Şimdi Ara

Goldmaster Goldmaster Sat-70000 Fta mı yoksa Goldmaster Sat-72000 Fta mı Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• _____________________________
    Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz.
    Mustafa Kemal Atatürk

• 66000 fta yı tavsiye ederim ben aldım memnunum,biss keyleri açıyor ntv ntvspor gibi

kanal geçişleri hızlı,kullanımı kolay ufak ve yer kaplamayan bir cihaz,32 full hd lcd de görüntü benim için tatmin edici

bana göre tek eksiği sadece tek scart çıkışı olması bir rs232 portu var yazılım için ama bu portda ihtiyaç yok uydudan yazılım key ve kanal listesini güncelliyor
    ||AMD Ryzen 5 7600 @ Corsair H100i Elite Capellix XT Liquid CPU Cooler ||Asus Dual GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X||Corsair Vengeance RGB 32gb (2x16) 6000Mhz DDR5 CL30||Msi B650 Tomahawk||Corsair icue 4000X Rgb Mid-Tower ATX Smart Case||LG C3 Oled Evo 48inc||Samsung 980 Pro 2tb Nvme M.2 ssd||Corsair Rm750x 750 Watt 80 Plus Gold Psu|| Corsair K70 Rgb MK2 Cherry MX Gaming Mechanical Keyboard||Corsair M55 Rgb Pro Gaming Mouse||Corsair Void Elite Rgb Gaming Headset with 7.1 Surround Sound|| Fanatec CSL DD 8nm Clubsport Steering Wheel Bmw M3 GT2 V2||Sony Playstation 5 Slim||Samsung Q600C Soundbar||Windows 11 Pro
  • bu makinelerle stardan şamp ligi ntv spordan ispanya maçları şimdide trt den dunya kupası maçlarının izliobilimyu uydudan
    tabi buna digiturk kartımıda takabilmem lazım
    Next YE 18500 HD Uydu Alıcısı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.