Bildirim
GOLDMASTER HD-1045 HD PVR SMART TV
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1-Pratik kana ekleme dediginiz olay
Menu + kurulum +kanal arama+ arama modu manuel yap frekansı gir bu kadar
2- Menu Ayarlar +AV çıkış ayarları gir oradan istedgin tercihler var
3- sıfır tusunun sagında teletex tusu mevcut_____________________________ -
teletex tuşuna bastığım zaman teletex açılmıyor
pratik dediğim olay genel tarama değilde mısal trt hd tek olarak eklemek ıstıyorum değerlerı gırıp dırek o kanalı açmak ıcın next kullanıcısıyım kendı evıme goldmaster aldım fakat karışık gibi geldı menusu_____________________________ -
dediklerimi yaptıgınızda tek olarak işlemlerinizi yapabilirsiniz .bence kullanma klavuzunu okuyunuz derim _____________________________ -
bahsettığınız uygulamayı yaptım fakat Menu + kurulum dan sonra kanal aramayı bulamadım _____________________________ -
-
teşekkur ederım fakat bahsettığım olay manuel kanal ekleme yerıydı
bu arada bu cıhazın kendı hafızası var mı yoksa harıcı hard dısk mı gerekıyor_____________________________ -
kanal arama menusune gir otomatik yazan kısımı manuel yap oradan istedigin frekansı aratabilirsin
.Kendi hafızası yok harici taabilirsiniz nfts desteğide var_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler