullanıcı hatası falan değil.Ya kasa,pil vs. değişir size verilir yada direk değişir.Bu durumlarda aracılara tamah etmeyin direk yazın yollayın.

2- Kim demiş telefunken'in güncellemesi yok diye ? Bağlayın toolbox'a güncelleyin

Alıntıları Göster
    Ah bu sıcaklar, cihazlar şişiyor; yamuluyor bataryalar

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Ah bu sıcaklar, cihazlar şişiyor; yamuluyor bataryalar

Alıntıları Göster
    Evet bu yaz bu sıcaklar anormal etkiledi herşeyi,ben şahidim adamın 100.000€ luk jipin ön konsol eridi ya otoparkta.Ama bazı firmalar bunu ılımlı şekilde çözüyor kolayca,bu maksatla firmaları töhmet altında bırakmamalı.Bunu BÜYÜK bir firmaya yapsanız bakın kardeşim yazmışız burada bırakmasaydın araçta der çıkar
    Zapret Watchdog • Otomatik Kurtarma • WAN Durum Izleme & Analiz
    Telegram Yapilandirilmis Bildirim • GitHub Surum Algilama • Oto Guncelleme (0/1/2)
    IPv6 Sihirbaz • IPSET Kontrol • Hostlist/Autohostlist Filtreleme Katmani
    Guvenli Rollback • Oturum/Kilit Koruma • Self-Test Motoru • CLI • GitHub

• goldmaster 432 modelini yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum işlemcisi yeni, özellikleride, güzel memnunum, arkadaşlar sıcaklarda pil şişiyor demişler fakat ben arabayı kullanmadığım zamanlarda cihazı takılı bırakmıyorum sonuçta hangi marka cihaz olursa olsun cihazın pili şişmese bile pilin ömrü sıcaktan dolayı çabuk bitecektir, hiçbir sıcağa gelmez. benim aldığım model cihazın tek eksiği geri vites kamerası için av in girişi olmaması ve arabanın radyosuyla iletişime girememesi onun dışında diğer markalarda üstün tarafı çok, cihazın malzeme kaliteside iyi. şimdi yeni bir navigasyon almayı düşünüyorum şimdikini arkadaşım satın almak istiyor benden gözüm yine aynı markanın bir boy büyüğü olan 5" modelinde

Orijinalden alıntı: Memicik

goldmaster 432 modelini yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum işlemcisi yeni, özellikleride, güzel memnunum, arkadaşlar sıcaklarda pil şişiyor demişler fakat ben arabayı kullanmadığım zamanlarda cihazı takılı bırakmıyorum sonuçta hangi marka cihaz olursa olsun cihazın pili şişmese bile pilin ömrü sıcaktan dolayı çabuk bitecektir, hiçbir sıcağa gelmez. benim aldığım model cihazın tek eksiği geri vites kamerası için av in girişi olmaması ve arabanın radyosuyla iletişime girememesi onun dışında diğer markalarda üstün tarafı çok, cihazın malzeme kaliteside iyi. şimdi yeni bir navigasyon almayı düşünüyorum şimdikini arkadaşım satın almak istiyor benden gözüm yine aynı markanın bir boy büyüğü olan 5" modelinde
    Arkadaşlar sonuç olarak goldmaster markası iyimi teknik servisi nasıl alınabilir bir markamı?

• quote:

Orijinalden alıntı: danceinthedark

Arkadaşlar sonuç olarak goldmaster markası iyimi teknik servisi nasıl alınabilir bir markamı?

Alıntıları Göster
    şikayet olan bir firma değil,forumda yazan goldmasterdestek isimli firma personeli de mevcut,sorun oldumu yardımcı oluyor.

Orijinalden alıntı: danceinthedark

Alıntıları Göster
    Alabilirsin gönül rahatlığıyla 1 senedir nav 434 modelini kullanıyorum gayette memnunum.Yetkili servis ağıda geniş Türkiye genelinde..

Orijinalden alıntı: allin

Alabilirsin gönül rahatlığıyla 1 senedir nav 434 modelini kullanıyorum gayette memnunum.Yetkili servis ağıda geniş Türkiye genelinde..

Sağolun hocam teşekkürler peki fm transmittor özelliği iyi çalışıyor mu?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.