Şimdi Ara

GoldenSquad [BF4 REGROUPING] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
6.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hünerli

Yahu Skype değilde başka bir program kullansak? Evim pek tekin değil ve skype'da bas-konuş yok.

Hem skype konuşmaya katılabilmek için davet edilmemiz gerekiyor illa, oda sakat.

Bas konuş yok ama tek tuşla mikrofonu susturup geri açabilirsin buda bir alternatif olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giyotin_1982

klan oyuncularınızı iyi seçmenizi öneririm raadadam nikli şahış bol argo ve küfür sonrasında server ımızdan banlanmıştır.diğer arkadaşlar için sorun yoktur edebiyle oynayacak her türk gelebilir.

Biz bir klan değiliz sadece topluluk diyelim raadadamın bizle pek takıldığını görmedim ayrıca platoona başvuran herkesi alıyoruz genelde bizle birlikte oynamayan belli bir süre onlıne olmayan arkadaşları çıkarıyoruz.
  • OTTOMANoguz benide ekleyin ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

quote:

klan oyuncularınızı iyi seçmenizi öneririm raadadam nikli şahış bol argo ve küfür sonrasında server ımızdan banlanmıştır.diğer arkadaşlar için sorun yoktur edebiyle oynayacak her türk gelebilir.

Biz bir klan değiliz sadece topluluk diyelim raadadamın bizle pek takıldığını görmedim ayrıca platoona başvuran herkesi alıyoruz genelde bizle birlikte oynamayan belli bir süre onlıne olmayan arkadaşları çıkarıyoruz.

orasını bilmem kardeş. GLDN tagını kullanıyordu ona istinaden buraya yazdım.yoksa buraya yazmayıp GLDN klanı söyledir böyledir diye sağa sola anlatabilecek biri değilim.burda tanıdıgım sevip saydıgım kardeşlerim oldugu için buraya yazdım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

quote:

orasını bilmem kardeş. GLDN tagını kullanıyordu ona istinaden buraya yazdım.yoksa buraya yazmayıp GLDN klanı söyledir böyledir diye sağa sola anlatabilecek biri değilim.burda tanıdıgım sevip saydıgım kardeşlerim oldugu için buraya yazdım.

Dostum teşekkürler hassasiyetin için... Raadadamla çok birlikte oynama şansımız olmadı. O tarz bir hareketi olursa uyarırız zaten...

Ayrıca platoon amblemi değiştirdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende üye oldum.

Akşam 7 gibi oyunda olurum
  • üye olduktan sonra, hiç bir şekilde iletişime geçmeyip hala kendi başına oynayacak olanlar lütfen talepte bulunmasınlar.

madem öyle neden başvuruyorsun anlamak imkansız...
  • Bende varım oynayacak birilerini arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

üye olduktan sonra, hiç bir şekilde iletişime geçmeyip hala kendi başına oynayacak olanlar lütfen talepte bulunmasınlar.

madem öyle neden başvuruyorsun anlamak imkansız...

tag nasıl değişiyor

edit: Buldum

Akşam buralardayım ekledim skype de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 24 Haziran 2012; 20:16:44 >
  • Neden kimse yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Neden kimse yok

yeni gelen arkadaşlarım platoon presentation kısmını okusunlar. çünkü tek derdimiz, her şeyin devletten beklenmesi. mesela adam üye olmuş, oyunun ortasında hala skype neydi diyor. ya açıklama kısmına en başa yazmışız.

neden kimse yok kısmına gelirsek, bugün maç dolayısıyla ve son zamanlarda çok fazla oynamanın da etkisiyle bazen ara veriyoruz. dün mesele gece 2 ye kadar 8 kişi beraber oynadık. yani her zaman yaşanan bir şey değil.

• gerçekten çok güzel oyunlar oluyor takım oyunu güzel oluyor birbirini takip etmek falan

bu arada ben AlyJihad
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneEighty

gerçekten çok güzel oyunlar oluyor takım oyunu güzel oluyor birbirini takip etmek falan

bu arada ben AlyJihad

8 kişi aynı bayrağa abanmak gibisi yok
  • Vallaha ortama mic'i olmayan adam olarak katılsam da çok güzel geçiyor. Birlikte oynamak bir başka zevk veriyor. Haftasonu sonunda tatile gideceğim Bursa tarafına. Sonrasında da büyük ihtimalle Muğla'ya okumaya gideceğim. PC'yi götüremezsem yurda aranızdan ayrılmak zorunda kalacağım üzücü olan bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

Orijinalden alıntı: OneEighty

gerçekten çok güzel oyunlar oluyor takım oyunu güzel oluyor birbirini takip etmek falan

bu arada ben AlyJihad

8 kişi aynı bayrağa abanmak gibisi yok

Aynen oyunlarda çok eğlenceli zamanlar geçiyor oyunun zevkini ikiye katlıyoruz
  • Godikler bu akşam yine çatapata dalıyoruz. 9 gibi hazır olun...

• gençler iyi oynuyo ya, hepsi şekilli efendigene adamlar. ortam hoş, takım oyunu güzel, biz de katıldık bakalım
  • quote:

fornicras ve okyanus kardeşlerimle güzel roundlar çıkardık. işte böylece zevki ikiye katlıyoruz. bu düşünceyle oynayan herkesi bekleriz tekrardan.

Bende gelmek isterim ts skype var yaş sizin için onemli degilse gelebilirim yaşım 16 teşekkürler.

Not : Şu ana kadar çıkmış butun bf oyunlarini uzun soluklu oynamis bulunuyorum Origin ID imzamda var skype : serum_-_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duayen00 -- 27 Haziran 2012; 10:35:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

fornicras ve okyanus kardeşlerimle güzel roundlar çıkardık. işte böylece zevki ikiye katlıyoruz. bu düşünceyle oynayan herkesi bekleriz tekrardan.

Bende gelmek isterim ts skype var yaş sizin için onemli degilse gelebilirim yaşım 16 teşekkürler.

Not : Şu ana kadar çıkmış butun bf oyunlarini uzun soluklu oynamis bulunuyorum Origin ID imzamda var skype : serum_-_

Yaş konusunda bir sıkıntı olmaz merak etme skype tan ekliyorum şimdi.
  • Siz hic revivelamak icin mermilere kafa atarcasina kostunuz mu?
    Tamir icin koskoca tanklarin arasina girip ezildiniz mi?
    Ya da helikopterle haritanin diger ucundaki arkadasinizi kurtardiniz mi?

Bu platonda bunlar oluyor iste..

Yasamadan bilinmez

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.