Şimdi Ara

Goldmaster Hp-51 Mikrofonlu Kulaküstü Siyah Kulaklık (5.1 Destekli GERÇEK) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
4.788
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• Ben çok önce almıştım. XP driver vardı bende 7 olduğu için cihaz çalışmadı hatta restart atıyordu. Zorla servis raporu ile iade ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler şuan win 7de uyumsuzluk problemi varmı ? alınırmı yani sizce ?
  • windows 10'da kullanıyorum, sorun yok ...

asus xonar ses kartı da aldım, bilmeden oldu, asus + normal bir kulaklık hoperlörü / asus + Dolby decoder + normal bir kulaklık hoperlörü denedim, goldmaster bu iki durumdan daha iyi ses veriyor, kulaklıklarım pahalı bir şey değil, illa ki iyi kulaklık ile ses de iyi olur, goldmaster ile sahnenin içine girdiğinizi anlıyorsunuz, normal kulaklık ile duyamadığınız sesleri duyduğunuzu fark ediyorsunuz ...

iş yerime creative xifi gamer ses kartı aldım, 5.1 ahşap anfili ses sistemine bağladım, sonuç inanılmazdı, o gazla asus ses kartını aldım, kulaklıktan patladık :) goldmaster ile devam, usb zımbırtılı kulaklıklara dikkat, kendine ait ses kartları olabiliyor, dolayısıyla kendi sürücüsünü kullanıyor, asus'u da 2. el 70 tl ye almıştım, creative olanı 50 tl'ye yine 2. el aldım, ikisi de sahibinden.com dan yoğun pazarlıkla denk geldi ...
  • Cihazın win10 driverları var. Speedlink firması maille yollamış.

Malzeme kalitesi orta.
    Sesi çok açınca parazit(coil whine) yapıyor.
    Yalıtım yok. Sesin yarısını dışarı veriyor
    Kulakları tamamen içine almıyor. Üzerinde duruyor.
    Biraz ağır.

• Telefonum otg desteklemiyor, telefonda kullanmanın bir yolu var mı ?
  • Goldmaster HP-51 5.1 in ayarlarını nasıl yapmak gerekiyor ? İlk bağladığımda çok iyi ses vardı, sonradan sesin kalitesi düştü ve cızırtılar başladı. Neden olabilir ? Ekstra bir ayar mı yapmak gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem2018

Goldmaster HP-51 5.1 in ayarlarını nasıl yapmak gerekiyor ? İlk bağladığımda çok iyi ses vardı, sonradan sesin kalitesi düştü ve cızırtılar başladı. Neden olabilir ? Ekstra bir ayar mı yapmak gerekiyor ?

güzel fırsatmış eyw...
  • Uzak durun arkadaslar. Ben direk geri iade ettim. Bas diye birsey yok. Ses karti var mi yok mu belli degil. Ucuz etin yahnisi hesabi. Bas sifir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.