Şimdi Ara

goldmaster cf-39 fm transmitter nasıl çalıştırabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni aldığım goldmaster cf-39 fm transmitter çalıştıramadım. çakmaklık çalışıyor denedım emınım ama mp3 çalar çalıştıramadım. daha önce kullanmadım hiç belkide basit birsey yapmam lazım. yardımlarınızı beklıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helimlim -- 22 Eylül 2013; 19:23:41 >

• Çakmaklığın sigortası atmış diyeceğim ama çalışıyormuş

Transmitter'de bir sorun olabilir bozulmuştur belki de

Aklıma başka bir şey gelme
    di.
  • aldığım yere sordum bugun ekranda bırsey yok dedım taktıgım halde. satıcı arkadas bana : frekansları teker teker dene aletın frekansı denk gelınce ekran acılacak dedı. bana ne kadar sacma gelsede denedım butun frekansları ama gene ekrana goruntu gelmedı.

çakmaklık çalışıyor denedım kardes

aletıde sıfır daha hıc kullanmadım.
  • helimlim H kullanıcısına yanıt
    arkadaslar bilgisi olan yok mu?
  • helimlim H kullanıcısına yanıt
    fm transmitterler çabuk bozulur geçen sene almıştım şansıma bozuk çıktı değiştirmiştim.

kontağı çevirip çakmaklığa taktığında ekran gelmiyorsa arızaldır.
  • aldıgım modelde
    kaldıgı yerden baslama ozellıgı var ama çalışmıyor
    dıreksıyon kumandası var çalıştıramadım
    normal kumandası var çalıştıramadım

bunları çalıştırmak ıcın ayar yapmaya gerek var mı?

yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar
  • bu cihazın çalışma mantığını biliyor musunuz? bulunduğunuz şehirdeki boş bir frekansı(radyo yayını olmayan) aracın radyosundan ayarlayacaksınız. örneğin 88.3 gibi.

sonra fm transmiiter'ı da 88.3 e ayarlayıp, fm transmmiter'a hafıza kartı yada usb bellek takıp çalmaya başlayacaksınız.

fm transmitter 88.3 frekansında, usb bellek yada hafıza kartınızdaki şarkıyı yayın yapacak, radyo da bunu algılayıp çalmaya başlayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

bu cihazın çalışma mantığını biliyor musunuz? bulunduğunuz şehirdeki boş bir frekansı(radyo yayını olmayan) aracın radyosundan ayarlayacaksınız. örneğin 88.3 gibi.

sonra fm transmiiter'ı da 88.3 e ayarlayıp, fm transmmiter'a hafıza kartı yada usb bellek takıp çalmaya başlayacaksınız.

fm transmitter 88.3 frekansında, usb bellek yada hafıza kartınızdaki şarkıyı yayın yapacak, radyo da bunu algılayıp çalmaya başlayacak.

hocam arkadaşın aldığı alet hiç çalışmıyormuş anladığım kadarı ile.

Konu sahibi arkadaşım, hocam aleti çalıştırabildiniz mi? Tahminim yeni aldığınız alet sizin şansınıza bozuk çıkmış. Gidip değiştirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: VgrooveR

quote:

bu cihazın çalışma mantığını biliyor musunuz? bulunduğunuz şehirdeki boş bir frekansı(radyo yayını olmayan) aracın radyosundan ayarlayacaksınız. örneğin 88.3 gibi.

Konu sahibi arkadaşım, hocam aleti çalıştırabildiniz mi? Tahminim yeni aldığınız alet sizin şansınıza bozuk çıkmış. Gidip değiştirin

cihaz su anda çalışıyor onu hallettırdım. ama uzerınde yazan hiçbir özelliği kullanamıyorum.

araba park edıyorum bır yere gıdıp gelıyorum. tekrar çalıştırıyorumm hemen bastan başlıyor daha ilk 20 sarkının ötesını dınleyemedım.

direksiyon kumandası ve el kumandası var bunlarıda hıc çalıstıramadım. acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: helimlim

quote:

quote:

cihaz su anda çalışıyor onu hallettırdım. ama uzerınde yazan hiçbir özelliği kullanamıyorum.

araba park edıyorum bır yere gıdıp gelıyorum. tekrar çalıştırıyorumm hemen bastan başlıyor daha ilk 20 sarkının ötesını dınleyemedım.

direksiyon kumandası ve el kumandası var bunlarıda hıc çalıstıramadım. acaba

direksiyon kumandası ve el kumandası var bunlarıda hıc çalıstıramadım. acaba benım kumandaları çalıştırmam için bı ayar mı yapmam lazım?

devamlı cızırtılı ses gelıyor net bı ses alamıyorum. antenı soktum olmadı. frekansları değiştirdim gene olmadı.

• Hocam maalesef benimde bilgim yok. Aldığınız yere araçla gidip sorunu gösterin yada bu işlerden anlayan aksesuarcılar oluyor onlara danışabilirsiniz. Yardımcı olmak isterim ama elimden gelmiyor maalesef :(
  • quote:

Hocam maalesef benimde bilgim yok. Aldığınız yere araçla gidip sorunu gösterin yada bu işlerden anlayan aksesuarcılar oluyor onlara danışabilirsiniz. Yardımcı olmak isterim ama elimden gelmiyor maalesef :(

sabah tekrar denedım 10 kere falan ard arda basınca kumandaya bır kere aldı. acaba pıllerı bıtmıs olabılır mı ıcınde dura dura
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.