Şimdi Ara

Gold ve Challenger farkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar merak ettiğim bi soru var. Gold bi oyuncu ve challenger bi oyuncu arasındaki fark çook rahat anlaşılıyor mu anlaşılıyorsa nasıl? Ne gibi farklar var ?( farm hariç)... Örneğin challenger bir jungler ve gold bir junglera karşı farkını nasıl hissettiriyor? Bilgilendirirseniz sevinirim...

Not:Platım.

• Hepsini izledim ama risk almazsan kazanmazsın. Ama cidden güzel anlatılmış sağol dostum :D başka yorum yapcak yok mu?
  • Lig lig yazıyorum qnq, tecrübeye dayalıdır sadece challenger hesapla oynamadım onun dışında her ligi gördüm

Bronz-Farm leş,takım oyunu mu? ahahhas o da ne? Ward mi? o turnuva itemi noob

Silver-Farm orta, takim oyunu mu? ahahhas o da ne? ward mi? trinket var ya olm iste

Gold-farm fena sayilmaz, takim oyunu mu? ahahhas o da ne? suplar totemliyor

Plat-farm iyi, takim oyunu mu? burada var biraz. Harita kontrolu fena degil totem almasi gereken alir genelde

Diamond-Farm cidden iyi, takim oyunu mu? trde cok yok ama yine de iyi. harita hakimiyeti iyi herkes totemliyor xd

Challenger-diamonddan farki yok, buradaki adamlarin dialardan farki bireysel yetenek refleks vs

18 saattir uyumuyorum sacmalamis olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold adam 0 dodge çelıncır adam yetenek atışlarını yemeyen adamdır.
  • 1. si en çok yaptığımız hata zaten. Ve gerçekten bundan çok zarar görüyoruz.
    2.sinin farkındayız ama jax varsa takımda, tamam latede bizim diyoruz. Ya da lee varsa karşıda yine başlıyoruz latede biim demeye :D
  • Main jungle oynayıpta bir insan goldda kalıyorsa ya counter jungle-gank olayı nedir bilmiyorduk, dragon kontrol edemiyordur, kötü gank atıyordur vs. Jungle oynarken oyun tarzına göre değişsede genelde iyi bir jungle oyuncusu nokta atışı işler yapmaya çalışır. Wardı yok şurdan gank atıyım, flashı yok ulti atıyım, rakip jungle yok dragon alayım,spelleri yok dive atıyım gibi.Yani boşa oyalanmaz görevini yapar bırakır. Low seviyede daha çok mide bir gideyim nolacak, bluesu varmı acaba gidip bir bakayım gibi düşünmeden deneme yoluyla jungle oynayan insanlarla dolu.
    Sadece görevini yaparak diamond oluyorsun üstüne bireysel oyun geliştikçe challengera çıkıyorsun. Tr de isen sadece görevini yaparakta challenger olabiliyorsun tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Lig lig yazıyorum qnq, tecrübeye dayalıdır sadece challenger hesapla oynamadım onun dışında her ligi gördüm

Silver-Farm orta, takim oyunu mu? ahahhas o da ne? ward mi? trinket var ya olm iste

Plat-farm iyi, takim oyunu mu? burada var biraz. Harita kontrolu fena degil totem almasi gereken alir genelde

Diamond-Farm cidden iyi, takim oyunu mu? trde cok yok ama yine de iyi. harita hakimiyeti iyi herkes totemliyor xd

Challenger-diamonddan farki yok, buradaki adamlarin dialardan farki bireysel yetenek refleks vs

doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

videonu kısa bir özetini geçebilir mi bir arkadaş ?

• TR Dia3 arkadaş 1 hafta banlandı 2 gün oluyor banlandığına. Sanırım küfürden Böylece ilk kez bir oyuncunun küfürden banlandığını görmüş oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: digerkisi

Hepsini izledim ama risk almazsan kazanmazsın. Ama cidden güzel anlatılmış sağol dostum :D başka yorum yapcak yok mu?

