Şimdi Ara

GOLD UYELIGIN AVANTAJLARI NELERDIR????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR GOLD UYE OLDUM AVANTAJLARI NELERDIR.....BILGILENDIREN OLURSA SEVINIRIM ...SIMDIYE KADAR GORDUGUM EX BIRAZ DAHA COK GELIYOR......BASKA AVANTAJLARI VARMIDIR....SIMDIDEN TESEKKURLER HERKESE

• *-)Exp daha fazla gelir
    *-)Öldüğünde %5 yerine % 2.5 gider. Dolayısıyla da 30 taşa kalktıgında %1 giderken bu sefer 30 taşa kalkınca %0.5 gider.
    *-)Rpr masrafların çok azalır. Ben glave +7 tamiri için 160k civarında para verirken, şimdi 33kya rpr yapıyorum.
    *-)NPCler (Potçu, MOri[arms]) sattığın itemlere daha fazla para öderler. Örneğin bir full plateyi NPCye 5k ya satıyorsan, üye olduktan sonra NPC bu FPyi senden yaklaşık 7kya alır.
    *-)Kutulardan sana güzel itemler çıkma şansını artırır. (hiiç görmedikya neyse...)
    *-)Keza oyundaki şans gerektiren yerlerde (abyys kırdır, goblın kırdırma vs.vs.) şansın daha yüksek olur. (Bu bir söylenti, aslı var mı yok mu bilmiyorum)
    *-)Ayrıca sana bir takım itemler verilir üye oldugun zaman. Hediye olarak 1 tane triana (diez piyasa fiyatı 200m) Ayrıca bu hediyenin yanında 1000 Knight Cash parası verirler. Bu parayla Power Up Storeden alış verir yaparsın.

Bildiğim ve şu an hatırladıklarım bunlar. Tam olarak detaylarını ve oyunun açıkladığı bilgileri görmek istiyorsan; oyun sırasında yukarıda bulunan P harfine bas ve OK tuşuna tıkla. Power Up Store açılacaktır. Orada Gold üyeliğin altındaki İnfo düğmesine tıkla ve sağ taraftaki özelliklerini oku.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOTA 2 DERGILERE SAHIP ACCOUNT.
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.