Risk alma dememiş ki challangerda da riskler alınıyor ama mantıklı riskler.Dive yine girilir mesela ama adamın flashı yoktur ve sen de bunu biliyorsundur junglerın da biliyordur rakip junglerın da nerde olduğunu biliyorsunuzdur vs.
  • Mainim jungle, d2 oyuncusuyum. Counter jungle yapmayı biliyorum, cj yersem nasıl toparlayacağımı biliyorum ve rakip junglerın konumuna göre oynayarak dogru zamanda dogru yerde olmaya çalışıyorum. Zaten bunları düzgün yapabildigim her oyunu kazanıyorum, öyle ekstra bir fark varsa bence ya yetenek ya da refleks farkıdır başka bir şey yok
  • Beraber sürekli normal oyun girdiğimiz çilingir arkadaşım var, bende platinim aramızdaki farkları yazayım sana.

Girmesi,girilmemesi gereken yerleri eşit olarak biliyo gibiyiz.
    Wardları atmayı unutmuyoruz ikimiz de.
    Drag time,blue time vs tutuyoruz.
    Farmlar ilk dakikalarda eşit olsa da Lane pushlamayı sürekli sürdürüp late'de farkı açıyor.
    Harita kontrolü benim çok üzerimde, hiç bişey yapamasa bile sırf harita kontrolü ile yapılan roamdan kill alabiliyor.
    Bireysel yetenek farkı ve tecrübe farkı var, çoğu aha çıkamaz dediğim olayda bir şekilde çıkıyor.

Bana kalırsa bu farkın temel nedeni tecrübeye dayanıyor, ister istemez diamond üstünde attığın maçlar iki tarafında eşit olması,rekabeet,farm yada tekniğe dayalı oyun düşüncelerine alıştıkça bunlarla daha az karşılaşan alt lig oyuncularıyla ister istemez oyuncunun farkı açılıyor.

Tıpkı sürekli güçlü bir rakiple antrenman yapan boksör gibi, eğer maçtaki rakibi alıştığı zorluklardan aşağıdaysa onun zaaflarını kullanarak üstünlük kurmayı biliyorlar ya da hatalarını telafi edebilecekleri açıkların geleceğini biliyorlar.

• Challenger ile Diamond 1 arasında bile dağlar kadar fark var, west için konuşuyorum. TR challengerda alt sıralardaki adamlar westte platin zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Lig lig yazıyorum qnq, tecrübeye dayalıdır sadece challenger hesapla oynamadım onun dışında her ligi gördüm

• Hiç bi fark yok Tr Challenger=Tr gold

• Challanger jungler degisik seyler denegip degisik herolarla jungle yapar atiyorum challanger adam bi oyun amumu diger oyun fiddle diger oyun elise diger oyun wuk pant rengar skarner jungle yapabilir.Eğer tryhard oynuyorsa direk gang atabilen herolar alir vi amumu cok picklerler ama lee almazlar lee high ris high reward herosudur.Gold adam ise lee xin vi warwick wukong pant gibi kolay jungle herolari alirlar gang gelirken q atamazlar xin counter gang yiyip ölür vi jungdan cikmaz ww counter jungle yer.challangerdada ward atmiyorlar ayrica cunku adamlarin nerde olucagini biliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 10 Temmuz 2014; 13:42:59 >
  • map kontrolü refleks oyun tarzı oyun anlayışları agresif safe vs. takım oyunu global avantaj sağlama vs. gold challenger farkı aynı olansa flaming xd ben çok challenger oyunda dakka 5 6 da 6 7 kere ölüp afk kalınan maç izlemiştim tr de en azından westi bilemem de fazla troll var gibi yada ezilmeye dayanılmıyor egodan :D
  • digerkisi D kullanıcısına yanıt
    Challenger ile Diamond 2 arasında bile fark var.

Yetenek, refleks, harita kontrolü, nerede nasıl oynayacağını bilmek v.s v.s

@edit: BU arada gold ile challenger arasındaki tek benzerlik ikisiniinde LOL oynuyor olmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerecevit -- 10 Temmuz 2014; 13:49:09 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.